R.Rojer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Καλημέρα παιδιά. Λοιπόν κοιτάξτε πώς έχει το πράγμα. Έχω έναν κολλητό με τον οποίο είμαστε χρόνια φίλοι, είμαστε αυτοκόλλητοι που λένε. Είμαστε πολύ φιλαράκια από το γυμνάσιο φανταστείτε, όποιος έχει κάτι παρόμοιο καταλαβαίνει τι λέω. Εδώ και δύο χρόνια, τέλη του '12, έπαψε να δουλεύει επειδή η εταιρία που εργαζόταν έκλεισε και έχασαν τη δουλειά τους όλοι οι εργαζόμενοι μέσα κι αυτός. Για δυο χρόνια έψαχνε δουλειά, μου είχε πει και εμένα μήπως βρω τίποτα να του πω, όμως δυστυχώς τίποτα μέχρι τώρα, το παράδοξο είναι πως έχει πολύ προϋπηρεσία κι όμως και πάλι τίποτα. Τεσπα, επειδή είναι σε άσχημη οικονομική κατάσταση, όλη η οικογένεια, μόνο ο πατέρας του δουλεύει κ δεν βγάζει και πολλά, αποφάσισαν να φύγουν για Αμερική. Δεν έχουν πρόβλημα με χαρτιά κ τέτοια γιατί και ο φίλος μου κ ο πατέρας του -η μητέρα του έχει φύγει από τη ζωή- έχουν την αμερικανική υπηκοότητα. Μετά το Πάσχα φεύγουν.Κανω αυτό το εισαγωγικό κείμενο για να καταλάβετε πώς εχει η κατάσταση. Το θέμα είναι ότι αν φύγει, θα μείνω μόνος μου. Δεν κάνω τόσο εύκολα φίλους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχω γνωστούς και γνωριμίες. Όμως φίλο φίλο δε λες ότι έχω κάποιον άλλο. Προφανώς το να του πω να μείνει μόνο γι'αυτό το λόγο είναι εντελώς εγωιστικό 100% και πολύ άσχημο την ίδια στιγμή οπότε ούτε καν! Εξάλλου δν θα ήμουν φίλος του αν δεν ήθελα το καλό του έτσι; Απο κει και πέρα τι γίνεται με μένα; Είμαι στο 4ο έτος στη σχολή, τελειώνω σε λίγο, είμαι 22 χρονών. Υπάρχει περίπτωση να κάνω νέους φίλους; Εντάξει όχι κολλητούς γιατί αυτό είναι κάτι που γίνεται με το χρόνο. Αλλά είναι εξίσου εύκολο να κάνει κανείς καινούριους φίλους στα 22 του όπως τότε στα 18 του; Και αν ναι, πώς, πού; Ελπίζω να έχετε πιάσει τι θέλω να πω. Να είστε καλά!
dollyyy19 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) σοβαρα,περασε απο το μυαλο σου να του ζητηξεις να μεινει?για να μην εισαι μοναχουλη?και εισαι 22?οϊμεεεεε..............αλι και τρισαλι μας......... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2015 από dollyyy19 8
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Υπάρχουν κάποια άτομα που δεν κάνουν εύκολα νέους φίλους. Κοίτα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά με αυτό που αναφέρεις. Αλλά΄ενα πράγμα μου κάνει εντύπωση σε αυτά που λες. Και εγώ δεν έχω πολλούς φίλους, είχα και εγώ κολλητό από την 6η δημοτικού και πρόσφατα πήγε στρατό, οκ θα μου πεις εντελώς διαφορετικά πράγματα το ένα με το άλλο, δεν έχεις φίλους όμως από την σχολή σου? Είσαι 4ο έτος όχι 1ο. Εγώ έχω κρατήσει επαφές και που και που βγαίνω με κανέναν από την σχολή μου, έχω τελειώσει βέβαια εδώ και 5 χρόνια, μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρεσαι σε κανέναν άλλον από την σχολή σου παρά μόνο σε ένα άτομο, όλοι έχουμε έναν πολύ καλό φίλο από παλιά αλλά έχουμε και άλλα άτομα να μιλήσουμε.
Miracle Worker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Πιστεύω οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν μία κρίση με το πέρας της φοιτητικής ζωής. Φίλοι σκορπίζουν δεξιά-αριστερά, χάνεις ένα μέρος που θεωρητικά μπορούσες εύκολα να κοινωνικοποιηθείς και πιθανόν στις μέρες μας να βρεθείς και με ατελείωτο χρόνο. Συνήθως όμως όλοι είναι σε παρόμοια φάση. Παλιοί συμμαθητές εμφανίζονται από το πουθενά, η "παλιοπαρέα" ξαναμαζεύεται για ένα ποτό μετά από χρόνια, κάποιοι που το έπαιζαν ιστορία επιστρέφουν στην πραγματικότητα. Γενικά, μην αγχώνεσαι, κάθε περίοδος έχει τα δικά της. Φυσικά αν καταφέρεις να βρεις και μία ενασχόληση θα ήταν ιδανικό. Και θα έχεις και καβάτζα για εξωτερικό. 2
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Θα τραβήξει αυτός τη ζωή του κι εσύ τη δικιά σου! Θα τα λέτε και μέσω νετ και 1-2 φορές το χρόνο ίσως από κοντά. Ξέρεις πόσοι κολλητοί έχουν χαθεί; 4
Zein Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 οταν τελειωνεις το σχολειο εξαφανιζονται ολοι οι φιλοι σου απο σχολειο/φροντιστηριο. μετα πας πανεπιστημιο και κανεις νεους φιλους. οταν τελειωνεις το πανεπιστημιο εξαφανιζονται ολοι οι φιλοι σου απο το πανεπιστημιο/φοιτητικα χρονια. μετα πας στρατο και κανεις νεους φιλους. οταν τελειωνεις το στρατο εξαφανιζονται ολοι οι φιλοι σου απο το στρατο κτλ κτλ κτλ φασεις ειναι αυτες μην τρελαινεσαι. οσο τις ζεις δε το καταλαβαινεις και παθαινεις μικρα σοκ , αλλα οταν τις βλεπεις αργοτερα το σεναριο κατι σου θυμιζει, σαν να το εχεις ξαναδει. ps: στην αμερικη δεν εχει ανακαλυφθει το skype ακομα? ;p 1
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 οταν τελειωνεις το σχολειο εξαφανιζονται ολοι οι φιλοι σου απο σχολειο/φροντιστηριο. μετα πας πανεπιστημιο και κανεις νεους φιλους. οταν τελειωνεις το πανεπιστημιο εξαφανιζονται ολοι οι φιλοι σου απο το πανεπιστημιο/φοιτητικα χρονια. μετα πας στρατο και κανεις νεους φιλους. οταν τελειωνεις το στρατο εξαφανιζονται ολοι οι φιλοι σου απο το στρατο κτλ κτλ κτλ Μετά πας για δουλειά και κάνεις νέους φίλους κλπ Μετά παντρεύεσαι και χάνεσαι με όλους τους προηγούμενους! 12
*nenya* Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 R.Rojer σε νιώθω απόλυτα. Πριν λίγες μέρες μου ανακοίνωσε ο κολλητός μου ότι φεύγει σε μερικούς μήνες Αγγλία με το γκομενάκι και δεν ξέρει αν θα ξαναγυρίσει Ελλάδα. Ε κι εμένα με πήραν τα ζουμιά και του είπα ότι είναι μουνόδουλος [είναι XD, το παραδέχεται κιόλας] κλπ κλπ κλπ. Μετά όμως με ψυχραιμία κάναμε μια συζήτηση. Ο καθένας τραβάει τον δρόμο του και επειδή τον αγαπώ θα τον στηρίξω. Αφού είναι τόσο καλός σου φίλος κι εσένα όπως λες, τότε θα χαρείς με την χαρά του, θα τον στηρίξεις ψυχολογικά και θα κρατήσετε μια επαφή μέσω ίντερνετ. Οκ, δεν θά'ναι φυσικά η επαφή που είχατε αλλά στο χέρι σας είναι να μην χαθείτε εντελώς.
mylo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 αφού έχεις γνωστούς και γνωριμίες όπως λες, διάλεξε κάποιον και πες του να πάτε για έναν καφέ αρχικα. τόσο απλά
Liverpool89 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Κοιτα αν εισαι στο τελευταιο ετος τελειωνε οσο πιο γρηγορα μπορεις, μετα πανε στρατο οπου εκει θα χαθεις με μερικους, θα κανεις νεες παρεες. Οταν απολυθεις με το καλο, θα βρεις καμια καλη κοπελα να περνατε ωραια.... δεν χαθηκε ο κοσμος. Να σου πω μια συμβουλη φιλοι ειναι αυτοι που χαιρονται με την χαρα σου, αρα ανντου ζητουσες να μεινει θα ταν εκτος απο εγωιστικο και πολυ ασχημο.. 3
nomisteraki Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 να πανε στο Φεργκιουσον, εχει πολλες προοπτικες το μερος
gatokoritso Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 τα καλα τα φιλαρακια ερχονται εκει που δεν το περιμενεις.αν εισαι ανοιχτος θα κανεις νεες παρεες.οκ ο κολλητος παει στη αλλη μερα αλλα online μια χαρα θα τα λετε.btw δεν εχει καμια παρεα εκτος απο εσενα?ξερεις να τσιμπησεις τη θεση που θα μεινει κενη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα