Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

θα ηθελα την βοήθεια σας διότι μετά απο 8 χρόνια στην forthnet ψάχνω να φύγω διότι τους τελευταίους 5 μήνες το internet κανει συνέχεια αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σταθερό internet. 

Εχω μιλήσει πάνω απο 10 φορές με την forthnet εχουν εχει τεχνικοί αλλά αποτέλεσμα μηδεν ετσι και εγω πήρα σήμερα στον Οτε και μου πρότειναν την παρακάτω προσφορά

Απεριόριστα Σταθερά + 30’ προς Κινητά + Δωρεάν αναγνώρηση+ έως 30 Mbps + Family Pack = 57 euro 

θα ήθελα την γνωμη σας 

Ευχαριστώ,

Κώστας 

Δημοσ.

Ο Οτε ειναι γνωστο οτι ειναι κατα πολυ ακριβοτερος.  Μπορεις να βρεις σε καποια αλλη εταιρια πολυ περισσοτερα με λιγοτερα χρηματα.

Απ' οτι βλεπω σου μιλησαν για vdsl 30αρι... Αν δεν ειναι το ΟΤETV μονοδρομος για σενα, σιγουρα θα βρεις στην HOL και στη  WIND πολυ καλυτερες προσφορες. Εξαρταται απο το τι ζητας...

Δημοσ.

αν ειναι vdsl απο kv που λογικα ειναι τοτε σιγουρα επειδη δεν εχεις κεντρικο και εχεις μονο απερχομενο καλωδιο η γραμμη θα παιζει καλυτερα.οι αποσυνδεσεις ειναι συνηθως θεμα χαλκου.πιο δυσκολα θεμα εξοπλισμου ή ακομα πιο σπανια θεμα data card,splitter card στο αστικο κεντρο.

Δημοσ.

βασικα δεν θα ελεγα οτι ειναι ακριβότερος μιας και στην forthnet πληρώνω 64 euro με 24mbps και οτι οτε μου ζητάει για 30mbps 57 euro.

Δημοσ.

προσοχη παντα αν μιλαμε για χρεωση ανα διμηνο ή ανα μηνα.επισης προσεχε αν στον οτε ειναι ολα μεσα παντα.μην σου πουν οτι πχ ταδε ευρω ειναι το ιντερνετ αλλα δεν ειναι μεσα το παγιο.προσοχη παντα λιγο με τις χρεωσεις σε ολους τους Isp.

Δημοσ.

προσοχη παντα αν μιλαμε για χρεωση ανα διμηνο ή ανα μηνα.επισης προσεχε αν στον οτε ειναι ολα μεσα παντα.μην σου πουν οτι πχ ταδε ευρω ειναι το ιντερνετ αλλα δεν ειναι μεσα το παγιο.προσοχη παντα λιγο με τις χρεωσεις σε ολους τους Isp.

και στις 2 περιπτώσεις η χρέωση είναι ανα μήνα. Πιστεύεις οτι κρύβουν κάτι?

Δημοσ.

δεν ειπα οτι κρυβουν απλα γενικοτερα διαβασε ολους τους ορους.πχ πολιτικη ορθη χρησης σε κινητα κτλ κτλ.δεν σημαινει οτι κρυβουν απλα καλο ειναι να διαβαζουμε τα παντα.

Δημοσ.

δεν ειπα οτι κρυβουν απλα γενικοτερα διαβασε ολους τους ορους.πχ πολιτικη ορθη χρησης σε κινητα κτλ κτλ.δεν σημαινει οτι κρυβουν απλα καλο ειναι να διαβαζουμε τα παντα.

η αλλήθεια ειναι οτι κινητά θα καλέσουμε μόνο απο το κινητό μας επομένως άχρηστη η υπηρεσία ακόμα και καλά την αναγνώριση κλήσεων την προσφέρουν δωρεάν επομένως δεν μπορώ να φανταστώ τι αλλο θα μορούσαν να κρύψουν.

Απο ταχύτητες ξέρεις καποιος τι παίζει στα 30mbps?

Δημοσ.

αν παιρνεις απο kv που λογικα απο Kv θα ειναι τοτε τα 30 τα εχεις για πλακα.αντε να χρειαστει καμια αλλαγη σε καλωδιωση (τροπο συνδεσης)αλλα αυτο το αφηνουμε τελευταιο .

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αν ειναι απο το αστικο κεντρο δηλαδη δεν εχουν αλλαχτει τα καφαο με Kv τοτε πρεπει να δουμε τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου για να δουμε αν μπορει να φτασει 30.συν οτι αμα ειναι vdsl απο το αστικο κεντρο τα προβληματα που εχεις με forthnet Θα τα εχεις και με οτε το πιο πιθανο λογω χαλκου.οποτε εκει παει βλαβη.αλλα λογικα για Kv θα σου λενε.ποσο attenuation εχεις ποσο συγχρονιζεις τωρα?

Δημοσ.

αν παιρνεις απο kv που λογικα απο Kv θα ειναι τοτε τα 30 τα εχεις για πλακα.αντε να χρειαστει καμια αλλαγη σε καλωδιωση (τροπο συνδεσης)αλλα αυτο το αφηνουμε τελευταιο .

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αν ειναι απο το αστικο κεντρο δηλαδη δεν εχουν αλλαχτει τα καφαο με Kv τοτε πρεπει να δουμε τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου για να δουμε αν μπορει να φτασει 30.συν οτι αμα ειναι vdsl απο το αστικο κεντρο τα προβληματα που εχεις με forthnet Θα τα εχεις και με οτε το πιο πιθανο λογω χαλκου.οποτε εκει παει βλαβη.αλλα λογικα για Kv θα σου λενε.ποσο attenuation εχεις ποσο συγχρονιζεις τωρα?

υποθέτω οτι το παρακάτω θες 

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,0 / 21,5
Δημοσ.

με 21 attenuation θα πρεπε να παιζεις κανα 17αρι και το vdsl 30 Θα ηταν λιγο οριακο απο το αστικο κεντρο.

αν σου πω οτι το κατάλαβα θα σου πω ψέματα και δεν θέλω. 

αν σου πω οτι το κατάλαβα θα σου πω ψέματα και δεν θέλω. 

και τα υπόλοιπα αν σε ενδιαφέρουν 

Uptime: 2 days, 9:58:22 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.143 / 15.072 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 14.036 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 2,22 / 19,77 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,0 / 21,5
Δημοσ.

Thomson εχω 

Uptime: 2 days, 9:58:22 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.143 / 15.072 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 14.036 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 2,22 / 19,77 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 18,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,0 / 21,5 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,5 / 7,5 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 131.073 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 196.619 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 51.698 / 283.001 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 16.308 / 3.064 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 412 / 34.366
Δημοσ.

παραξενο να εχεις αποσυγχρονισμοθς με 8αρι Profile κιολας.σιγουρα δεν φταιει κατι μεσα στο σπιτι?σιγουρα χανεις συγχρονισμο και οχι να γινεται κατι αλλο?γιατι 2 μερες Up γραφει τωρα.ειμαι λιγο off topic με σχεση το αρχικο ερωτημα σου απλα με παραξενευει.μπας και βαλατε κανα συναγερμο τωρα τελευταια και δεν εχει μπει φιλτρο ή να χαλασε κανα τηλεφωνο ή κανα φιλτρο ?

firmware update στο thomson εχεις κανει?κανα hard reset?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...