drumpao Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Γεια σας εχω βαλει adsense με 1 καναλι youtube που εχω. Εκτος απο την επαληθευση με τη δοκιμαστικη καταθεση στο τραπεζικο λογαριασμο που εχω δηλωσει, θα πρεπει να περιμενω και ταχυδρομικα και αλλο ενα pin? Γνωριζει κανεις τη διαδικασια? Ελεος αυτη η adsense δηλαδη...σου βγαζει τη πιστη για να παρεις κατι ψιλα...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Εμένα πριν 5 χρόνια με φάκελο είχε έρθει στο σπίτι το pin.
CyberG Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το Google Adsense σου στέλνει ένα φάκελο με κωδικό στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει.Η Google θα τυπώσει τον κωδικό μόλις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου φτάσει για πρώτη φορά στο όριο επαλήθευσης. Συνήθως, η άφιξη των PIN πραγματοποιείται εντός διαστήματος 2-4 εβδομάδων.Έχεις στη διάθεσή σου 6 μήνες από την ημερομηνία δημιουργίας του πρώτου αριθμού PIN για να τον καταχωρίσεις στο λογαριασμό σου. Εάν δεν τον έχεις καταχωρίσει έπειτα από 6 μήνες, θα σταματήσει η εμφάνιση διαφημίσεων στις σελίδες σου. Ουσιαστικά είναι ένας τρόπος για να επιβεβαιώσει η Google τη διεύθυνση κατοικίας σου (γιατί προφανώς δίνει αναλυτική αναφορά για το σε ποιους στέλνει τα χρήματά της).
drumpao Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Το Google Adsense σου στέλνει ένα φάκελο με κωδικό στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει. Η Google θα τυπώσει τον κωδικό μόλις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου φτάσει για πρώτη φορά στο όριο επαλήθευσης. Συνήθως, η άφιξη των PIN πραγματοποιείται εντός διαστήματος 2-4 εβδομάδων. Έχεις στη διάθεσή σου 6 μήνες από την ημερομηνία δημιουργίας του πρώτου αριθμού PIN για να τον καταχωρίσεις στο λογαριασμό σου. Εάν δεν τον έχεις καταχωρίσει έπειτα από 6 μήνες, θα σταματήσει η εμφάνιση διαφημίσεων στις σελίδες σου. Ουσιαστικά είναι ένας τρόπος για να επιβεβαιώσει η Google τη διεύθυνση κατοικίας σου (γιατί προφανώς δίνει αναλυτική αναφορά για το σε ποιους στέλνει τα χρήματά της). Eυχαριστω φιλε το εχω διαβασει αυτο. Απλα μου φανηκε περιεργο γιατι ενω εχω φτασει το ποσο επαληθευσης μολις δηλωσα και τα στοιχεια του τραπεζικου λογαριασμου μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι θα γινει ενα μικρο ποσο καταθεση (οπως με τη paypal) σε λιγες μερες και να επιβεβαιωσω με τον αριθμο αυτου του ποσου. Οποτε αν καταλαβα το ενα ειναι για επαληθευση του λογαριασμου και το αλλο γαι τη διευθυνση. Αν δε κανω λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα