Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται!Δεδομένης της καταστασης που επικρατεί τώρα και επειδή διαπίστωσα οτι αυτό ου σπούδασα ισως δεν μου ταιριαζει, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξεκινήσω μια προσπάθεια για 2ο πτυχίο πάνω στη χημεία.(παράλληλα έχω τα μάτια μου ανοιχτα για μεταπτυχιακό στη φαρμακευτικη).

Ήμουν παντα θεωρητική αλλα σκεφτηκα οως με σκληρο διαβασμα κ λιγη βοηθεια απο καθηγητη θα μπορουσα να δωσω πανελληνιες απο θετικη κατευθυνση.

θα ηθελα να μαθω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο, και επισης θελω να μου πειτε σαν σχολη τι βαθμο δυσκολιας εχει, αν βγαινει αβιαστα, και κατα πόσον μπορει να συνδυαστει με εργασια!

Καθε βοηθεια πολύτιμη!!!

Δημοσ.

αισθητικη και κοσμητολογια- Τει Αθηνας, και θελω να ασχοληθώ με την έρευνα πανω στα καλλυντικα και αν μπορεσω αργοτερα με την εκπαιδευση.Σκεφτηκα το Χημικο σου ανοιγει και τις 2 πορτες.

Δημοσ.

Χωρίς να έχω σχέση με το αντικείμενο, δεν νομίζω να συνδυάζεται με πλήρη απασχόληση λόγω εργαστηρίων αλλά και παραδόσεων που θα πρέπει να παρακολουθείς εστω κάποιες φορές, μιας και εισαι θεωρητική. Για το αν μπορεις να μπεις, σιγουρα αν διαβασεις θα μπορεις. Το θεμα ειναι να την βγαλεις, οχι η εισαγωγη.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, γι αυτο ρωταω καποιον που εχει σχετικη εμπειρια, με τα εργαστηρια της σχολης, την συχνοτητα τους κλπ...

Δες για κατατακτήριες.

Το σκεφτηκα κ αυτο αλλα με πανελληνιες χτυπαω κ αλλα τμηματα αν μου κατσουν κ οχι μονο αθηνας.Επισης ν δεν εχει αλλαξει κατι, δικαιουμαι συγγραμματα και γενικα φοιτητικα προνομια.Αν δεν κανω λαθος, ισως εχει αλλαξει κατι απο τοτε που μπηκα στο τει...

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις, γι αυτο ρωταω καποιον που εχει σχετικη εμπειρια, με τα εργαστηρια της σχολης, την συχνοτητα τους κλπ...

Δες για κατατακτήριες.

Το σκεφτηκα κ αυτο αλλα με πανελληνιες χτυπαω κ αλλα τμηματα αν μου κατσουν κ οχι μονο αθηνας.Επισης ν δεν εχει αλλαξει κατι, δικαιουμαι συγγραμματα και γενικα φοιτητικα προνομια.Αν δεν κανω λαθος, ισως εχει αλλαξει κατι απο τοτε που μπηκα στο τει...
Νομίζω δεν δικαιούσαι τίποτα από αυτά στο δεύτερο πτυχίο..
  • Like 2
Δημοσ.

Νομίζω δεν δικαιούσαι τίποτα από αυτά στο δεύτερο πτυχίο..

θα το τσεκαρω αν και αυτο που με απασχολει ειναι η σχολη και οι απαιτησεις της, εφοσον μπω...

Δημοσ.

θα το τσεκαρω αν και αυτο που με απασχολει ειναι η σχολη και οι απαιτησεις της, εφοσον μπω...

Από κατατακτήριες δεν υπάρχει σχεδόν κανένα προνόμοιο. Για πασο και βιβλία το λέω σίγουρα γιατί είχα συμφοιτητή μου από παλιά. Τώρα για άλλα πράγματα δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

Το ξερω, θυμαμαι μια κοπελα που χε περασει στη δικη μου σχολη απο πανελληνιες για να παιρνει και τα συγγραμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...