ευδο Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 πριν λίγο καιρό έπεσε στο μάτι μου ..μια σχολή στη Αθήνα μηχανικός βιοϊατρικής τεχνολογίας αλλά πολλοί μου είπαν ότι λόγω του ΤΕΙ που είναι ...δεν θα είναι καθόλου εύκολη η επαγγελματική αποκατάσταση λόγω των επαγγελματικών δικαιωμάτων που υπάρχουν ...ποια είναι η άποψη σας ;γνωρίζεται κάτι για τη συγκεκριμένη σχολή ; Μια σχολή ΑΕΙ είναι πολύ Πιο πολύτιμη Αποτι ΤΕΙ ;
Backpacker Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ο ΟΠΑΠ το δίνει 1.05 να γίνει το τόπικ πόλεμος Πανεπιστήμια vs ΤΕΙ. 1
arc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εδω βλέπουμε μια «επιτυχημένη» εφαρμογή του Επαγγελματικου Προσανατολισμου! Φίλε ευδο, το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις ειναι να σταματήσεις να ακούς το άτομο που σου έδωσε αυτή τη συμβουλή. Μόνο άσχημα μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές σου. Δεν θα μπω στη φιλονικία ΑΕΙ-ΤΕΙ αλλά να ακολουθήσεις κάτι που σε εκφράζει, που σε «φτιάχνει» και είναι σίγουρο οτι θα εχεις επαγγελματική επιτυχία. Με την εμπειρία που έχω, τα χρόνια σπουδών που έφαγα και την πραγματικότητα που βλέπω (μιλώ γενικά), αν ήθελα να βγάζω λεφτα (γιατί οι περισσότεροι θεωρουν αυτό επαγγελματική επιτυχία), θα γινόμουν υδραυλικός ή μάγειρας. Αν όμως μου άρεσε αυτό που κάνω, πάλι μηχανικός θα σπουδαζα (οτιδήποτε μηχανικός, γιατί έμαθα να σκέφτομαι διαφορετικά για οτιδήποτε υπάρχει γύρω μου). 3
Asmodeus21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 πριν λίγο καιρό έπεσε στο μάτι μου ..μια σχολή στη Αθήνα μηχανικός βιοϊατρικής τεχνολογίας αλλά πολλοί μου είπαν ότι λόγω του ΤΕΙ που είναι ...δεν θα είναι καθόλου εύκολη η επαγγελματική αποκατάσταση λόγω των επαγγελματικών δικαιωμάτων που υπάρχουν ...ποια είναι η άποψη σας ;γνωρίζεται κάτι για τη συγκεκριμένη σχολή ; Μια σχολή ΑΕΙ είναι πολύ Πιο πολύτιμη Αποτι ΤΕΙ ; Oι γνωσεις ειναι πολυτιμες. Υπαρχουν καλα Παν. κι καλα ΤΕΙ. Τα ΤΕΙ υπερτερουν λιγακι στο πιο πρακτικο κοματι ενω τα Παν. στο θεωρητικο. Γενικα σε ιδια τμηματα παρομοια πραγματα θα κανεις (μιλαω μονο για τα καλα τμηματα κι απο τις 2 μεριες). Τα επ. δικαιωματα αστα.
Zein Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 T.E.I. = Tελικα Ειμαστε Ισα Α.Ε.Ι. = Αρχ*&δια Ειμαστε Ισα Στα σοβαρα τωρα, εσυ θα λες τι σχολη τελειωσες και την ειδικοτητα σου σαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ. Το αν η σχολη ειναι Αει, Τει, Ιεκ, Ιδιωτικο κολλεγιο απο αγγλια, Δημοσιο απο βουλγαρια κτλ, ειναι αλλη ιστορια. Σημασια εχει το πως θα πλασαρεις τον εαυτο σου στην αγορα εργασιας, οχι το τι τελειωσες. 2
Asmodeus21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Τώρα κάτι είπαν ότι θα καταργήσουν τα ΤΕΙ; Nαι μετονομαστικαν σε Πανεπιστημια Εφαρμοσμενων Επιστημων (Universities of Applied Sciences) 2
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Στα σοβαρα τωρα, εσυ θα λες τι σχολη τελειωσες και την ειδικοτητα σου σαν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ. ναι, γιατι οποιος τελειωνει μια σχολη, πηγαινει την ανθρωπινη γνωση ενα βημα πιο περα..
Anorymous Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 πριν λίγο καιρό έπεσε στο μάτι μου ..μια σχολή στη Αθήνα μηχανικός βιοϊατρικής τεχνολογίας αλλά πολλοί μου είπαν ότι λόγω του ΤΕΙ που είναι ...δεν θα είναι καθόλου εύκολη η επαγγελματική αποκατάσταση λόγω των επαγγελματικών δικαιωμάτων που υπάρχουν ...ποια είναι η άποψη σας ;γνωρίζεται κάτι για τη συγκεκριμένη σχολή ; Μια σχολή ΑΕΙ είναι πολύ Πιο πολύτιμη Αποτι ΤΕΙ ; Πλεον τει=αει στα χαρτια τουλαχιστον το θεμα ειναι να βρεις κατι που σου αρεσει και εχει επαγγελματικα δικαιωματα
gdriver Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 αν ποτέ υπάρξει κανείς ιθύνοντας που να νοιαστεί να "ανοίξει" τα δικαιώματα και να δίνονται κατόπιν εξετάσεων. Ίσοι όροι για όλους.
mylo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ψάξε να δεις μηπως εχουν κανα γκρουπ στο φβ να ρωτήσεις λεπτομέριες οι φοιτητές του τμήματος. τώρα αν μπορείς να μπεις ΑΕΙ για μενα είναι καλύτερα αφού μιλάμε για τον τομέα της ιατρικής.
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Πλεον τει=αει στα χαρτια τουλαχιστον το θεμα ειναι να βρεις κατι που σου αρεσει και εχει επαγγελματικα δικαιωματα Και επάγγελμα!
Glator Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εδω βλέπουμε μια «επιτυχημένη» εφαρμογή του Επαγγελματικου Προσανατολισμου! Φίλε ευδο, το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις ειναι να σταματήσεις να ακούς το άτομο που σου έδωσε αυτή τη συμβουλή. Μόνο άσχημα μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές σου. Δεν θα μπω στη φιλονικία ΑΕΙ-ΤΕΙ αλλά να ακολουθήσεις κάτι που σε εκφράζει, που σε «φτιάχνει» και είναι σίγουρο οτι θα εχεις επαγγελματική επιτυχία. Με την εμπειρία που έχω, τα χρόνια σπουδών που έφαγα και την πραγματικότητα που βλέπω (μιλώ γενικά), αν ήθελα να βγάζω λεφτα (γιατί οι περισσότεροι θεωρουν αυτό επαγγελματική επιτυχία), θα γινόμουν υδραυλικός ή μάγειρας. Αν όμως μου άρεσε αυτό που κάνω, πάλι μηχανικός θα σπουδαζα (οτιδήποτε μηχανικός, γιατί έμαθα να σκέφτομαι διαφορετικά για οτιδήποτε υπάρχει γύρω μου). Απο ποτε βγαζουνε λευτα οι μαγειρες στην ελλαδα?
mylo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 λεφτά δε ξέρω αν βγάζουνε, σίγουρα όμως δε πεινάνε.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα