SoFiA11 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το λάδι καρύδας ίσως σας βοηθήσει. Κάνει θαύματα σε μαλλιά και επιδερμίδα οπότε ίσως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα γένια. Όπως επίσης και το υγρό μετάξι μαλακώνει τις τρίχες. To λάδι καρύδας όμως δεν είναι ξηρό.Δεν έχω εμπειρία απο λάδια για μούσια αλλά νομίζω αν δεν είναι ξηρό το λάδι θα αφήνει στάμπα σε ό,τι αγγίξει το μούσι. Αν δεν τους νοιάζει για λαδιές και τέτοια καλό είναι και το λάδι μονόι.
Laurelien Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 To λάδι καρύδας όμως δεν είναι ξηρό.Δεν έχω εμπειρία απο λάδια για μούσια αλλά νομίζω αν δεν είναι ξηρό το λάδι θα αφήνει στάμπα σε ό,τι αγγίξει το μούσι. Αν δεν τους νοιάζει για λαδιές και τέτοια καλό είναι και το λάδι μονόι. Το αφήνεις για όση ώρα μπορείς πάνω φορώντας μια φανέλα και μετά το ξεπλένεις.
fotaras13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν κάνουν ιδιαίτερη δουλειά τα λάδια βάσης ρε. Ελαιόλαδο είναι πολύ βαρύ όπως και το καστορέλαιο που έχει αναφερθει. Το λάδι καρύδας είναι λιγότερο βαρύ αλλά και πάλι... Στα γέννια μέτριο είναι το αποτέλεσμα που αφήνουν. Για μαλιά και μόνο κάτι κάνουν για όποιον αντέχει τη λαδίλα και μετά υποχρεωτικά λούσιμο. Τα καλύτερα ειναι τα beard oil αλλα ειναι ακριβα για αυτο που παιρνεις. Δλδ 15-30 ευρω τα 30-40 ml για μουσια ειναι καπως αυτες τις εποχες.
SoFiA11 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν κάνουν ιδιαίτερη δουλειά τα λάδια βάσης ρε Leave-on conditioner για μαλλιά δεν έχετε δοκιμάσει;
fylatos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, αγόρασα αυτό http://www.amazon.com/Proraso-Beard-Oil-1-Ounce/dp/B00PKA9NWQ Από τα hondos στην φοβερή τιμή των 6€. Έχει καλό δοσομετρητη δεν είναι γυαλιστερό, δεν είναι βαρύ αν και μυρίζει ξύλο. Για την τιμή και την ποιότητα δε το συζητώ ότι είναι ότι καλυτερο έχω πετύχει. Γι αυτό αν σας τρέχει η δικιά σας στα χοντος κάντε ένα search. Να πω επίσης ότι είναι 30ml και έχει δοσομετρητη σταγόνας. Εγώ βάζω 3-4 σταγόνες οπότε βγάζει πάνω από μήνα+. 2
therock Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 6 ευρω καλη τιμη υπαρχει σε ολα τα χοντος μη τρεχω τσαμπα
fylatos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δε ξέρω. Στο hondos δίπλα στο ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη το βρήκα. Αν είναι μεγάλο το κατάστημα λογικά θα το έχει. Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο; 1
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 6 ευρω καλη τιμη υπαρχει σε ολα τα χοντος μη τρεχω τσαμπα Για ποιο προϊόν λες στα 6 ευρώ από hondos?
Glikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Για το ακριβώς από πάνω Θενκς. Θα πάω να το τσεκάρω
vrwmiaris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Άμα το βρεις πες με να πεταχτώ μια βόλτα
therock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/509795-απορια-για-γενια-μουσια/?p=54375842 EDIT: Υπάρχει και αυτή η μάσκα (στην ουσία ένα conditioner για μούσια είναι) που θα στα μαλακώσει που τη βρίσκεις σε κομμωτήρια (ή την παραγγέλνεις απ'το link που σου έδωσα). Πολύ καλή. Δεν ανοιγει το λινκ πλεον. Αν θυμαμαι καλα 12 ευρω ειχε, τι κανει ομως παραπανω απο ενα απλο conditioner, πχ Syoss Που χρησιμοποιω εγω με 4 ευρω
saxos55 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν ανοιγει το λινκ πλεον. Αν θυμαμαι καλα 12 ευρω ειχε, τι κανει ομως παραπανω απο ενα απλο conditioner, πχ Syoss Που χρησιμοποιω εγω με 4 ευρω Αυτό εδώ είναι (το ένα είναι σαμπουάν και το άλλο μάσκα) Υποτίθεται ότι έχει 15 "δράσεις" ειδικά για μούσι. Οκ, κόλπο μάρκετινγκ το πιθανότερο. Σε αυτό που σίγουρα διαφέρει από τα conditioner μαλλιού (κανα δύο της γυναίκας που δοκίμασα πριν το πάρω) είναι ότι δεν είναι πολύ "βαρύ", δεν ξέρω πως αλλιώς να στο εξηγήσω. Τώρα αν αυτή η διαφορά (και ίσως και άλλες που δεν εντόπισα, αφού δεν χρησιμοποιούσα conditioner πριν το πάρω) αξίζει παραπάνω χρήματα, είναι υποκειμενικό.
therock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Αυτό εδώ είναι (το ένα είναι σαμπουάν και το άλλο μάσκα) Υποτίθεται ότι έχει 15 "δράσεις" ειδικά για μούσι. Οκ, κόλπο μάρκετινγκ το πιθανότερο. Σε αυτό που σίγουρα διαφέρει από τα conditioner μαλλιού (κανα δύο της γυναίκας που δοκίμασα πριν το πάρω) είναι ότι δεν είναι πολύ "βαρύ", δεν ξέρω πως αλλιώς να στο εξηγήσω. Τώρα αν αυτή η διαφορά (και ίσως και άλλες που δεν εντόπισα, αφού δεν χρησιμοποιούσα conditioner πριν το πάρω) αξίζει παραπάνω χρήματα, είναι υποκειμενικό. Προφανως, οι περισσοτερες δρασεις ειναι σαλτσες αν διαβασεις (καθαριζει, πλενει, ενυδατωνει, δε σε τρωει κτλ) 2-3 σημειωσα που αν ισχυουν ισως κατι κανει Multi-treatment shampoo for beard, guarantee deep cleansing and hygiene. SLES FREE. 15 different benefits in a single product: 1. Gently cleanses both beard and moustache 2. Sanitises in depth 3. Removes unpleasant residuals of sebum or dandruff 4. Fights against itchiness 5. Nourishes and moisturizes skin and hairs 6. Cleans and tones up 7. Soothes the facial skin 8. Softens without weighing down 9. Removes bad smells effectively 10. Re-establishes the hydro lipid balance of both skin and hairs 11. Restores the beard main components 12. Detangles and facilitates combing 13. Eliminates frizz 14. Prevents from skin rashness thanks to its SLES free formula 15. Provides woith a pleasant feeling of freshness Επειδη εχω αγρια γουρουνοτριχα, αν μου τη μαλακωνει και μου τη κραταει σε φορμα μετα το λουσιμο καλο θα ειναι, αλλα δε θελω ναπιαστω μαλακας για 12 ευρω σαν πρωτη δοκιμη. Ο οικονομακης τωρα που δε το χει, αλλου το βρισκουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα