Jason 93 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ειναι καποιοι μηνες τωρα που ο υπολογιστης μου (το λαπτοπ της υπογραφης) εμφανιζει καποια περιεργα προβληματα. Εστω οτι εχω συνδεδεμενο το ποντικι σε μια usb θυρα. Αν βαλω σε οποιαδηποτε αλλη θυρα τον εξωτερικο δισκο μου, θα σταματησει να λειτουργει το ποντικι μεχρι να αναγνωριστει ο δισκος (γυρω στα 10 δευτερα) το κανει και με 2 ποντικια που εχω δοκιμασει. Τωρα τελευταια ομως εχω και παρασιτα απο τα ηχεια. Οταν πχ προσπαθω να συνδεσω μια εξωτερικη οθονη κανει παρασιτα τη στιγμη που βαζω το καλωδιο. Το ιδιο και με τις usb συσκευες, ακομα και με τον φορτιστη. επισης καμια φορα τα ηχεια αρχιζουν να κανουν ενα βουητο που σταματαει ειτε με restart ειτε περιμενοντας να σταματησει μονο του, το να βγαλω και να ξαναβαλω το βυσμα του ηχου, δεν βοηθαει. Αυτο που με ανησυχησε πολυ ομως ειναι κατι που εγινε πριν λιγο, καθως πειραζα παλι το καλωδιο του ηχου καποια στιγμη σταματησαν τα παρασιτα. Ωραια λεω,ολα καλα. Και ειδα κατι που τοσα χρονια που ασχολουμαι με τους υπολογιστες δεν εχω ξαναδει. Η καρτα γραφιων λειτουργουσε σε slow motion. μονο η καρτα ομως, επεξαργαστης και δισκος δουλευανε κανονικα αλλα τα παραθυρα ανοιγαν σε αργη κινηση, τα παιχνιδια επαιζαν σε αργη κινηση, μονο ο δεικτης του ποντικιου και τα βιντεο στο youtube δεν ηταν σε αργη κινηση. Εβγαλα ολες τις συσκευες και τα ηχεια απο το pc, εκανα επανεκκινηση του explorer, ελλαξα ενεργειακο πλανο, εβγαλα τον φορτιστη και το δουλεψα με μπαταρια, δεν δουλεψε τιποτα. Τελικα με ενα απλο restart εφτιαξε παλι. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα