ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πήγα χτες από το jumbo και πήρα ακρυλικά χρώματα και πινέλα. Έχω κάτι άδεια μπουκάλια γυάλινα και θέλω να τα ζωγραφίσω . Ξέρετε αν κάνουν ? αν έχουν αντοχή στο χρόνο? Πρέπει για παράδειγμα να ψήσω το μπουκάλι στο φούρνο για κάποια ώρα για να σταθεροποιηθεί το χρώμα και να μην φεύγει ουτε στο πλύσιμο?
bluesattack Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Οι οδηγιες χρησεως των χρωματων τι λενε ? Αναλογως.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Για πλαστικό , γυαλί , ξύλο. Δεν γράφει κάτι άλλο
Pintsie Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 θα πας να πάρεις ένα βερνίκι για να βάλεις πάνω από το μπουκάλι όταν θα έχει στεγνώσει το ακρυλικό. Αλλιώς φεύγει. Και για κανένα λόγο μην πιεις κτλ αν το έχεις ζωγραφίσει κοντά στο στόμιο. Μόνο διακοσμητικό είναι! Υπάρχουν ειδικά χρώματα για πορσελάνες/κεραμικά/γυάλινα που κάνουν για να τρως/πίνεις από αυτά. Το από πάνω βερνίκι υπάρχει και στο πλαίσιο. δεν ξέρω πώς λέγεται. Αλλά αν ζητήσεις "για να μην φεύγει το χρώμα από γυαλί" θα καταλάβουν
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώ Pintsie. Όχι δεν έχω σκοπό να πίνω από εκεί. Πιο πολύ για διακοσμητικά τα θέλω για το σπίτι η για κανένα φίλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα