johnval Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 καλημερα εχω την παραπανω μητρικη η οποια μου κανει το εξης προβλημα οταν εχει επεξεργαστη επανω ειναι ψοφια τελειως μολις τον βγαλω δουλειει ο ανεμιστηρας και το τροφοδοτικο καμια ιδεα του τι μπορει να συμβαινει? ευχαριστω
terry308 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δεν είναι συμβατός ο επεξεργαστής ( ; ) , βάζεις την έξτρα τροφοδοσία του 4pin ; Ποιόν προσπαθείς να βάλεις ;
johnval Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 εχω βαλει και pentium d και τον p4 631 μολις ακουμπισω τον επεξεργαστη δεν παιρνει μπρος ουτε το τροφοδοτικο
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Λογικά καμένα Vrm! Δοκίμασε με τον επεξεργαστή πάνω, αλλά το 4pin αποσυνδεδεμένο! Αν δουλέψει είναι 100% καμένα Vrm! Καλή τύχη!
johnval Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 θα το δοκιμασω αν ειναι καμμενα τα Vrm τι γινεται πεταμα?
Sheogorath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Αν δεν μπορείς αλλαγή, ναι... Εκτός αν την δωσεις για επισκευή (κανα 20άρι?) αλλά δεν αξίζει. Βαλτης εδώ αγγελίες ως χαλασμένη.
johnval Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 η δοκιμη εγινε με επεξεργαστή πάνω, αλλά το 4pin αποσυνδεδεμένο και δουλεψε και ευχαριστω πολυ
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Συληπητήρια Δες για αντικατάσταση εδώ μέσα στις αγγελίες, ή πούλα την cpu και άλλαξε πλατφόρμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα