Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγω συνεχιζα να κοιμαμαι!

Κοιμόσουν όρθιος ενώ κατουρούσες? :huh:  Τουλάχιστον έβρισκες στόχο? :huh:

Δημοσ.

Καλα ρε, νεοι 30 χρονωνε ειστε και ξυπνατε για κατουρημα το βραδυ σα γεροι;; Τς Τς Τς...

Δημοσ.

άκου την περίπτωση μου σαν παράδειγμα 
για να ξυπνήσω τη νύχτα για κατούρημα θα πρέπει να έχω κατακράτηση υποδόριων νερών (όχι μυικά δηλαδή) λόγο οτι έφαγα πολλά ψωμιά , αλάτια και σαβούρες εκείνη τη μέρα η την προηγούμενη , μπορεί να βάλω 2-3 κιλά νερά αν το γαμήσω (πχ αν φαω 2 κιλά ψωμί ή μισό ταψί μπακλαβά ή κάτι τέτοιο , ποσότητα όχι normal).  Ε για να τα διώξω πίνω 2-3 λίτρα νερό πριν τον ύπνο και 1 κανάτα τσάι που πίνω έτσι κ αλλιώς επειδή μ αρέσει . Ξυπνάω τη νύχτα 1 φορά , κατουράω για μερικά λεπτά χωρίς σταματημό και μετά ξυπνάω dry το πρωί. 
Αν πάλι πιω κανα 8ρι λίτρα πάνω κάτω και τρώω φυσιολογικά αποφεύγοντας άσπρα ψωμιά , το πολύ αλάτι και την σαβούρα(υπερβολική ζάχαρη) τότε δεν έχω θέμα , θα ξυπνήσω το πρωί για κατούρημα κανονικά.
Δηλαδή σε normal συνθήκες με το βραδινό μου πίνω μια κανάτα τσάι γιατι μου αρέσει και πριν ξαπλώσω για ύπνο 2-3 λίτρα νερό και πάλι δεν ξυπνάω τη νύχτα για κατούρημα 

Παίζουν πολλά ρόλο για αυτό που παθαίνεις , δύσκολο να σου πει κάποιος οτι γίνεται για αυτό το λόγο αλλα αν δίνεις στον οργανισμό σου πολυ νερό και έχει ήδη αρκετό νερό τότε το παραπάνω θέλει να το διώξει γιατι το πολύ νερό αραιώνει το αίμα και μας σκοτώνει , ειναι μηχανισμός άμυνας

Μια λύση για το πρόβλημα σου ειναι να πίνεις λιγότερο νερό 2-3 ώρες πριν τον ύπνο. Θα μπορούσες να φας και λίγο παραπάνω αλάτι κάτι που θα βοηθούσε στην κατακράτηση αλλα δεν ειναι υγείες, δεν ειναι κάτι καλό για τον οργανισμό σου το έξτρα αλάτι . 

Δημοσ.

Ο ανθρωπος ειπε οτι το κανει μια φορα(φυσιολογικο) …. και εχουμε γραψει 3 σελιδες……..

Αμα ηταν περισσοτερες φορες…. ποσες ?????

:-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...