X4Tz1S Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα , έχω το πλυντήριο ρούχων Beko WMB 81241 L και σήμερα το πρωί που μπήκε σε λειτουργία άρχισε να βγάζει νερά από κάτω , αυτό έγινε ενώ πρώτα γέμισε ο κάδος και όταν άρχισε να γυρνάει τότε γέμισε νερά το μπάνιο . Να πω ότι εχτές το κάναμε μεταφορά από ένα σπίτι σε ένα άλλο αλλά του είχαμε βάλει τις βίδες για να μην κουνιέται ο κάδος.
TeZaS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δεν συνδέσατε τον σωλήνα αποχέτευσης σωστά. Ή τον μαγκώσατε πουθενά και γυρίζουν πίσω τα νερά....
X4Tz1S Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 ο Σωλήνας αποχέτευσης είναι σχετικά ψηλά από ότι έχω δει σε άλλα σπίτια , υπάρχει πιθανότητα να γίνεται αυτό λέτε ;
TeZaS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μπορεί να τσακίζει πουθενά, να μην φτάνει η "δύναμη" της αντλίας για να τα διώξει δεν νομίζω να είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε βγάλε τον σωλήνα και βάλτον στην μπανιέρα, βάλε να δουλέψει το πλυντήριο και αν ξανα πετάξει νερά είναι κατι άλλο, αν όχι η αποχέτευση
X4Tz1S Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μάλιστα, θα το τσεκάρω σήμερα το απόγευμα και ελπίζω να είναι κάτι τόσο απλό . Ευχαριστώ
Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Να τσεκάρετε και το φίλτρο, μπορεί να 'χει κουνηθεί/ξεβιδωθεί λίγο και να γλύφει μέχρι την κάτω μεριά του πλυντηρίου.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 οσες φορες ειχα τετοιο προβλημα ηθελε καθαρισμα το φιλτρο
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 +1 τι φίλτρο στην κάτω μεριά μάλλον θέλει καθάρισμα
X4Tz1S Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τελικά δεν είναι το φίλτρο, τσέκαρα το φίλτρο όλα οκ τσέκαρα την αποχέτευση όλα οκ και αυτό. Τρέχει νερό από κάτω δεξιά στο βάθος όπως βλέπουμε το πλυντήριο και αυτό μόνο όταν αρχίζει να γυρνάει
TeZaS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Φίλε αν πιάνουν τα χέρια σου πρέπει να το λύσεις και να το δουλέψεις χωρίς τα γύρω γύρω για να δεις απο που ειναι η διαρροή αν είναι απο μέσα....
zio10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ή να φωνάξεις ένα μάστορα να πάρει κι αυτός κανένα μεροκάματο
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τελικά δεν είναι το φίλτρο, τσέκαρα το φίλτρο όλα οκ τσέκαρα την αποχέτευση όλα οκ και αυτό. Τρέχει νερό από κάτω δεξιά στο βάθος όπως βλέπουμε το πλυντήριο και αυτό μόνο όταν αρχίζει να γυρνάει Αισιόδοξο σενάριο : Κάποιος σωλήνας έχει αποσυνδεθεί κατά τη μεταφορα. Άνοιγμα απο πλάι/πίσω ή ξάπλωμα ή τοποθέτηση σε ΣΤΑΘΕΡΟ ψηλό σημείο και ψάξιμο συνδέσεων με φακό. Αισιόδοξο σενάριο : Κάποιος σωλήνας έχει κόψει κατά τη μεταφορα. Άνοιγμα απο πλάι/πίσω ή ξάπλωμα ή τοποθέτηση σε ΣΤΑΘΕΡΟ ψηλό σημείο και ψάξιμο σωλήνων με φακό. Εκεί που έχει κόψει θα βλέπεις ίχνη σκόνης. Αισιόδοξο σενάριο : Έχει «ξεκουμπώσει» το λάστιχο της πόρτας από την πλευρά που δένει με τον κάδο. Απαισιοδοξο σενάριο : Ο κάδος έφαγε χτύπο και τρύπησε. Τα beko και γενικά τα φθηνά πλυντήρια δεν εχουν την καλύτερη ποιότητα υλικών. Ο έλεγχος ειναι λιγο μπέρδεμα, αλλά το κοιτάς αν δεν βρεις λύση με τα προηγούμενα. Στα υποψη οτι αν ειναι τρυπημένος κάδος, σε συμφέρει να αλλάξεις πλυντήριο παρά να πληρώσεις κάδο-εργατικα
X4Tz1S Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ελπίζω να είναι κάτι απλό και όχι ο κάδος όπως λέει ο φίλος από πάνω διότι αυτή την περίοδο είμαι αρκετά στριμωγμένος. Επειδή το πλυντήριο το έχω 1 χρόνο και 3 μήνες , γνωρίζει κανείς κάποιο επίσημο τηλέφωνο για service έτσι ώστε να απευθυνθώ εκεί μήπως το φτιάξουν με εγγύηση ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα