Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ενδεχόμενη μήνυση ενάντια στον συνοδό, δεν πρέπει να αποδειχτεί η εσκεμμένη "αλυτότηττα" του ζώου; Είναι εύκολο;

«Κόπηκε το σκοινί κύριε δικαστά».

ειχε βαλει σπαγκο στο ροτβαιλερ

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχας δεν βγαζουμε βολτα το σκυλο δεμενο με σχοινη.Υστερα ειπε οτι εκανε καταγραφη του γεγονοτος αρα αστυνομια. Δηλαδη οταν κανείς παραβαση του νομου και σε υπχρεωνουν να πληρωσεις το προστιμο τοτε κάποιος κοιταει να σου φαε τα φραγκα . Το βρισκεται λογικό να κυκλοφορει ο σκυλος χωρίς λουρί.......τζαμπα μαγκες

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας δεν βγαζουμε βολτα το σκυλο δεμενο με σχοινη.Υστερα ειπε οτι εκανε καταγραφη του γεγονοτος αρα αστυνομια. Δηλαδη οταν κανείς παραβαση του νομου και σε υπχρεωνουν να πληρωσεις το προστιμο τοτε κάποιος κοιταει να σου φαε τα φραγκα . Το βρισκεται λογικό να κυκλοφορει ο σκυλος χωρίς λουρί.......τζαμπα μαγκες

καπως ετσι το φανταζομαι

3Y80M1SD.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Εχεις δικιο πολυ καλο.....................εγραψε,άτιμε  αυτόματε ορθογράφε ................ :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D    

Εχω ψοφήσει απο τα γελια μιλαμε....................................

Δημοσ.

Ελάχιστοι κατάλαβαν οτι δεν υποστηρίζω τον ιδιοκτήτη του άλλου σκύλου. Το point μου ήταν αρκετά προφανές. Οτι θεωρώ αν όχι αστείο, τότε υπερβολικό τις μυνήσεις κλπ όταν μάλιστα ο ιδιοκτήτης ανέλαβε έξοδα κτηνιάτρου ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ το λάθος του. Δεν μιλάμε δηλαδή για κανένα πίθηκα που πήρε το νόμο στα χέρια του ή που δεν του καίγεται καρφάκι, αλλα που προφανώς ένιωσε αίσθημα συγνώμης για το περιστατικό (και λογικά εφόσον του ήρθε και το μπουγιουρντί των εξόδων κτηνιάτρου, θα ξανασκεφτεί καλύτερα πριν αφήσει το σκυλί του ελεύθερο, άρα μηνύσεις κλπ εμένα μου φαίνονται γραφικές καταστάσεις φερμένες από την άλλη ακρη του Ατλαντικού). Γνώμη μου είναι και προφανώς δεν με ενδιαφέρει να συμφωνήσουν μαζί μου όλοι.

• Like 5
Δημοσ.

Εγώ αν είχα σκύλο το πρώτο πράγμα που θα με ένοιαζε αν τον βγάζω για βόλτα και γενικά εκτός σπιτιού είναι να τον έχω με το λουρί για να μην φύγει και χαθεί, γιατί ζώο είναι δεν ξέρεις πότε θα το βάλει στα πόδια και τι θα κάνει, πάντως για να είμαστε ακριβοδίκαιοι και το λουρί σε κάποιες περιπτώσεις γλυτώνει από άσχημες καταστάσεις αλλά δεν βοηθάει 100%. Βλέπω σε ένα πάρκο που πηγαίνω που και που να πηγαίνουν βόλτα τα σκυλιά τους και όταν το ένα περάσει δίπλα από το άλλο αρπάζονται γαβγίζουν και γίνεται σούσουρο, αρκετοί ιδιοκτήτες έχουν μια αλυσίδα που είναι μεγάλη (έχω δει από 2 εως και 4-5 μέτρα), εκεί ο σκύλος προλαβαίνει να επιτεθεί και να κάνει την ζημιά σε κάποιον είτε άνθρωπο είτε ζώο. Σε κάθε περίπτωση του λουρί πρέπει να είναι μικρό (<1μ), ίσα ίσα να το κρατάει ο ιδιοκτήτης από την μια μεριά και από την άλλη να μπορεί να περπατάει ο σκύλος και σε περίπτωση που ορμήξει κάπου να το τραβήξει ο ιδιοκτήτης αμέσως πριν προλάβει το σκυλί να δαγκώσει και να επιτεθεί στον στόχο..

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα έχουμε πει αμέτρητες φορές: αναφορά και κανένας άλλος σχολιασμός.

Ούτε υποδείξεις στους συντονιστές τι πρέπει να κάνουν, ούτε αναδρομή στο ιστορικό του κάθε χρήστη. Αυτό είναι το πλαίσιο, υφίσταται εδώ και χρόνια, δεν δικαιολογείται καμία άγνοια.

Παρακαλώ πολύ για τη συνεργασία όλων.

• Like 3
Δημοσ.

Θεωρώ πως ο άλλος ιδιοκτήτης έπραξε σωστά. Και συγγνώμη φαντάζομαι θα σου ζήτησε και τον γιατρό σου πλήρωσε (και σιγά την βαθιά τρύπα, ίσα ίσα λίγο το δέρμα πέρασε).

Υπαρχουν περιστατικα λανθασμενης ιατρικης εκτιμισης του κτηνιατρου, με αποτελεσμα πολλα νεκρα κατοικιδια.

Καλο θα ηταν ο Agnostos__ να παει και για δευτερη γνωματευση σε αλλο κτηνιατρο.

Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι να τον πας σε αλλον κτηνιατρο για 2η γνωμη κι να στα πληρωσει τα εξοδα ο αλλος "ιδιοκτητης" κι να κανετε μια κουβεντα (να μην τον εχει λυτο κλπ) , οποιαδηποτε φαρμακευτικη αγωγη (κι ο,τι χρειαστει) για το σκυλο σου να στη πληρωσει κι σαν ανθρωποι να τα βρειτε , τωρα κατι ατακες "θα τον πλακωνα κλπ " τι να πω.... national geographic οπως αναφερθηκε πιο πανω. Αν δεν δεχτει προχωρας σε μηνυσεις κλπ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για την ενημερωση ξαναυπηρξε "επεισοδιο" με τον παρομοιο σκυλο του ιδιοκτητη, την πρωτη φορα ο ιδιοκτητης ειπε ψεμματα σαν γνησιος ψευτης που ητανε και το επαιζε καλος για να την γλιτωσει, παλι χωρις λουρι και παλι να δαγκωσει, ευτυχως το απετρεψα.. τωρα τι να κανω; Για να ακουσω συμβουλες!

Εγω σορρυ αλλα θατον πλακωνα στις μπουνιες τον ιδιοκτητη , ξερω οτι ειναι λαθος , ξερω οτι  αυτο το λαθος θα το πληρωνα με ενα βαρβατο αυτοφωρο , ξερω ομως επισης οτι δεν θα μπορουσα να συγκρατηθω δυστυχως !  δεν σου προτεινω σε καμμια περιπτωση να κανεις το ιδιο βεβαια , εσυ μπορεις σιγουρα να του κανεις  μηνυση , ομως μεχρι να φτασει η υποθεση στο δικαστηριο πιαςτοαυγοκαικουρεφτο ..

Τελικα αυτο επρεπε απο την αρχη!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...