Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω αγρια γουρουνοτριχα, αν μου τη μαλακωνει και μου τη κραταει σε φορμα μετα το λουσιμο καλο θα ειναι, αλλα δε θελω ναπιαστω μαλακας για 12 ευρω σαν πρωτη δοκιμη. Ο οικονομακης τωρα που δε το χει, αλλου το βρισκουμε

Αυτά που σημείωσες τα κάνει και με το παραπάνω.

Πρώτος το είπα ότι το "15 δράσεις" είναι λίγο μούφα μάρκετινγκ.

Είδικά αυτό το 8 είναι αυτό που εννοούσα δεν είναι βαριά.

Δεν το καταλαβαίνεις πάνω στο μούσι άπαξ και το απλώσεις

Σα μάσκα (conditioner) είναι καλή.

Αν είναι "12 ευρώ καλή" είναι συζητήσιμο.

Δεν υπάρχει σε καταστήματα, μόνο σε κομμωτήρια/μπαρμπέρικα και σε καταστήματα που πουλάνε είδη κομμωτηρίου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση θελω να κανω.

Ρωτησα σε μπαρμπερικο για λαδι για μουσι και μου ειπε οτι μπορει να μου φερει με 50 ml στα 17 ευρω. Αξιζει για πρωτη δοκιμη; Σε 3 μηνων+ μουσι οπως ειναι το δικο μου ενδεχεται να βγαλει αρκετους μηνες ετσι;

Δημοσ.

Ναι έχει Ρώτησα στα hondos έχουν όλα τα προϊόντα της proraso σε όλα τα καταστήματα.

μαλακώνει τις τρίχες; μην το πάρουμε τζάμπα

Δημοσ.

Εγώ το βάζω μετά το ντουζ και κρατάει την τρίχα μαλακή και ίσια σχετικά. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχω καθόλου φαγούρα και δεν τα πειράζω πλέον και άρα μπορώ να γίνω ο Αραφάτ που θέλω.

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κανενα δοκιμασμένο κομμωτήριο στη Θεσσαλονικη που να ειδικεύεται στην περιποίηση γενειάδας; (Κέντρο - Τούμπα)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, Μόλις μίλησα με το κατάστημα ευοσμου και με είπαν ότι δεν έχουν τέτοιο προϊόν.Μήπως το έχουν μόνο στο Απολλωνία;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχήν μην ακούω αηδίες του τύπου " ακόμα δεν πέρασε αυτή η μόδα? " . Τα μούσια δεν είναι μόδα , είναι στύλ , τρόπος ζωής , έκφραση. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι με τα μούτρα μάρμαρο είσαι καλύτερος οκ... Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Στο θέμα μας τώρα , περίπου 6 χρόνια αφήνω τα μούσια μου και ως επί το πλείστον χρησιμοποιώ κουρευτική μηχανή για τριμάρισμα και styling και λάδι για μούσι , από την πρώτη μέρα που αποφάσισα να ξεκινήσω να μεγαλώνω το μούσι μου. Παλιότερα το amazon ήταν μονόδρομος αλλά τα τελευταία 2 - 3 χρόνια βλέπω και αρκετές καλές Ελληνικές προσπάθειες. Το βασικό πιστεύω είναι να κατανοήσεις τι είναι και σε τι χρησιμεύει το λάδι για μούσια και μετά να προβείς στην οποιαδήποτε αγορά. Ίσως αυτός ο οδηγός σου δώσει κάποιες κατευθυντήριες γραμμές.

http://mousatoi.gr/%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, αγόρασα αυτό

http://www.amazon.com/Proraso-Beard-Oil-1-Ounce/dp/B00PKA9NWQ

Από τα hondos στην φοβερή τιμή των 6€.

Έχει καλό δοσομετρητη δεν είναι γυαλιστερό, δεν είναι βαρύ αν και μυρίζει ξύλο.

Για την τιμή και την ποιότητα δε το συζητώ ότι είναι ότι καλυτερο έχω πετύχει. Γι αυτό αν σας τρέχει η δικιά σας στα χοντος κάντε ένα search.Να πω επίσης ότι είναι 30ml και έχει δοσομετρητη σταγόνας. Εγώ βάζω 3-4 σταγόνες οπότε βγάζει πάνω από μήνα+.

6 ευρω καλη τιμη υπαρχει σε ολα τα χοντος μη τρεχω τσαμπα

Στα hondos της Αριστοτελους δε το είχαν σημερα που πέρασα.

Δημοσ.

το ειχανε μονο στο απολλωνια,προλαβα και πηρα τα 2 τελευατια ,το ενα με το πεταξαν με την σακουλα στο σπιτι.καλο λαδι κανει δουλεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...