Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έβαλα εχθες μονος μου έναν συναγερμο Σιγμα και λειτουργει άψογα εκτος από την τηλεφωνική κλήση που πρέπει να κανει σε περίπτωσης που χτυπήσει η σειρήνα.

εχω ρυθμίσει το νούμερο του τηλεφώνου μου στο Κανάλι και όταν κανω Δοκιμή Τηλεφωνητή από το μενου του πληκτρολογίου δουλεύει άψογα.

αν ομως επιχειρήσω να ενεργοποιήσω (να χτυπήσει η σειρήνα) τον συναγερμο για να δω αν θα με παρει τηλεφωνο, δεν εχω αποτέλεσμα...δεν λαμβανω κλήση ... τι μπορεί να φταίει και ενώ στη επιλογή "Δοκιμή Τηλεφωνητή" δουλεύει, στο real thing δεν δουλεύει... 

καμια βοηθεια?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έβαλα εχθες μονος μου έναν συναγερμο Σιγμα και λειτουργει άψογα εκτος από την τηλεφωνική κλήση που πρέπει να κανει σε περίπτωσης που χτυπήσει η σειρήνα.

εχω ρυθμίσει το νούμερο του τηλεφώνου μου στο Κανάλι και όταν κανω Δοκιμή Τηλεφωνητή από το μενου του πληκτρολογίου δουλεύει άψογα.

αν ομως επιχειρήσω να ενεργοποιήσω (να χτυπήσει η σειρήνα) τον συναγερμο για να δω αν θα με παρει τηλεφωνο, δεν εχω αποτέλεσμα...δεν λαμβανω κλήση ... τι μπορεί να φταίει και ενώ στη επιλογή "Δοκιμή Τηλεφωνητή" δουλεύει, στο real thing δεν δουλεύει... 

καμια βοηθεια?

ευχαριστώ

http://www.hlektronika.gr/.....θα σε βοηθήσουν περισσότερο ....

Δημοσ.

Έχω βάλει μια πλακέτα Sigma στο συναγερμό (άλλη μάρκα) και με βάση τις αναλυτικές οδηγίες μαγνητοφώνησα το κείμενο που ήθελα και όρισα τα κινητά που θα ενημερώνει.

Μέχρι στιγμής, με τα false alarm που έχουν ενεργοποιήσει το συναγερμό, ενημερώθηκαν τα κινητά κανονικά (έχω ορίσει από 3 φορές στο καθένα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...