ευδο Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδιά ..το τελευταίο καιρό έχω μπει σε μεγάλο δίλλημα καθώς είμαι 3η Λυκείου και πρέπει να επιλέξω που θα σπουδάσω ..στο τραπέζι έπεσε και Η επιλογή της Κύπρου καθώς έχει παρά πολύ καλά πανεπιστημια, αλλά δεν γνωρίζω για το χρηματικό ποσό που χρειάζεται να έχω κάθε μήνα έτσι ώστε να ζω φυσιολογικά ..όσοι γνωρίζεται για κόστος διαβίωσης και,τα συναφή παρακαλώ ..Γράψτε για να μάθω, ευχαριστώ εκ Τον πρότερον !!
DrLo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδιά ..το τελευταίο καιρό έχω μπει σε μεγάλο δίλλημα καθώς είμαι 3η Λυκείου και πρέπει να επιλέξω που θα σπουδάσω ..στο τραπέζι έπεσε και Η επιλογή της Κύπρου καθώς έχει παρά πολύ καλά πανεπιστημια, αλλά δεν γνωρίζω για το χρηματικό ποσό που χρειάζεται να έχω κάθε μήνα έτσι ώστε να ζω φυσιολογικά ..όσοι γνωρίζεται για κόστος διαβίωσης και,τα συναφή παρακαλώ ..Γράψτε για να μάθω, ευχαριστώ εκ Τον πρότερον !! 1. Από που προκύπτει το μπλε ? 2. Πέρα από το ότι μπορεί να είναι στα ελληνικά (και αν) και ίσως ευκολότερο admission, δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο λόγο να φύγει κάποιος από την Ελλάδα για να σπoυδάσει στην Κύπρο και όχι στην Αγγλία πχ (ή και άλλες χώρες). 1
ευδο Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 τα κυπριακά πανεπιστήμια έχουν αγγλική νοοτροπία και έχουν αναβαθμιστεί παρά πολύ τα τελευταία χρόνια , επίσης Για Τους Ελλαδίτες Υπάρχουν χαμηλότερες βάσεις σε τμήματα πολύ υψηλών μορίων εδώ πέρα ...
Pa0ki Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Αφού είναι τόσο αναβαθμισμένα, γιατί έρχονται τόσοι Κύπριοι για σπουδές στην Ελλάδα? 1
ευδο Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 προσωπικά δεν γνωρίζω κύπριους που να έρχονται Ελλάδα σε μεγάλη κλίκλίμακα
Backpacker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 προσωπικά δεν γνωρίζω κύπριους που να έρχονται Ελλάδα σε μεγάλη κλίκλίμακα Πλάκα κάνεις! Από το τελευταίο ΤΕΙ μέχρι την Ιατρική Αθηνών σε οποιαδήποτε μάθημα να μπεις οποιουδήποτε εξαμήνου θα δεις μια κλίκα 5-10 Κυπρίων. Είναι πάρα πολλές χιλιάδες οι Κύπριοι που σπουδάζουν στην Ελλάδα. Στο θέμα μας όμως...όπως είπε και ο φιλος πιο πάνω...αν ειναι να πας Κύπρο καλύτερα να πας Αγγλία. Καταρχάς πες μας γιατι σπουδές ενδιαφέρεσαι...αν είναι για IT ή Marketing ή Οικονομικά τότε Αγγλία...αν είσαι για ιατρικά-οδοντιατρική-φαρμακευτική τότε θα σου πρότεινα Μπρατισλάβα ή Βουκουρέστι.. Πες μας τι σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις να ξέρουμε και τι απαντήσεις να δώσουμε.
DrLo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 τα κυπριακά πανεπιστήμια έχουν αγγλική νοοτροπία και έχουν αναβαθμιστεί παρά πολύ τα τελευταία χρόνια , επίσης Για Τους Ελλαδίτες Υπάρχουν χαμηλότερες βάσεις σε τμήματα πολύ υψηλών μορίων εδώ πέρα ... Αν εννοείς μέσω πανελληνίων και μιλάμε για προγράμματα χωρίς δίδακτρα μάλλον κατάλαβα κάτι άλλο. αν υπάρχουνδίδακτρα συγκρίσημα με ενός μικρομεσαίου Αγγλικού Uni .... για ποιό λόγο να πάει σε κάποιο που έχει αναβαθμιστεί έστω και μοιάζει σε ένα Αγγλικό και να μη πάει στο "original" ... όπου θα έχει και μια καλύτρη πρόσβαση στην εκεί αγορά ?
ευδο Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μιλάω πάντα για το Πανεπιστήμιο Κύπρου ..Όχι για κάποιο ιδιωτικό , απλώς αυτή τη στιγμή διακατέχομαι από πολλές προτάσεις και προσπαθώ να κατασταλάξω κάπου ...
DrLo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μιλάω πάντα για το Πανεπιστήμιο Κύπρου ..Όχι για κάποιο ιδιωτικό , απλώς αυτή τη στιγμή διακατέχομαι από πολλές προτάσεις και προσπαθώ να κατασταλάξω κάπου ... α, ΟΚ, μάλλον κατάλαβα λάθος.
miike Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δηλαδή πόσα λιγότερα μόρια έχουν στην Κύπρο; Δεν υπάρχουν αντίστοιχα τμήματα εδώ έστω επαρχία;
ευδο Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) μηχανικός μηχανολογίας και κατασκευαστικής είναι 15 82 Ο Γενικός βαθμός εισαγωγής ..ενώ σε ένας ο κατώτερος μηχανικός είναι 17 000 Και πολλές φορές στη Β κατανομή που κάνουν μπορούν να μπουν άτομα που έχουν γράψει πολύ Πιο κάτω από το όριο πρόσβασης Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2015 από ευδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα