web_assasin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλησπερα αυπνα αλανια μου. ψαχνουμε αξιοπιστο site ( και σχετικα γρηγορο ) για αγορα bitcoins με ευρω. εψαξα λιγο αλλα προτιμω να μην παω στα τυφλα,οποιος εχει εμπειρια με τετοιες συναλλαγες ας μας δωσει τα φωτα του
theodoros8 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 coinmotion.com ευρωπη με καταθεση σε λογαριασμο και αγορα μεσα 3 ημερες.(αυτα απο ελλαντα, απο ευρωπη άμεσα)
web_assasin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 δε βλεπω να εχει κατι που να αφορα ελλαδα ομως..
web_assasin Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Τροφοδοτειται απο paypal? telika φτιαξαμε wallet στο blockchain και ψωνισαμε απο mtgox. ξερουμε ποσο χρονο κανουν να εμφανιστουν τα credits στο wallet? Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2015 από web_assasin
atrias Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 προτείνω kraken επίσης καλά λόγια ακούω για το circle αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ προσωπικά
web_assasin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 ξερουμε ποσες ωρες/μερες κανουν να εμφανιστουν τα coins απο το mtgox ?
web_assasin Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 δυστυχως η σελιδα που παραγγειλαμε τα btc δεν ειναι το mtgox.com αλλα καποιο mtgoox.com , το οποιο μας παρεθεσε καποιος φιλος απο λαθος. η αγορα εγινε μεσω paypal,εχει κανεις ιδεα αν εχουμε ασφαλεια απο κατι τετοιο? εκανα ηδη dispute και περιμενω..
web_assasin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 προτείνω kraken επίσης καλά λόγια ακούω για το circle αν και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ προσωπικά φιλε με ποιον τροπο συνεργαζεσαι με το kraken? δε βρισκω πως να κανω καταθεση.. Το χρησιμοποιώ χώρις πρόβλημα www.circle.com φιλε μου πως κανεις καταθεση ? μου βγαζει οτι δε μπορω να κανω συνδεση επειδη δε δεχονται συναλλαγες απο τη χωρα μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα