evoracing Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Καλησπερα... Υπαρχει τροπος να επαναφερω τα διαγραμμενα μηνυματα στο facebook
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ζήτα τα από το fb, έχω ακούσει ότι κρατάνε τα πάντα!
ioankav Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Έχω την εντύπωση πως μόνο αν τα έχεις αρχειοθετήσει (archived messages) μπορείς να βρεις ξανά.Για αυτά τα μηνύματα, ανοίγεις την καρτέλα Messages, πας More και Archived.
CyberG Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Από τις "Ρυθμίσεις" (μενού πάνω δεξιά), στην πρώτη οθόνη "Γενικά" και συγκεκριμένα στο κάτω μέρος υπάρχει η επιλογή "Κατεβάστε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας από το Facebook". Εκεί, όπως διαφημίζει το Facebook, υπάρχουν "οι συνομιλίες και τα μηνύματά σας". Ωστόσο, δεν είμαι 100% σίγουρος ότι εκεί υπάρχουν και τα διαγραμμένα μηνύματα.
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αφού είπαμε ότι τα μηνύματα είναι στο deep dark Web! (Που πήγε το μήνυμα; Σβήστηκε; Στο deep Web θα πήγε κι αυτό....)
malachaskos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα κάτι σχόλια σε μια σελίδα και ο διαχειριστής τα διέγραψε υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να τα βρω κάπου? Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από malachaskos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα