gweir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα, Γενικά θέλω να εμπλούτισω λίγο το βιογραφικό μου και ψάχνω τρόπους.Σκέφτηκα τις ξένες γλωσσες οποτε εψαξα στο ίντερνετ και βρήκα βιβλια /βιντεο μέχρι και apps είχε!Εχω μαθει τωρα εδω και κατι μηνες τα βασικα σε μια γλωσσα και σκεφτομαι να δωσω αργοτερα κανενα κρατικο πιστοποιητικο.Ταυτοχρονα είπα να κοιτάξω για το ecdl.Έχω κοιτάξει και τα μαθήματα τύπου coursera.Αξίζει λετε; Τι άλλο μπορω να κάνω που να μην χρειαζεται μια περιουσία αλλά να μπορω να το αξιοποιησω πιο μετα;;
kathytherion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Αν μενεις αθηνα εχεις πολλες επιλογες για φθηνα η δωρεαν μαθηματα σε διαφορους τομεις...Αλλιως το coursera αξιζει, αρκει να εχεις τη στοιχειωδη αυτοπειθαρχια να αφιερωσεις καποιες ωρες τη βδομαδα στη μελετη σου!
gweir Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δυστυχώς δεν είμαι Αθήνα.Ναι έχω αυτοπειθαρχία και το είδα και στην ξένη γλώσσα που κάνω τώρα.Γενικά αν ξέρω κάτι οτι θα αξίζει το κάνω δεν έχω πρόβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα