Προς το περιεχόμενο

Οι Apple, Google, Facebook και Twitter ζητούν από το Ανώτατο Δικαστήριο στις ΗΠΑ να νομιμοποιήσει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ε να μην προωθήσουν λίγο και αυτοί την ομοφυλοφιλία;
Δεν έχω πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία και τους ομοφυλόφιλους, αλλά η προώθηση είναι ενοχλητική.... και ναι υπάρχει προώθηση και το βλέπουμε παντού.... σε λίγο άμα είσαι ετεροφυλόφιλος θα θεωρείσαι ...ανώμαλος....

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να τελειώνουμε με το θέμα του φυσικού ή όχι,διαβάστε κανά επιστημονικό άρθρο που εξηγεί γιατί υπάρχει η ομοφυλοφιλία στην ανθρωπότητα.Μορφωθείτε γιατί η χώρα πάει κατά διαόλου...

 

Μπορείς να μου δώσεις ένα Link να διαβάσω;(Σοβαρά μιλάω και δεν σε τρολαρω)

 

Ακουμε συνεχεια για ελλειψη παιδειας στην Ελλαδα. Ε τελικα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν αδικο. Το βλεπουμε μεσω απο αυτους που μας κυβερνανε, στο δρομο , στα σχολεια, στα δηθεν πανεπιστημια μας, στο πως αντιμετωπιζουμε τη διαφορετικοτητα. Το να κρινεις μια επιλογη καποιου ειναι σεβαστο, αλλα το να θελεις το κακου του ειναι ντροπιαστικο. Ντροπη σας ελληναρες να καταδικαζετε ανθρωπους για σεξουαλικοτητα, θρησκεια και χρωμα. 

 

π.σ. Στη κοπελα μου αρεσει και το πρωκτικο..Μηπως ειμαστε και εμεις ανωμαλοι που δεν συμβαλλουμε στην αναπαραγωγη ?

 

Γιατί μπερδεύεις τα λόγια μου; Είπα ότι για κάποιο λόγο που η φύση επέλεξε 2 άτομα του ίδιου φύλλου δεν μπορούν να αναπαραχθούν και κατά συνέπεια δεν μπορούν να διαιωνίσουν το είδος τους. Η φύση το επέλεξε αυτό και έτσι είναι ο οργανισμός μου,σου,του,της κλπ κλπ. Το να κάνεις πρωκτικό ή να φοράς προφυλακτικό είναι μια επιλογή που την κάνεις εσύ και επιλέγεις να μην αναπαραχθείς. Η φύση σου έχει δώσει το δικαίωμα αλλά για χ-ψ λόγους εσύ δεν το εξασκείς. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το να μην μπορείς σαν άντρας να μείνεις έγκυος. αν πότε σαν είδος εξελιχθούμε και μπορούμε να έχουμε κύηση τότε θα έχω άδικο.. 

 

Λοιπόν θα το πω και ας με κάνουν ban. Εδω μέσα αρκετοί είστε απο απλά ρατσιτσές εώς φασίστες ολκής. Ναι το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος είναι κάτι πολύ φυσικό. Οχι δεν είναι αφύσικο. Ο άλλος ο karaLRS μας λέεις πως η φύση τους απορρίπτει. Ρε  στην φύση υπάρχουν χιλιάδες ομοφυλόφιλοι οργανισμοί. Ακόμα και οι άνθρωποι δεν το θεωρούσαν ανωμαλία πριν έρθει ο χριστιανισμός. 

 

Θα πω μόνο πως αν είστε τόσο γελοίο ώστε να σας απασχολεί το τι κάνει κάποιος άγνωστος σε σας στο κρεβάτι του τότε μάλλον πρέπει να κοιτάξετε την σεξουαλικότητά σας. 

 

Υπάρχει κάποιος λόγος να ανεβαίνουν οι τόνοι; όντως στην φύση υπάρχουν αρκετοί(όχι χιλιάδες) οργανισμοί που αναπαράγονται είτε μόνοι τους είτε με την βοήθεια του ίδιου φύλλου. Για κάποιο λόγο όμως ο άνθρωπος δεν ανήκει σε αυτούς τους οργανισμούς.Ο άντρας χρειάζεται μια γυναίκα για να αναπαραχθεί και δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα της επιστήμης για να γίνει αυτό.

 

Έγραψα και παραπάνω οτι δεν με απασχολεί καθόλου τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι ούτε και έξω από αυτό.Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και να χαίρεται το κορμί του όπως θέλει..Παρόλα αυτά για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω , είναι προσωπική μου άποψη  ότι είναι αφύσικο και είναι δικαίωμα μου να την έχω μέχρι κάποιος σωστά επιχειρήματα να με πείσει περί του αντιθέτου.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αντιφασιστας,σα πολυ φασιστικα μας τα λες. Η διαφορετικη αποψη δεν ειναι φασισμος.ειναι διαφορετικη αποψη. Αλλα βεβαια στην εποχη του μοντερνισμου και του προοδευτισμου αν καποιος μιλησει για πατριδα θρησκεια η οικογενεια ,αμεσως θα τον ταμπελωσουν ως εθνικιστη η φασιστα η γραφικο. Με ολη τη καλη διαθεση σου λεω το εξης. Μην χρησιμοποιεις χαρακτηρισμους για οσους εχουν διαφορετικη αποψη και δεν σε πειραζουν η ασκουν βια επανω σου. Αν ασκουν αλλαζει το θεμα... Ετσι ειναι η δημοκρατια. Ετσι λειτουργει

 

Οτι ναναι. Είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα να θεωρείς ανωμαλία την ομοφυλοφιλία. Ομως το να στερείς θεμελειώδη ανθρώπινα δικαιώματα σε κάποιους (οπως πχ το δικαίωμα στην οικογένεια) μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετικά σεξουαλικά γούστα απο εσένα είναι φασισμός δεν είναι άποψη. Το ιδιο ισχυει και στα άλλα που είπες. Θες παράδειγμα; Είναι δικαίωμά σου να είσαι χριστιανός. Ποτέ δεν θα προσπαθήσω να σε κάνω ισλαμιστή ή άθεο. Αλλά το να μου επιβάλλεις το χριστιανισμό (χριστιανικά σύμβολα σε δημόσια έγγραφα/κτίρια, αναγκαστικός εκκλησιασμός και προσευχή στα σχολεία και φορος υπέρ της εκκλησίας) είναι φασιμός οχι άποψη. 

 

Για την οικογένεια όπως είδες δεν είπα κάτι. Η οικογένειά σου δεν μου έκανε κάτι κακό. Αλλά ξαναλέω. Το να στερούμε δικαιώματα απο ανθρώπους επειδή έχουν διαφορετικό θρήσκευμα (ή είναι άθεοι) ή επειδή δεν έχουν ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις με μας δεν είναι άποψη. Είναι φασιμός. Με την ίδια λογική επειδή εσυ προτιμάς πχ iOS και εγώ Android ο ενας απο εμας να μην έχει δικαίωμα ψήφου!

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρηκαν οτι πουλανε οι γκει και το κάνανε μπιζνα, δεν εχω θεμα με τους γκει αλλα με τις εταιρείες δεν ειδα τετοια μαζικότητα σε άλλα θέματα πολύ επίκαιρα στις ΗΠΑ όπως βια των αστυνομικών, οπλοφορία-οπλοκατοχή, μπουλινγκ κλπ κλπ.  

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μερικοι πρεπει να σοβαρευτειτε και προπαντως να μην καρφωνεστε για τις αποψεις σας, καθως κανεις δεν σας τις ζητησε. Ειναι αυτο που λεμε πως οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται.

 

Κανεις δεν εθιξε θεματα σεξουαλικου προσανατολισμου. Απλα δημιουργειται μια ευλογη απορια τι σχεση εχει μια εταιρια τεχνολογιας να ασχολειται με θεματα που δεν απτονται της δικαιοδοσιας τους.

 

Μην ξεχνατε οτι δεν μιλαμε για οποιαδηποτε εταιριες αλλα για εταιριες γιγαντες με μεγαλη δυναμη και δυναμη=εξουσια.

 

Σημερα ειναι αυτη η θεματολογια, αυριο μπορει να ειναι καποια αλλη.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε να μην προωθήσουν λίγο και αυτοί την ομοφυλοφιλία;

Δεν έχω πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία και τους ομοφυλόφιλους, αλλά η προώθηση είναι ενοχλητική.... και ναι υπάρχει προώθηση και το βλέπουμε παντού.... σε λίγο άμα είσαι ετεροφυλόφιλος θα θεωρείσαι ...ανώμαλος....

Δεν προωθούν την ομοφυλοφιλία αλλά το δικαίωμα στην ισότητα.
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το "Παίρνουν θέση για τους γκεί αλλά για τον xy λόγο τίποτα", σε φάση "Βοήθησε τον *insert ethnicity here* αλλά στους δικούς μας τίποτα!"** και δεν ξέρω πόσα αλλά παραδείγματα μπορώ να δώσω πρέπει να σταματήσει.

Γιατί δεν μπορείτε να μείνετε στο καλό της είδησης;

Το ότι δεν πήραν θέση σε κάποιο άλλο θέμα καθιστά την συγκεκριμένη πράξη λάθος;

 

Συνεχώς μιζέρια και τίποτα άλλο, πραγματικά λυπάμαι.

 

**And vice versa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος απο εδω μεσα θεωρει το να ειναι καποιος ομοφυλοφιλος αμαρτια συμφωνα με τη Βιβλο; Ας μου πει ποιος το πιστευει αυτο να ακουσει επιχειρηματα που θα τον κανουν να ψαχτει λιγο

 

γιατί όσοι υποστηριζετε την ομοφυλοφιλια αναφερεται την Βίβλο; το θεωρω πολύ αστειο. δηλαδη εξυπακουεται ότι θα επρεπε να ειναι ολοι υπερ και μονο αν καποιος ειναι θρησκος και ακολουθει την Γραφη θα ειναι κατα; μιας και το τι λεει η Γραφη για την ομοφυλοφιλια δεν το γνωριζει ουτε ενας στους χιλιους (και το ποσοστο που ειναι κατα της ομοφυλοφιλιας ειναι απειρως μεγαλυτερο), δεν χρειαζεται καμια Γραφη. ο καθενας εχει τις αποψεις του και υπαρχουν πολυ πιο φυσικά επιχειρηματα απο της Γραφης (που η Γραφη εξαλλου δεν εχει επιχειρηματα αλλα κανονες). το αναφερω γιατι ακομα και σε εκδηλωσεις ομοφυλοφιλων βλεπω να κουβαλανε πανό με στιχους της Γραφης. οτι και καλα σε ολα τα αλλα ειναι / είμαστε σωστοι απεναντι στην Γραφη, και μονο η ομοφυλοφιλια εμεινε να δικαιολογησουμε αναφεροντας τρομερα και ενηλικά επιχειρηματα του στυλ "η ομοφυλοφιλια υπαρχει και στα ζωα", "η ομοφυλοφιλια υπαρχει απο τα αρχαια χρονια" κτλ κτλ.

 

όσο για την ομοφυλοφιλια υπαρχουν απειρες αποψεις.

αλλοι λενε οτι ειναι φυσιολογικο, αλλοι λενε οτι το ποσοστο των ομοφυλοφιλων ειναι τραγικα μικρο και συμπιπτει με το ποσοστο των ατομων που μπορει να γεννηθει με οποιαδηποτε αλλη ιδιαιτεροτητα (για παραδειγμα καποιος που παρουσιαζει απο μικρος βιαια ενστικτα κτλ) και αρα το αναφερουν σαν μια ακομα ανωμαλια. προσωπικα ξερω 2 κοπελες και 2 αγορια gay, και ειναι και οι 4 τρομερη παρεα και πολυ καλα παιδια (οι κοπελες μαλιστα ειναι και gamers οποτε είναι 2 φορες καλα παιδια!), τώρα για το αν ειναι φυσιολογικο (δηλαδη να ειναι κατι με το οποιο μπορει να γεννηθει καποιος) νομιζω πως το ποσοστο των ατομων που οντως γεννηθηκαν ετσι, ειναι κατα πολυ μικροτερο απο το ποσοστο των ατομων που έχουν ομοφυλοφιλικες εμπειριες. αφενως μια επισκεψη σε ενα οποιοδηποτε forum με γνωριμιες θα δειξει ποσα ατομα ακομα και στα 35/40 τους θελουν απλά να αποκτησουν 'εμπειριες' και αφετερου, τα 2 αγορια που γνωριζω τα γνωριζω απο τα σχολικα χρονια και ανηκανε στην κατηγορια εκεινη των παιδιων που δεν ειχαν καθολου φιλους και ετρωγαν 'χ' απο καθε κοπελα οποτε περισσοτερο εξαναγκαστικη εμοιαζε η πορεια παρα φυσικη. δεν λεω πως αυτος ειναι ο κανονας αλλα η αποψη μου ειναι οτι η αληθινη ομοφυλοφιλια ειναι πολυ πιο σπανια απο οσο δειχνει ο κοσμος οτι ειναι, και βεβαια ο καθενας εχει δικαιωμα να ειναι υπέρ ή κατά χωρίς καν να υπάρχει λόγος.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν προωθούν την ομοφυλοφιλία αλλά το δικαίωμα στην ισότητα.

 

Ενταξει απλα πουλανε οι γκει και τους εκμεταλλευονται, ειναι φαιδρο να λεμε οτι εταιρειες σαν την apple προωθουν την ισοτητα και τα δικαιωματα οταν φτιαχνουν τις συσκευες τους στην Foxconn 

  • Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

KaraLRS google is your friend

 

http://www.bbc.com/news/magazine-26089486Πήρα ένα στην τύχη.

 

 

Δεν είχες κάτι πιο εύκολο;Δεν έβγαλα άκρη..Ίσως φταίει και η ώρα.

 

Αυτό που περνάει από το μυαλό μου τώρα είναι το εξής :

Αν το παιδί που κάνουν με παρένθετη μητέρα βγει Straight αυτό θα τους πειράξει;

Επίσης αν οι γονείς τους δεν ήταν straight αυτοί θα υπήρχαν;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει και αυτό σαν άρθρο που εξηγεί για την ομοφυλοφιλία.

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231364498

 

Θεωρώ δεδομένο να μπορείς να αγαπάς όποιον/α θέλεις και να μην κρίνεσαι γι' αυτό.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι λογικοί άνθρωποι σ'αυτό το κόσμο που προβλέπουν για την αναπαραγωγή του είδους και μας λένε τι να κάνουμε και αυτόκλητα έχουν οριστεί τροχονόμοι στα γεννητικά μας.

 

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί για να σώζουν κάθε μέρα δεκάδες χιλιάδες παιδιά ανά το κόσμο από τη λαίλαπα της ομοφυλοφιλίας. Διότι η λεκτική και σωματική βία καθώς και ο κοινωνικός στιγματισμός που έρχονται πακέτο με την ανωμαλία αυτή είναι αρκετά για να δελεάσουν τις αθώες ψυχές τους σ'αυτή τη ζωή της ακολασίας.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε βλέπω τι δουλειά έχουν μερικές τεχνολογικές εταιρίες να ανακατεύονται με τέτοια θέματα. Λες και δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα που έχουν σχέση με το αντικείμενο τους...

 

Η apple βέβαια έχει ...προφανές κίνητρο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα τρελαθούμε απόψε, με τέτοια τραγικά σχόλια. Ελπίζω να σταματήσει να υπάρχει αυτό το άρθρο γιατί δεν πιστεύω αυτά που βλέπω και διαβάζω. 

 

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι λογικοί άνθρωποι σ'αυτό το κόσμο που προβλέπουν για την αναπαραγωγή του είδους και μας λένε τι να κάνουμε και αυτόκλητα έχουν οριστεί τροχονόμοι στα γεννητικά μας.

 

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί για να σώζουν κάθε μέρα δεκάδες χιλιάδες παιδιά ανά το κόσμο από τη λαίλαπα της ομοφυλοφιλίας. Διότι η λεκτική και σωματική βία καθώς και ο κοινωνικός στιγματισμός που έρχονται πακέτο με την ανωμαλία αυτή είναι αρκετά για να δελεάσουν τις αθώες ψυχές τους σ'αυτή τη ζωή της ακολασίας.

 

Εξήγησε μου το λίγο καλύτερα, γιατί με μπέρδεψες.... ρε παιδί μου!

Ποιος σου λέει να βάλεις τροχονόμο στα γεννητικά σου; Σου απαγορεύει κανείς να τεκνοποιήσεις;

Λαίλαπα; ανωμαλία; ζωή της ακολασίας; Που ζεις; που τα είδες; Που γνωρίζεις πως ζουν οι ομοφυλόφιλοι; το ξέρεις από προσωπική άποψη; Κάνουν σημεία και τέρατα; Πας κάπου συγκεκριμένα και τα βλέπεις;

Εκτός εάν κάνεις χιούμορ που εγώ δεν το έχω πιάσει, με συγχωρείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...