palawiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν είναι τίποτα και μην ανησυχείς. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αφήνεις σε μια γωνία της κουζίνας ένα μικρό τσουρεκάκι με nutella ,για να ξανακοιμηθείς ευτυχισμένος. 1
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν είναι τίποτα και μην ανησυχείς. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αφήνεις σε μια γωνία της κουζίνας ένα μικρό τσουρεκάκι με nutella ,για να ξανακοιμηθείς ευτυχισμένος. Θα χαρούν και τα δόντια του πολύ....
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δεν είναι τίποτα και μην ανησυχείς. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αφήνεις σε μια γωνία της κουζίνας ένα μικρό τσουρεκάκι με nutella ,για να ξανακοιμηθείς ευτυχισμένος. για να ξυπνησει εντελως απο την ζαχαρη και να κατεβει σε μαραθωνιο....
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 εγω παντως αν πινω τα και καλα 2 λιτρα νερου ημερησιως που λενε, οχι μια φορα θα παω για κατουρημα αλλα 15. μου πηδαει τον υπνο. πινω νερο μονο οταν διψαω και δεν πιεζομαι να φτασω τα 2 λιτρα που λενε. επισης για το ζαχαρο που ειπαν, το κατουρημα απο μονο του δεν λεει τπτ. αν διψας τοσο πολυ και πινεις 5 λιτρα νερο την ημερα και κατουρας ολη την ωρα και τρως ολη την ωρα γιατι νιωθεις αδυναμος, τοτε εχεις προβλημα.
noFEARgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 απο εκει που δεν σηκωνοταν το βραδυ σηκωνεται εδω και ενα μηνα καθημερινα , δεν ηταν μια δυο φορες που να εγινε. αν δεν εχει αλλαξει κατι στην συνηθειες του καλο θα ηταν να το ψαξει
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 εγω παντως αν πινω τα και καλα 2 λιτρα νερου ημερησιως που λενε, οχι μια φορα θα παω για κατουρημα αλλα 15. μου πηδαει τον υπνο. πινω νερο μονο οταν διψαω και δεν πιεζομαι να φτασω τα 2 λιτρα που λενε. επισης για το ζαχαρο που ειπαν, το κατουρημα απο μονο του δεν λεει τπτ. αν διψας τοσο πολυ και πινεις 5 λιτρα νερο την ημερα και κατουρας ολη την ωρα και τρως ολη την ωρα γιατι νιωθεις αδυναμος, τοτε εχεις προβλημα. 2; Πως είχα την εντύπωση ότι είναι 1; Έχω διαβάσει ότι δεν πολυισχύει αυτό πάντως, καλό είναι να πίνεις όσο θέλεις, όχι με το ζόρι 1
evabb Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 2; Πως είχα την εντύπωση ότι είναι 1; Έχω διαβάσει ότι δεν πολυισχύει αυτό πάντως, καλό είναι να πίνεις όσο θέλεις, όχι με το ζόρι η αληθεια ειναι οτι ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του οσο αφορα το νερο, γι αυτο κι εγω πλεον οπως λες πινω οσο θελω. σιχτιρια μεσα με τους δεκαδες κανονες. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 ειναι σχετικο το ποσο χρειαζεται ο καθενας! δεν εχουβν ολοι τις ιδιες αναγκες! υπηρξε περιοδος που επινα 6 λιτρα τη μερα αλλα ολη μερα εκανα βαρη και απειρα χιλιομετρα τρεξιμο
David20 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 το χειρότερο μου είναι όταν με πιάνει κατουρημα κανα μισαωρο πριν ξυπνησω Οπως και στον υπολοιπο μισο πλανητη.......Απολυτα φυσιολογικο ειναι.
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 φαν φακτ! οι καμηλες δεν αποθηκευουν νερο αλλα λιπος!! ναι σκεψου να κανεις πρωι βαρη και μετα να τρεχεις και 1 εως 3 ωρες + δουλεια οποτε ολη μερα ιδρωνα
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 φαν φακτ! οι καμηλες δεν αποθηκευουν νερο αλλα λιπος!! ναι σκεψου να κανεις πρωι βαρη και μετα να τρεχεις και 1 εως 3 ωρες + δουλεια οποτε ολη μερα ιδρωνα Έλα ρε συ! Thanks για την πληροφορία από μικρός αυτό πίστευα! Μου το γκρέμισες! Δεν μπορώ να το σκεφτώ, κουράζομαι!
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Είχα τρομερό πρόβλημα με ούρηση τις βραδυνές ώρες όταν έπαιρνα αντιυπερτασικά χάπια. Την ημέρα πίνω 2 τσάι τουλάχιστον συν το νερό, επειδή δεν παλευόταν η κατάσταση ιδιαίτερα τον χειμώνα τα σταμάτησα και έμεινα μόνο με 2 άλλα φάρμακα που δεν με επηρεάζουν.
veteranos123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Εγώ αν πάω να κατουρήσω (ανεξάρτητα αν θέλω ή όχι) πριν κοιμηθώ δεν έχω πρόβλημα αλλά αν δεν πάω τότε θα σηκωθώ σίγουρα μέσα στην νύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα