zio10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Aww you guys! Με κανέτε να αισθάνομαι μια ιδέα εξυπνότερη. Ναι συγγενή σκολίωση εννοούσε. Πάντως ακόμα πρέπει να θυμάται τα γέλια που έκανε! Και δηλαδή έπρεπε να το καταλάβεις - ξέρεις αυτό;! Εγώ αισθάνομαι λίγο χαζός, δεν θα το καταλάβαινα ούτε τώρα!
φραμπάλα Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Aww you guys! Με κανέτε να αισθάνομαι μια ιδέα εξυπνότερη. Ναι συγγενή σκολίωση εννοούσε. Πάντως ακόμα πρέπει να θυμάται τα γέλια που έκανε! διότι είναι πολύ αστείο ένα 10χρονο να μην ξέρει τι είναι η συγγενής σκολίωση 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Ναι λες και την ξέρει η συντριπτική πλειοψηφία των ενηλίκων, ειδικά αν την λέει με ένα σκέτο "συγγενή"... 4
φραμπάλα Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 ναι κι εγώ, μάλλον συγγενής πρέπει να είναι ο νάρθηκας;;;θυμάμαι ότι ο νάρθηκας έχει ένα αστείο-άσχετο όνομα άκυρο το βρήκα. κηδεμόνας λέγεται
totem_lost Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 άκυρο το βρήκα. κηδεμόνας λέγεται Και αν έχω κηδεμόνα να ρώταγε, την ίδια απάντηση θα έπαιρνε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις