panos2171 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ναι δε το διευκρίνισα, σε στρατιωτικούς αναφέρομαι.
Gtr34 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Πόλεμος δεν σημαίνει ότι όλοι θα ξεχυθούν στο πεδίο της μάχης.Υπάρχουν και άλλες σημαντικές θέσεις που πρέπει να καλυφθούν..
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ειναι αστειο και μονο να σκεφτεται καποιος αν πρεπει να παραστει σε πεδιο μαχης αν εχει θεματα υγειας, λες και αυτοι που δεν εχουν θεματα υγειας ειναι ικανοι να προσφερουν κατι στην πατριδα και οχι επειδη δε θελουν απλα δεν υπαρχει στοιχειωδης εκπαιδευση, τι θελω να πω, ας παρω παραδειγμα απο μενα που ημουν Ι1 δε γνωριζω ουτε τα στοιχειωδη, επειδη εκανα οπως και ολοι μας σε ολη τη θητεια 3-4 βολες με g3 παει να πει οτι μπορω να προσφερω που το μονο πραγμα ηταν που εκανα σκοπιες και αγγαριες και με τι θα τους ριχνω τους εχθρους με σφουγγαριστες και χλωρινες επωμου αρμ? μια επισκοπηση τα τελευταια 10 χρονια απο γκαφες φανταρων σε πεδια βολης λογο ασχετοσυνης σε θανατους ειναι αρκετο για να καταλαβει καποιος οτι ο ΕΣ ειναι για το λουτσο καβαλα, δε χρειαζεται να μας εξοντωσουν οι τουρκοι και μονοι μας μια χαρα τυφεκιζομαστε ειδικα στους ολμους εχουμε προτωγενες πλεονασμα στο manual χρησης
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θα προτιμούσα να αποφύγουμε τα τρολοposts και να απαντήσουν μόνο όσοι ξέρουν. Σε πόσους πολέμους πιστεύεις ότι έχει λάβει μέρος ο μέσος insomniac για να ξέρει; 9
funbreaker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Προφανώς και δεν θα κάνεις πυρ και κίνηση στην πρώτη γραμμή, αυτά θα τα κάνουν τίποτα επόπια. Εσένα μπορεί να σε βάλουν όμως να κουβαλάς τα πυρομαχικά για τα επόπια κάτι που θέλει επίσης σωματική υγεία. Εμένα η πολεμική μου θέση, αν με βάλουν όντως σε αυτό που έμαθα, απαιτεί έναν πυροβολητή και 4 βοηθούς και χρειάζεται καλή σωματική κατάσταση από όλους. Προφανώς ο πυροβολητής θα είναι κανα επόπι που έμαθε μετά από τόσα χρόνια και οι υπόλοιποι θα κουβαλάμε το όπλο και τα πυρομαχικά κτλ ή θα ξεκουράζουν τον πυροβολητή. Στην συγκεκριμένη θέση αν ο ένας έχει πρόβλημα θα έχει πρόβλημα όλη η ομάδα γιατί απαιτεί συντονισμένη κίνηση κουβαλήματος του όπλου που είναι βαρύ πυροβόλο και χρειάζεται 4+1 άτομα. Σε πόσους πολέμους πιστεύεις ότι έχει λάβει μέρος ο μέσος insomniac για να ξέρει; ε άμα δεν ξέρει δεν απαντάει και απαντάει ο εύελπις ή ο εποπ ή έστω ο στρατόκαυλος που ξέρει.
agrio.imeros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 @panos2171 είχαμε επιστράτευση στα γεγονότα των ιμίων και δε το μάθαμε, ή μήπως τα παλικάρια που πήγαν εκεί το παίζαν γιωτάδες? Μερική επιστράτευση η οποία ακυρώθηκε το πρωί ... Αυτοί που πήγαν Ίμια ήξεραν από πόλεμο ... Στις μονάδες όμως οι "ετοιμοπόλεμοι" εκείνο το βράδυ μετρούσαν τραυματίες πριν περάσουν ακόμα την έξοδο της πύλης του στρατοπέδου ... Funbreaker όταν έρθει η κακιά η ώρα , πεζοπορία σε ναρκοπέδια θα κάνεις και θα καθαρίζεις το έδαφος για τους άλλους ... δε θέλει ειδικότητα και καλή σωματική υγεία ... δε γλυτώνεις ...
Baator Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Τρομακτική άγνοια και πλήρης απουσία απλής λογικής για άλλη μια φορά. Πραγματικά είναι να απορείς αν είστε έστω και 18 χρονών μερικοί εδώ μέσα ή αν έχετε βγει ποτέ από το σπίτι σας. Πιστεύετε πραγματικά ότι σε περίπτωση πολέμου, απλά σου δίνουν ένα ντουφέκι στα πετακτά ή παίρνεις την κυνηγετική καραμπίνα του παππού και ακολουθείς κανά τσούρμο στα τυφλά μέχρι να φτάσεις στο μέτωπο; Δεν υπάρχει χρόνος λέει ο άλλος. "Να ρωτήσουμε για σιγουριά κάποιον που ξέρει" ο άλλος. Πόσο χρονών είστε ρε μάγκες; Και τι νομίζετε ότι είναι ο πόλεμος; Ξαφνικά μέσα σε 10 λεπτά θα εμφανιστούν μερικές χιλιάδες αρματωμένοι Τούρκοι στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και θα τρέχουμε να αρπάξουμε κανά ντουφέκι; Σε περίπτωση πολέμου τις κινήσεις του εχθρού όταν πάει να μπει στο έδαφος σου τις ξέρεις μέρες πριν. Δεν θα περιμένουμε τον Τάκη, τον σκοπό στα σύνορα του Έβρου να μας πει "αλάνια, εδώ αυτοί έρχονται προς τα μας, παίζει κάτι;". Υπάρχουν ραντάρ και δορυφόροι, τα ξέρεις όλα από πριν. Αν δεις ύποπτες κινήσεις, μπαίνουν αρχικά σε συναγερμό οι μονάδες και αρχικά τις κινήσεις του εχθρού τις απαντάς με το υλικό που έχεις ήδη διαθέσιμο, δεν κάνεις γενική επιστράτευση με την μία! Αν δε, γίνει τελικά επιστράτευση, ΦΥΣΙΚΑ και τραβιέσαι πρώτα σε μονάδα για να κρίνουν σε τι κατάσταση είσαι και που μπορείς να υπηρετήσεις! Εκατοντάδες ειδικότητες χρειάζεται ο στρατός, από γραφιάδες και οδηγούς, μέχρι μάγειρες και 1002 σκατά. Δεν πάνε όλοι με την μία στην πρώτη γραμμή, μπορούν δεν μπορούν να περπατήσουν, ασχέτως ηλικίας! Αυτά που περιγράφετε ούτε για σκετσάκι των Μόντυ Πάιθον δεν κάνουν, σκάει μύτη ο άλλος 50 χρονών με 1 πόδι και 1 χέρι, "α κύριε μου, εδώ βλέπω είχατε απολυθεί με Ι1 το 1984, δεν έχουμε χρόνο να σας επανεξετάσουμε, τσίμπα ένα G3 και άντε στην ευχή της Παναγιάς!". Πρώτα απ΄όλα τί είναι το ανθρώπινο δυναμικό για να το χαραμίζεις έτσι; Ακόμα και χρόνος να μην υπήρχε, θα ήταν προτιμότερο να ρίξουμε στην πρώτη γραμμή 10.000 πρόβατα που δεν έχουν ιδέα του τι κάνουν ή δεν έχουν την σωματική ικανότητα να είναι καν εκεί και να τους θυσιάσουμε 1000% ή να ξοδέψουμε 5 λεπτά για να πάει ο καθένας εκεί που μπορεί να προσφέρει καλύτερα; Επίσης οι πόλεμοι, δεν γίνονται πάνω στην Πίνδο σώμα με σώμα και με την ξιφολόγχη πάνω στο όπλο πλέον. Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, κλάφτα Χαράλαμπε. Δεν υπάρχει καν ΑΝΑΓΚΗ για τόσους πεζικάριους που ξαφνικά θα μαζεύουν και τα 14χρονα από τους δρόμους και θα τους δίνουν ένα όπλο να πολέμησει τον εχθρό. Αν φτάσεις εκεί, σημαίνει ότι έχεις χάσει ήδη τον πόλεμο και οι άμυνες σου έχουν καταστραφεί. 4
johnbond Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αν γίνει πόλεμος (που δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει)σε 24 ώρες οι Τούρκοι θα είναι στην Αθήνα.. Ούτε το χαρτί της επιστράτευσης δε θα προλάβεις να πάρεις.Μην αγχώνεσαι.. Και έστω οτι προλάβουμε να οργανωθούμε τι σας κάνει να πιστεύετε οτι στην Ελλάδα που δε λειτουργεί απολύτως τίποτα,θα μπορέσει να οργανωθεί ο στρατός; 1
bilya Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 επιστρατευση δεν γινετε μονο σε αυτους που εχουν παει στρατο αλλα σε ολους ακομα και τους Ι5 θα καλεσουν .....τελος με αυτα που ειδα απο τους "επαγγελματιες" χιλιες φορες να πανε μονο φανταροι και πολιτες 1
taksidiotis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 και γιατι να αγχωνεσαι για το αν θα πολεμησεις,απλα δε θα πολεμησεις. προσωπικα παω πρωτη γραμμη λογω σωματος που υπηρετησα,αλλα για πιο λογο να παω και να φαω το κεφαλι μου,για την πατριδα?να φαω εγω το κεφαλι μου για να ακουστουν ονοματα αυτων που εφεραν θεωρητικα τον πολεμο? οχι φιλοι μου,με τα σημερινα δεδομενα εγω δεν παιζω την ζωη μου για καμια πατριδα. εκεινοι τα εφεραν ετσι,αυτοι εφεραν την ελλαδα ετσι. ακουγεται εγωιστικο,ισως και δειλο,ομως αυτη ειναι και η αληθεια μου. να υποστηριξω την οικογενεια μου μεχρι τελους ναι,τα λαμογια ομως οχι...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μετά λέτε πως εγώ ανοίγω θέματα καμενιές. 1
dacourt Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 με ποιον θα κανει πολεμο η ελλαδα? Με κανέναν.. η χώρα υπάγεται στο ΝΑΤΟ και η πολεμική αναμέτρηση ακόμα και με την Τουρκία είναι απίθανη. Μόνο αν ο Ερντογάν το χάσει τελείως.. θα γίνει κάτι. Καλά αν γίνει κάτι τέτοιο να δείτε τι χέρια και πόδια όλως τυχαίως θα αρχίσουν να σπάνε τόσο από πολίτες όσο και από στρατιωτικούς. Παλιό το κόλπο, έγινε και στα Ίμια... Στα Ίμια ΔΕΝ έγινε επιστράτευση, απλά ανέβηκε το επίπεδο συναγερμού και τα στελέχη προσήλθαν στα Στρατόπεδα για όσο διήρκεσε η κρίση. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τους Δίδυμους Πύργους στην Αμερική όπου και δόθηκε πάλι διαταγή για να βρίσκονται οι πάντες σε επιφυλακή και από ότι θυμάμαι φορτώθηκαν(ρέο-στάγιερ-παπιά) σε κάποια στρατόπεδα του Αιγαίου που ήταν κρίσιμα για την Άμυνα των νησιών, όλο το στρατιωτικό υλικό και παρατάχθηκαν τα μέσα ώστε να είναι έτοιμα για να φύγουν στα σημεία διασποράς. Θυμάμαι ότι στα φυλάκια κατέβηκαν οι σημαίες και για 4-5 μέρες μπήκαν διπλοσκοπιές.
Apoll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 και γιατι να αγχωνεσαι για το αν θα πολεμησεις,απλα δε θα πολεμησεις. προσωπικα παω πρωτη γραμμη λογω σωματος που υπηρετησα,αλλα για πιο λογο να παω και να φαω το κεφαλι μου,για την πατριδα?να φαω εγω το κεφαλι μου για να ακουστουν ονοματα αυτων που εφεραν θεωρητικα τον πολεμο? οχι φιλοι μου,με τα σημερινα δεδομενα εγω δεν παιζω την ζωη μου για καμια πατριδα. εκεινοι τα εφεραν ετσι,αυτοι εφεραν την ελλαδα ετσι. ακουγεται εγωιστικο,ισως και δειλο,ομως αυτη ειναι και η αληθεια μου. να υποστηριξω την οικογενεια μου μεχρι τελους ναι,τα λαμογια ομως οχι... Ας με διορθώσει ο paredwse, αλλά ο νόμος 2287/1995 όπως αυτός έχει ενημερωθεί με τον νόμο 3289/2004 και στα άρθρα 32 παράγραφος Β (Ανυποταξία), 33 παράγραφος 2Β (Λιποταξία), 38 Λιποταξία εν ενώπιον του εχθρού, 39 Αυτομολία, η ποινή των παραπάνω είναι Θάνατος και σε κάποιες περιπτώσεις ισόβια κάθειρξη. Επίσης στον ίδιο νόμο. άρθρα 42 Προκληση ανικανότητας, (10 χρόνια, ενώ αν τελέσθηκε ενώπιον του εχθρού Θάνατος και σε κάποιες περιπτώσεις ισόβια) 43 & 44 Προσποίηση ανικανότητας, εν καιρώ πολέμου, τουλάχιστον 1 έτος κάθειρξή, και αν αυτή έγινε ενώπιον του εχθρού μέχρι 10 χρόνια. Τα παραπάνω θα συμπεριλάβουν και τις ποινές του άρθρου 45. Ο νόμος αυτός είναι μία καλή ανάγνωση για όσους θεωρήσουν ότι μπορούν να το παίξουν έξυπνοι..... 1
dimitrisOP Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 αποποιηση ελληνικης ιθαγενειας αν εχεις δευτερη και γλυτωνεις απο αυτα 1
Silverage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Να πάνε να γαμηθούνε όλοι αν γίνει πόλεμος. Ούτε πρόκειται να ασχοληθώ, ας καταστραφεί όλη η Ελλάδα, εγω δεν θα πεθάνω για μαλακίες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα