Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Ξαφνικα δεν ανοιγει και μου προτεινει ασφαλη λειτουργια αλλα δεν με ικανοποιει η εμφανιση και κάθε φορα που το κλεινω παλι τα ιδια .Ουτε ορθογραφικο ελεγχο δεν μου κανει

Στην υπογραφη που εχω βαλει κατω από κάθε email εχει προσθεσει κενα μεταξυ των γραμμων και δεν μπορω να τα αφαιρεσω ουτε με επεξεργασια υπογραφης .

Εκανα επαναφορά συστηματος στις 6/3 ενώ το πρόβλημα το εκανε τωρα αλλα χωρις αποτέλεσμα

Καποια βοηθεια ?Ευχαριστω.

post-40980-0-95955900-1425894427_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

καλημέρα,

πρεπει για καποιο λογο να εκλεισε ανορ/ξα πριν..

γιατι δεν το αναβαθμιζεις σε νεοτερη εκδοση για να μην εχεις προβλημτα πχ microsoft office 2010 ή και 2013(πιο βαρουτσικο αλλα το πιο τελευταιο..)

παρε παντα backup το .pst... :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι δυσκολη η ρυθμιση του γιατι ο λογαριασμος είναι εταιρικος σε microsoft exchange Server και φοβάμαι ότι θα χασω τις ρυθμισες του .Κανονικα παιρνουμε τα email σε περιβαλλον intranet αλλα εγω το εχω σεταρει σε ελευθερο pc μετα από πολύ προσπαθεια .

Εχω πανω από 1GB αποθηκευμενα email

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μπορεις να γραψεις τις ρυθμισεις απο ολα τα πεδια και παρε και αντιγραφο τα email sου οχι πως τα χανεις αν κανεις αναβαθμιση αλλα για καθε ενδεχομενο λιγα ειναι...

αλλιως βαζεις ξανα εγκατασταση το office 2003 που εχεις εγκαταστησει αλλα κανεις επιδιορθωση οχι εγκατασταση...

παντα απο πριν το αντιγραφο βεβαια.. να φροντισεισ να εχεις παρει..

Δημοσ.

Δεν μπορεις να γραψεις τις ρυθμισεις απο ολα τα πεδια και παρε και αντιγραφο τα email sου οχι πως τα χανεις αν κανεις αναβαθμιση αλλα για καθε ενδεχομενο λιγα ειναι...

αλλιως βαζεις ξανα εγκατασταση το office 2003 που εχεις εγκαταστησει αλλα κανεις επιδιορθωση οχι εγκατασταση...

παντα απο πριν το αντιγραφο βεβαια.. να φροντισεισ να εχεις παρει..

Σε αυτή την περιπτωση θα χασει το Outlook ότι εχει από email και ρυθμισεις ? Αντιγραφα πως μπορω να παρω ? Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δες αυτο και θα καταλαβεις πως θα παρεις αντιγραφο σωστα...https://www.youtube.com/watch?v=NrxiO4OGR1k

οταν το κανεις αυτο επικοινωνεις για τα υπολοιιπα πριν κανεις κατι... :-)

Επισκέπτης
Δημοσ.

ετσι εισαι σιγουρος οτι παιρνει τα παντα... :-)

Δημοσ.

ετσι εισαι σιγουρος οτι παιρνει τα παντα... :-)

Δυστυχως ομως οχι και τις ρυθμισεις (διακομιστες κλπ) του λογαριασμου. :mellow:

Σκεφτομαι αυριο το ππρωτο που θα κανω ειναι επανεγκατασταση του office .Δυστυχως γινεται για ολο το πακετο και οχι επιλεκτικα .

Καλου κακου σημερα πηρα ενα ghost μηπως κατι δεν παει καλα,

Επισκέπτης
Δημοσ.

επιδιορθωση επελεξε και οχι επανεγκατασταση...

και στις ρυθμισεις μπορεις με printscr να κρατησεις τις ρυθμισεις απο το λογαριασμο σου απο ολα τα tabs..

Δημοσ.

επιδιορθωση επελεξε και οχι επανεγκατασταση...

και στις ρυθμισεις μπορεις με printscr να κρατησεις τις ρυθμισεις απο το λογαριασμο σου απο ολα τα tabs..

Ευχαριστω.

Δεκα print screen εχω κρατησει και εχω εκτυπωσει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα επιδιορθωση εγκαταστασης κανενα αποτέλεσμα .Εκανα επανεγκατασταση , δεν εχασα ρυθμισεις κλπ αλλα παλι κανενα αποτέλεσμα ...

Διορθωση:

Τα νευρα μου!!!! Εκανα καταργηση του outllok το ξαναεγκατεστησα δεν χαθηκε τιποτα από τα  δεδομενα και τις ρυθμισεις αλλα παλι δεν ανοιγει σε κανονικη λειτουργια .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Επισκέπτης
Δημοσ.

καλημερα,

ηρθε ο καιρος για αναβαθμιση προγραμματος...

Δημοσ.

Επειδη δεν ειχα χρονο στο γραφειο συνδεθηκα με το pc μεσω TeamViewer απο το σπιτι  εκανα αναβαθμιση ολο το office απο 2003 σε 2007 και με μεγαλη μου εκπληξη ολλα δουλεψαν μια  χαρα .

Ακομα και το outlook δεν εχασε καμμια ρυθμιση και κανενα email !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...