Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20% για την πρωτη ωρα και 40% για τις επομενες

http://ergatika.gr/programmata/oromistia/

Για να το ξεκαθαρισουμε. Εργαζομαι καθημερινα 8:00-16:00 αν μου ζητησει να εργαστω 16:00-18:00 συνεχομενα δηλαδη του 8ωρου μου η πρωτη ωρα θα ειναι υπερεργασια (25%) και η δευτερη υπερωρια(40%). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕΙ στις 21:00 της ιδιας ημερα και να μου πει κανε μια ωρα υπερεργασια. Αυτο που θελω να διεκρυνησω ειναι οτι η ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ  να ειναι μια ωρα την ημερα και συνεχομενη με το κανονικο ωραριο. Ειμαι σωστος ?

Η υπερεργασια εχει προσαυξηση 20 και οχι 25 %

Δημοσ.

Δηλαδή το Σάββατο, απ' την πρώτη ώρα πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου, δικαιούμαι 40% προσαύξηση;

Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ να το έχω εύκαιρο;

Όπου κανονικό ωράριο, εννοούμε το ωράριο που προβλέπει η εκάστοτε σύμβαση;

Π.χ. στην περίπτωσή μου (το τουλάχιστον στο πιο πάνω post μου), θα έχω τρεις (3) υπερεργασίες και επτάμησι (7.5) υπερωρίες την πρώτη εβδομάδα, και τις τρεις (3) επόμενες εβδομάδες του μήνα, θα είναι όλες υπερωρίες;

Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή το Σάββατο, απ' την πρώτη ώρα πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου, δικαιούμαι 40% προσαύξηση;

Υπάρχει κάποιο ΦΕΚ να το έχω εύκαιρο;

Ναι και για Κυριακη .Το Σαββατο μπορει να χορηγηθει σαν ισοχρονη αναπαυση το κανονικο 8ωρο

Για ΦΕΚ δεν εχω ψαξει .

Δημοσ.

Γι' αυτό μήπως γνωρίζεις τίποτα;

Όπου κανονικό ωράριο, εννοούμε το ωράριο που προβλέπει η εκάστοτε σύμβαση;

Π.χ. στην περίπτωσή μου (το τουλάχιστον στο πιο πάνω post μου), θα έχω τρεις (3) υπερεργασίες και επτάμησι (7.5) υπερωρίες την πρώτη εβδομάδα, και τις τρεις (3) επόμενες εβδομάδες του μήνα, θα είναι όλες υπερωρίες;

Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...