mauros2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Θα συμφωνηςω με τον προλαλησαντα. Αν εξακολουθεις να βαζεις λαδι και δεν βλεπεις βελτιωση δες καποιον δερματολογο.
visualizer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Ποτε μην πατε για τα μουσια σε κουρειο γενικα δεν τα πολυκαθαριζουν και ειναι λογικο να εχεις ενοχλησεις μετα αφου εχει φτιαξει τα μουσια αλλων 30 πελατων με την ιδια μηχανη. 1
bilya Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Παιδιά για στρώσιμο της τριχας ειναι καλύτερα με beard balm?? Γιατι το λάδακι κ το χτένισμα δεν βλεπω να κάνουν αποτέλεσμα.
ipnotistis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 bilya, νομίζω θες κερί για στυλ. Το beard balm είναι κάτι ενδιάμεσο που έχει και λάδι και κερί. Αν δε σου χει τελειώσει το λάδι, πάρε κερί, αν σου τελειώνει, πάρε balm. 1
vrwmiaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Πείτε κανένα νέο προϊόν που χρησιμοποιήστε
JustGud Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ας το κάνω μια μικρή νεκρανάσταση. Τίποτα σε πιο οικονομικό από εξειδικευμένα προϊόντα για μούσι δεν παίζει? Έστω καμιά αγορά που να αξίζει από έξω? Δοκίμασα κανονικό conditioner για μαλλί και δεν είδα καμιά διαφορά σε μαλακότητα οπότε πάμε για κάτι άλλο τουλάχιστον. Παίζουν κινεζιές στο ebay από βούρτσες και χτένες μέχρι λάδια και κεριά με 2-10€(10€ για σετ ξέρωγω), αλλά μην πάμε για καλό και τα κάνω χειρότερα(για τις χτένες φαντάζομαι δεν παίζει θέμα, αλλά λάδι πχ από ebay...) Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από JustGud
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 hour ago, JustGud said: Ας το κάνω μια μικρή νεκρανάσταση. Τίποτα σε πιο οικονομικό από εξειδικευμένα προϊόντα για μούσι δεν παίζει? Έστω καμιά αγορά που να αξίζει από έξω? Δοκίμασα κανονικό conditioner για μαλλί και δεν είδα καμιά διαφορά σε μαλακότητα οπότε πάμε για κάτι άλλο τουλάχιστον. Παίζουν κινεζιές στο ebay από βούρτσες και χτένες μέχρι λάδια και κεριά με 2-10€(10€ για σετ ξέρωγω), αλλά μην πάμε για καλό και τα κάνω χειρότερα(για τις χτένες φαντάζομαι δεν παίζει θέμα, αλλά λάδι πχ από ebay...) Υπάρχουν διάφορα κεριά που κάνουν καλή δουλειά (δεν στα μαλακώνουν πολύ αλλά τουλάχιστον στα "στρώνουν"). Είναι σε πολύ μικρά μεταλλικά κουτάκια που απλά τρίβεις λίγο τα δάχτυλά σου στο κερί για να λιώσει ελάχιστά και μετά το απλώνεις σε ελάχιστες ποσότητες πάνω στις τρίχες. Αν όμως έχεις τη συνήθεια να τρίβεις συνεχώς τις τρίχες όταν βαριέσαι ή ξεχνιέσαι (τύπου έχω ...μπεγλέρι στα χέρια), δεν θα σου αρέσει καθόλου που θα έχεις συνεχώς λαδίλα στα δάχτυλα. Πέρνα μια βόλτα από ένα οργανωμένο μπαρμπέρικο και θα σου δείξουν διάφορα.
JustGud Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Καλό ακούγεται... αν και αυτή την συνήθεια την έχω δυστυχώς. Το χειρότερο όλων είναι ότι υπάρχει γκρίνια για το μούσι που τσιμπάει αλλά ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται να κοπεί κιόλας.
fylatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Γιατί τα proraso είναι ακριβά; Αν έχεις μούσι ως το πάτωμα μόνο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 13 minutes ago, JustGud said: Καλό ακούγεται... αν και αυτή την συνήθεια την έχω δυστυχώς. Το χειρότερο όλων είναι ότι υπάρχει γκρίνια για το μούσι που τσιμπάει αλλά ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται να κοπεί κιόλας. Παπάς?
JustGud Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μου φάνηκαν κάπως ακριβά, αλλά ίσως θα έπρεπε να ρωτήσω πόσο καιρό κρατάνε για ένα μούσι περίπου 2 δάχτυλα. Και όχι παππάς, απλά η κοπέλια θέλει το μούσι... χαχαχ.. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από JustGud
nickname2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Εγω χρησιμοποιω αυτο. Το ειχα παρει απο τα hondos 9 ευρω. Πριν δεν χρησιμοποιουσα τιποτα ,οποτε λογικο ειναι να ειδα διαφορα. Πριν ηταν πιο αγρια και "κουρασμενα", τωρα ειναι πιο μαλακά και ενυδατωμενα. Η χρηση γινεται ως εξης. Μια φορα τη μερα μετα το ξυπνημα ειναι αρκετη. Αν κανεις μπανιο ενδιαμεσα, βαλε λιγο μετα. ΜΗΝ ΜΗΝ ΜΗΝ ΜΗΝ ΜΗΝ χρησιμοποιειτε στο μπανιο, προιοντα μαλλιων για το μουσι, θα καψετε την τριχα. Ειναι διαφορετικες τριχες. Τωρα διαφορα λαδι-μπαλμ...ειτε το ενα ειτε το αλλο, βλεπεις τι σου κανει και χρησιμοποιεις αναλογα. Ομως υπαρχει και το styling balm που αυτο ειναι ξεχωριστο και χρησιμοποιειται πριν το πιστολακι για...styling. Εγω μονο λαδι βαζω προς το παρον. Οταν τελειωσει θα δοκιμασω και balm. τωρα ειμαι σε μηκος στα 3.5 δακτυλα. Ισως σε 1-2 μηνες να παρω styling balm γτ θα χρειαστει πιστολακι καθε μερα. beard on...
fylatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, JustGud είπε Μου φάνηκαν κάπως ακριβά, αλλά ίσως θα έπρεπε να ρωτήσω πόσο καιρό κρατάνε για ένα μούσι περίπου 2 δάχτυλα. Και όχι παππάς, απλά η κοπέλια θέλει το μούσι... χαχαχ.. Μήνες σταγόνες βάζεις και τις απλώνεις με στενάκι ή βουρτσα
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, nickname2016 είπε Εγω χρησιμοποιω αυτο. Το ειχα παρει απο τα hondos 9 ευρω. Πριν δεν χρησιμοποιουσα τιποτα ,οποτε λογικο ειναι να ειδα διαφορα. Πριν ηταν πιο αγρια και "κουρασμενα", τωρα ειναι πιο μαλακά και ενυδατωμενα. Η χρηση γινεται ως εξης. Μια φορα τη μερα μετα το ξυπνημα ειναι αρκετη. Αν κανεις μπανιο ενδιαμεσα, βαλε λιγο μετα. ΜΗΝ ΜΗΝ ΜΗΝ ΜΗΝ ΜΗΝ χρησιμοποιειτε στο μπανιο, προιοντα μαλλιων για το μουσι, θα καψετε την τριχα. Ειναι διαφορετικες τριχες. Τωρα διαφορα λαδι-μπαλμ...ειτε το ενα ειτε το αλλο, βλεπεις τι σου κανει και χρησιμοποιεις αναλογα. Ομως υπαρχει και το styling balm που αυτο ειναι ξεχωριστο και χρησιμοποιειται πριν το πιστολακι για...styling. Εγω μονο λαδι βαζω προς το παρον. Οταν τελειωσει θα δοκιμασω και balm. τωρα ειμαι σε μηκος στα 3.5 δακτυλα. Ισως σε 1-2 μηνες να παρω styling balm γτ θα χρειαστει πιστολακι καθε μερα. beard on... Χρησιμοποιω που και που balm της Uppercut. Φο βε ρο (αν και δεν βαζω πιστολακι γιατι δεν ειναι τοσο μακρυα τα γενια, αλλα και παλι κανει μια χαρα δουλεια) και καλυτερο απο τα λαδια imo. Επισης και της Apothecary78 ειναι καλο, αλλα δεν εχει τοσο καλο αρωμα οσο η Uppercut. 1
sstratos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 paramedica - green , σε φαρμακεία. Το δοκίμασα καλό μου φανηκε , εχει διαφορα ελαια μέσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα