johninio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυουν οι τιμες για τα razer αυτα http://www.aliexpress.com/w/wholesale-razer-hammerhead.html?initiative_id=AS_20150307093011&site=glo&shipCountry=gr&SearchText=razer+hammerhead&isUnitPrice=y&CatId=63705 παιζει να μην ειναι αυθεντικα ;; Εχετε αγορασετε απο aliexpress;;Εχω prepaid και χρεωστικη απο πειραιως.Απο ebay εχω 100 αγορες αλλα απο ali καμια.Μπορειτε να βοηθησετε;;
SPANK Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν εμφανίζεται αυτο που βάζεις αλλα λογικά δεν θα ειναια αυθεντικά αυτο το site ως επι το πλείστον πουλάζει κινέζικα , προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι το συγκεκριμένο καθόλου
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Σαν site είναι αξιόπιστο, μην σου πω και περισσότερο από ebay. Αλλά όπως αναφέρει και ο SPANK τα περισσότερα προιοντα που πουλάνε οι πωλητές είναι "αντιγραφές" επωνύμων. Εξαρτάται από τον πωλητή.
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Βρε παιδιά σκοπευω να κανω κι εγω μια αγορα απο αυτο το σιτε, αλλα πως θεωρειται αξιοπιστο; Εγω για παραδειγμα δε θελω να δωσω την καρτα μου στο site για να μου την χρεωσει. Και που ξερω αν θα παρει και ο πωλητης τα στοιχεια της καρτας μου; Και αν διαλεξεις να πληρωσεις με paypal (καποιοι πωλητες λενε οτι δεχονται) πρεπει να γινει εκτός του καταστηματος οποτε δεν εχεις προστασια από την σελίδα και αντε να αποδειξεις στο paypal οτι υπηρξε προβλημα με τη συναλλαγή.
genious1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δεν τα περνει ο πωλητης τα στοιχεια της καρτας λειτουργει το aliexpress διαμεσολαβητης, και εχει και προστασια αν δεν το παρελαβες (για refund)
teodor_ch Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Το site είναι πιο αξιόπιστο απο το ebay. Έχει και αξιόπιστα και μή αξιόπιστα καταστήματα. Χρήματα πάντως δε χάνεις. Αν στη περιγραφή γράφει γνήσιο δεν έχεις κανένα θέμα. Έχω αγοράσει διάφορα επώνυμα αντικείμενα στο 1/3 της τιμής και είναι αυθεντικότατα.
johninio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 http://www.aliexpress.com/item/3-5mm-in-ear-noise-isolation-stereo-bass-Razer-Hammerhead-Pro-Earphone-Headphone-With-Microphone-Retail/32273852867.htmlαυτο εχω δει δουλευει το λινκ;; μπορω να χρησιμοποιησω prepaid και οχι χρεωστικη ;;Αν ειναι αντιγραφο πως θα το καταλαβω;;
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Βρε παιδιά σκοπευω να κανω κι εγω μια αγορα απο αυτο το σιτε, αλλα πως θεωρειται αξιοπιστο; Εγω για παραδειγμα δε θελω να δωσω την καρτα μου στο site για να μου την χρεωσει. Και που ξερω αν θα παρει και ο πωλητης τα στοιχεια της καρτας μου; Και αν διαλεξεις να πληρωσεις με paypal (καποιοι πωλητες λενε οτι δεχονται) πρεπει να γινει εκτός του καταστηματος οποτε δεν εχεις προστασια από την σελίδα και αντε να αποδειξεις στο paypal οτι υπηρξε προβλημα με τη συναλλαγή. Αντίστοιχο του PayPal είναι το AliPay. Επίσης η πιστωτική σου δεν πάει στον πωλητή αλλά αποκλειστικά στο Ali 1
astrafteros27 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Mε πιστωτικη κάρτα μακριά από aliexpress. Oι περισσοτεροι πωλητες ειδικα αυτοι που πουλανε πολυ φθηνά είναι scammers. Απο την στιγμη που θα κανεις αγορά καθε λίγες μερες τραβάνε μικρα ποσά χωρις να το καταλάβεις. Στον αναλυτικο λογαριασμο απο την τράπεζα φαίνονται αλλα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Με χρεωστική και να εχετε μέσα ακριβώς το ποσο που αναλογεί στο προιόν. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2015 από astrafteros27
teodor_ch Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Mε πιστωτικη κάρτα μακριά από aliexpress. Oι περισσοτεροι πωλητες ειδικα αυτοι που πουλανε πολυ φθηνά είναι spammers. Απο την στιγμη που θα κανεις αγορά καθε λίγες μερες τραβάνε μικρα ποσά χωρις να το καταλάβεις. Στον αναλυτικο λογαριασμο απο την τράπεζα φαίνονται αλλα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Με χρεωστική και να εχετε μέσα ακριβώς το ποσο που αναλογεί στο προιόν. Με 40+ αγορές που έχω κάνει απο 40+ διαφορετικούς πωλητές δε μου έχει συμβεί. Επίσης η πιστωτική προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια απο τη χρεωστική οπότε δε χάνεις χρήματα.
astrafteros27 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Με 40+ αγορές που έχω κάνει απο 40+ διαφορετικούς πωλητές δε μου έχει συμβεί. Επίσης η πιστωτική προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια απο τη χρεωστική οπότε δε χάνεις χρήματα. Το λέω γιατι μου εχει τυχει προσωπικα σε εμένα αλλα και στου αδερφού μου. Και εγώ εχω κανει πολλες αγορες απο το συγκεκριμένο Εμφανιζοταν καθε δυο μερες ποσα μικρα μέν των τάξεως 2,3,4, ευρω αλλα αν βάλεις σε πόσους γίνεται αυτό μιλάμε για καλά κέρδη. Μολις το κατάλαβα επικοινώνησα με την τράπεζα,με είπαν οτι φαίνεται ότι έγιναν κανονικά οι αγορες και δεν μπορει να κάνει τίποτα. Αναγκάστηκα να ακυρώσω την πιστωτική,έβγαλα χρεωστική και ησύχασα. Δεν λέω ότι όλοι οι πωλητές είναι scammers στο site απλώς θέλει κάποια προσοχη. http://www.scam.com/showthread.php?t=138767 Οσο για τα ακουστικά που ενδιαφερεται ο φίλος ,πολύ καλές αντιγραφές.
l3ft3r1s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το λέω γιατι μου εχει τυχει προσωπικα σε εμένα αλλα και στου αδερφού μου. Και εγώ εχω κανει πολλες αγορες απο το συγκεκριμένο Εμφανιζοταν καθε δυο μερες ποσα μικρα μέν των τάξεως 2,3,4, ευρω αλλα αν βάλεις σε πόσους γίνεται αυτό μιλάμε για καλά κέρδη. Μολις το κατάλαβα επικοινώνησα με την τράπεζα,με είπαν οτι φαίνεται ότι έγιναν κανονικά οι αγορες και δεν μπορει να κάνει τίποτα. Αναγκάστηκα να ακυρώσω την πιστωτική,έβγαλα χρεωστική και ησύχασα. Δεν λέω ότι όλοι οι πωλητές είναι scammers στο site απλώς θέλει κάποια προσοχη. http://www.scam.com/showthread.php?t=138767 Οσο για τα ακουστικά που ενδιαφερεται ο φίλος ,πολύ καλές αντιγραφές. Ακόμα και αν είχες χρεώσεις στην κάρτα σου που προέρχονται από aliexpress, δε σημαίνει απαραίτητα πως η διαρροή των στοιχείων σου έγινε από εκεί. Μπορεί να έγινε σε οποιοδήποτε άλλο site, ακόμα και σε ένα εστιατόριο που την έδωσες για να πληρώσεις. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει την πιστωτική μου στο ali και δεν είχα καμία περίεργη χρέωση
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Το λέω γιατι μου εχει τυχει προσωπικα σε εμένα αλλα και στου αδερφού μου. astraftere και εγώ θα επιβεβαιώσω οτι ΔΕΝ είχα αναλογα προβλήματα με κάρτα στο aliexp. Τα στοιχεία της κάρτας τα εχει το aliexp και οχι ο πωλητης, ο οποίος πληρώνεται από το aliexp χωρίς να ξέρει τα στοιχεία της κάρτα σου. Ο αριθμός της κάρτας σου διέρρευσε με άλλο τρόπο και εσύ το κατάλαβες γιατί ο υποκλοπέας χρησιμοποίησε την κάρτα για να κάνει αγορές από το aliexp. Αυτό ειναι κατι τελειως διαφορετικό και δεν εχει καμία σχέση με την αξιοπιστία του aliexp. Το οτι παρουσιάστηκε ίδιο επαναλβανόμενο φαινομενο στον αδερφό σου, εμένα μου βαρά καμπανάκι οτι κάτι αλλο συμβαίνει και η υποκλοπή έγινε είτε απο λογισμικό (οι υπολογιστές-κινητά σας ειναι καθαρά απο cracks, Ιους, κλπ; ) ή έχετε κάποιον στον κύκλο σας (εντός σπιτιού ή σε κατάστημα που χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας) που σας πήρε τους αριθμους. 2
.::NikoS::. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Πως προχωράω στην αγορά προϊόντως από δαυτο; Εννοώ που περνάω τα στοιχεία της κάρτας μου; (φοβάμαι να προχωρήσω μετά από το πρώτο βήμα απο το buy now ) Δε μπαινω κάπου αλλού για να περάσω την κάρτα μου όπως συμβαίνει με το paypal? Όλα γινονται από το ίδιο το aliexpress?
Bourdoulas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Ναι όλα από το Ali γίνονται. Εκτός αν θέλεις να κάνεις λογαριασμό πρώτα στο AliPay που είναι αντίστοιχο του PayPal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα