Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά έχω μια απορία αν η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσικό...Δηλαδή μπορούν 2 άντρες να διαιωνίσουν το είδος τους χωρίς την βοήθεια της επιστήμης;  

Δηλαδη θεωρεις οτι οι δυο αντρες αυτοι δεν μπορουνε να πανε και να τεκνοποιησουνε αλλες 2 γυναικες; Τους εμποδιζει τιποτα; Και αν τεθει θεμα διαιωνισης του ειδους, αυτο θα κανουνε. Και η φυση που εχει προβλεψει τοσο τελεια επετρεψε αν εμφανιστουν ομοφυλοφιλοι. Ποιος εισαι εσυ η εγω να αντιπαρατεθουμε στην φυση στην τελικη; Οπως επισης η φυση μπορει να μην αντεχει 7 δις ανθρωπους που συνεχως αυξανονται, αλλα και παλι δεν βλεπω αυτο να μας σταματα.

• Like 5
Δημοσ.

Προσωπικά έχω μια απορία αν η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσικό...Δηλαδή μπορούν 2 άντρες να διαιωνίσουν το είδος τους χωρίς την βοήθεια της επιστήμης;

Νομίζω πως η απάντηση είναι όχι και σίγουρα η "φυση" που είναι δις χρόνια μεγαλύτερη από εμάς έχει προβλέψει καλύτερα ότι χρειάζονται και τα 2 είδη φύλλων για να διαιωνιστεί ο άνθρωπός.

Παρόλα αυτά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και να το θεωρεί και "φυσιολογικό" ενώ τελικά να είναι μη φυσιολογικό...

Μια απλή λέξη ~ Υπερπλυθησμος, ξές τι σημαίνει αυτή η λέξη ή θες επεξήγηση? ;)

Sent from my iPhone 5s using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη θεωρεις οτι οι δυο αντρες αυτοι δεν μπορουνε να πανε και να τεκνοποιησουνε αλλες 2 γυναικες; Τους εμποδιζει τιποτα; Και αν τεθει θεμα διαιωνισης του ειδους, αυτο θα κανουνε. Και η φυση που εχει προβλεψει τοσο τελεια επετρεψε αν εμφανιστουν ομοφυλοφιλοι. Ποιος εισαι εσυ η εγω να αντιπαρατεθουμε στην φυση στην τελικη; Οπως επισης η φυση μπορει να μην αντεχει 7 δις ανθρωπους που συνεχως αυξανονται, αλλα και παλι δεν βλεπω αυτο να μας σταματα.

Το θέμα είναι ότι η ίδια η φύση αποβάλλει αυτά τα άτομα από το οικοσύστημα της αφού δεν τους έχει δώσει τρόπο να αναπαραχθούν.

Με την επιστήμη εμείς το επιτρέπουμε όπως επιτρέπουμε την ζωή μέχρι τα 100 , τις κλινικές γονιμοποιησης κλπ που όλα αυτά έχουν οδηγήσει και στον υπερπληθυσμό..

Γιατί ένας άντρας που αγαπάει έναν άλλο άντρα να πάει να τεκνοποιήσει μια γυναίκα;Ενάντια στα πιστεύω του δεν είναι αυτό;

• Like 4
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ... Κάπου στους όρους χρήσης αναφέρονται και κάτι αστεία όπως αυτό:

attachicon.gifinsomnia.png

Αλλά καταλαβαίνω όταν τα άτομα είναι πολλά... οι προτεραιότητες αλλάζουν λιγάκι... Έτσι mods?

Τουλάχιστον αφού δεν μπορείτε να έχετε ένα σοβαρό, ευρωπαϊκού τύπου, φόρουν τεχνολογίας, προσαρμόστε τους όρους χρήσης κατάλληλα. Μην τους αντιγράφεται εκεί.

Οπα ρε φιλε χαλαρωσε λιγο...χαλαρωσε λιγo με τας Ευρωπας....Ενω εσυ απο την αλλη δεν απαιτεις την φιμωση της ελευθεριας του λογου. Ο αλλος λεει την αποψη του ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ και εσυ πρεπει να το δεχτεις, καλως η κακως. Μου θυμιζεις τους "αντιφασιστες" που κατηγορουν  αλλους για φασισμο αλλα καινε τα παντα. Welcome to Democracy

• Like 11
Δημοσ.

εχω γνωρίσει ομοφυλόφιλους λογο δουλειάς, ένα εχω να πω, σας εχω σιχαθεί όλους αυτήν την στιγμή. σε επίπεδο να θελω να βρίσω mod για να μου κάνουν delete το account.

εύχομαι μεσα απο την καρδια μου τα παιδια σας να βγουν ομοφυλοφιλικοί, πραγματικά το εύχομαι αυτο.

• Like 10
Δημοσ.

Ε τότε γιατί υπαρχουν γιατροί ? Οποίος έχει καρκίνο ας ψοφήσει, οποίος ειναι γέρος να ψοφήσει και αυτός. Πρακτικά αυτή τη στιγμή θεωρείς οποιαδήποτε εξέλιξη του ανθρώπου μέχρι σήμερα και γενικά ότι βοηθάει στην μείωση της θνησιμότητας του ανθρώπου κάτι λάθος και αφύσικο. Αλλα όταν αρρωστήσεις να φανταστώ χαπακωνεσαι όλη μέρα, Ουστ ρε γίδι!

• Like 5
Δημοσ.

εχω γνωρίσει ομοφυλόφιλους λογο δουλειάς, ένα εχω να πω, σας εχω σιχαθεί όλους αυτήν την στιγμή. σε επίπεδο να θελω να βρίσω mod για να μου κάνουν delete το account.

εύχομαι μεσα απο την καρδια μου τα παιδια σας να βγουν ομοφυλοφιλικοί, πραγματικά το εύχομαι αυτο.

Και εμείς έχουμε γνωρίσει..Τι σημαίνει αυτό ότι απαγορεύεται να λέμε την γνώμη ή το τι πιστεύουμε με ευγενικό τρόπο;

• Like 6
Δημοσ.

Ε τότε γιατί υπαρχουν γιατροί ? Οποίος έχει καρκίνο ας ψοφήσει, οποίος ειναι γέρος να ψοφήσει και αυτός. Πρακτικά αυτή τη στιγμή θεωρείς οποιαδήποτε εξέλιξη του ανθρώπου μέχρι σήμερα και γενικά ότι βοηθάει στην μείωση της θνησιμότητας του ανθρώπου κάτι λάθος και αφύσικο. Αλλα όταν αρρωστήσεις να φανταστώ χαπακωνεσαι όλη μέρα, Ουστ ρε γίδι!

Θα προσπαθήσω να πέσω στο επίπεδο σου και να σου απαντήσω.Ελπίζω να μην είσαι κανά 20 χρόνο και γράφω τζάμπα..

Υπάρχει τεράστια διαφορά στην μείωση της θνησιμότητας ενός ανθρώπου από αρρώστιες και καρκίνους που έχουν εξελιχθεί λόγω του φαγητού , του κλίματος και της ανάπτυξης της τεχνολογίας από την χρήση της επιστήμης για να γίνει έγκυος ένας άντρας από την στιγμή που αυτό εδώ και 4000 χρόνια ιστορίας δεν έχει συμβεί...ίσως στα γίδια μόνο.

• Like 2
Δημοσ.

Ποιος απο εδω μεσα θεωρει το να ειναι καποιος ομοφυλοφιλος αμαρτια συμφωνα με τη Βιβλο; Ας μου πει ποιος το πιστευει αυτο να ακουσει επιχειρηματα που θα τον κανουν να ψαχτει λιγο

Δημοσ.

Αγαπητό μου insomnia καλώς ήρθες στον μεσαίωνα...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και κάποιους που όταν βλέπουν την isis μάλλον νιώθουν πολύ οικεία...
πολιτισμένη χώρα που γέννησε την δημοκρατία και π@π@ρια, κατά τ'άλλα καληνύχτα σας...

• Like 15
Δημοσ.

Όπου υπάρχουν υποψήφιοι πελάτες η "κοντύλω" πρώτη. Να κάνουμε τους καλούς να μας προτιμήσουν.

Στο κάτω κάτω το να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων δεν τους κοστίζει τίποτα, PR λέγεται.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά έχω μια απορία αν η ομοφυλοφιλία είναι κάτι το φυσικό...Δηλαδή μπορούν 2 άντρες να διαιωνίσουν το είδος τους χωρίς την βοήθεια της επιστήμης;    Νομίζω πως η απάντηση είναι όχι και σίγουρα η "φυση" που είναι δις χρόνια μεγαλύτερη από εμάς έχει προβλέψει καλύτερα ότι χρειάζονται και τα 2 είδη φύλλων για να διαιωνιστεί ο άνθρωπός.   Παρόλα αυτά ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και να το θεωρεί και "φυσιολογικό" ενώ τελικά να είναι μη φυσιολογικό...
Φίλε μου μπερδεύεσαι λίγο... Άλλο φυσιολογικό και άλλο η επιτυχία και το αποδοτικό. Αν είναι έτσι όσοι δεν βγάζουν αρκετά χιλιάρικα το μήνα δεν είναι φυσιολογικοί. Εσύ, με την λογική μου, είσαι φυσιολογικός ή ανώμαλος? Η έννοια του φυσιολογικού είναι σύμβαση που αντιστοιχεί στο στατιστικά συντριπτικό ποσοστό. Επίσης είναι λογικό να θέτουν άποψη οι εταιρείες αυτές αφού αν διαβάσετε καλύτερα το άρθρο αναφέρεται και στα δικαιώματα των παντρεμένων εργαζόμενων εντός των εταιρειών. Φίλε Lenovo2014, Μακάρι να μπορούσες να καταλάβεις την αναντιστοιχία αυτών που λες με την εικόνα που έχεις. Δεν θέλω να πάρω θέση, αλλά κάποια σχόλια προκαλούν την νοημοσύνη μου.
Δημοσ.

Ποιά βίβλο ρε φίλε; Τι λές τώρα;2015 έχουμε...

Το λεω γιατι καποιοι που κανουν μεγαλο σταυρο και θεωρουν τον εαυτο τους καλο χριστιανο(btw δεν πιστευω σε θεους και μαλακιες) οταν ερχεται η συζητηση σε ενα τετοιο θεμα οπως της ομοφυλοφιλιας πετανε ενα η ομοφυλοφιλια ειναι αμαρτια γιατι το γραφει η βιβλος! Που ζειτε ρε; Εχουμε 2015 οχι μεσαιωνα! Βγαλ'τε απ'το μυαλο σας αυτα τα σαπια στερεοτυπα και αρχιστε να πιστευετε οτι εσεις θελετε και οχι οτι σας λενε οι παπαδες και οι καθε παπαδες
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...