Voodooman Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Αφού βγήκε χτες μετά από αναμονή μηνών το Dream Pack στο Assetto Corsa πλέον τα έχω δει όλα :Ρ Τί εννοείς "αναμονή μηνών" για το dream pack 1; To κυρίως παιχνίδι πήρε μία αναβολή νομίζω και το dream pack 1 κυκλοφόρησε μέσα στο χρονοδιάγραμμά του και,κατά την γνώμη μου, πολύ κοντά στην κυκλοφορία του κυρίως τίτλου. Το projectCARS είναι πραγματικά next gen τίτλος, τουλάχιστον στον τεχνικό τομέα. Η slightly mad studios με κάθε της κυκλοφορία ανεβάζει τον πήχη και, πράγματι, τα γραφικά του είναι η κορυφή αυτή τη στιγμή, η δε κάμερα μέσα από τα μάτια του οδηγού αλλά και μία-δύο άλλες συγκλονιστικές. Παρόλα αυτά, στην έκδοση που είδα εγώ είναι ένα κλικ κάτω από το Assetto Corsa στην συμπεριφορά των οχημάτων και μάλλον θα είναι πολλά κλικ παρακάτω στην υποστήριξη. Το AC έχει πίσω του μία ήδη πολύ ισχυρή κοινότητα που κάνει παπάδες. Παρόλα αυτά, το ProjectCARS,είναι πιο εύπεπτο και απευθύνεται σε περισσότερους, χωρίς σε καμία περίπτωση να είναι arcade, απλοϊκό ή της πλάκας. Και, ξαναλέω, αξίζει σαν αγορά μόνο και μόνο για τις κάμερες. Λογικά θα το αγοράσω, αλλά δύσκολα θα φύγω από το Assetto Corsa. 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Τόσο "τελειομανείς" έχουν γίνει πια εκεί στις εταιρείες παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών; Άστα, αυτή η τελειομανία μας έφαγε... 2
Greek_Tornado Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εδώ που τα λέμε και το Assetto Corsa δεν προβάλλει σοβαρό επιχείρημα να το προτιμήσεις. Όσο κι αν βγήκε πρώτο στην αγορά είναι ημιτελές με πολλές υποσχέσεις για δυναμικό καιρό κλπ να τις περιμένουμε ακόμα. Κοινότητα έχουν και τα δύο και θα αναπτυχθούν πολύ ακόμα. Το rFactor 2 απεδείχθη μέγιστη πατάτα σε κάθε τομέα οπότε καλά κάνουν και το τραβάνε. Ανταγωνισμό δεν έχουν γιατί όποιος το αγοράσει θα αγοράσει και το Assetto Corsa.
IsolatedParania Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Τι έγινε ρε γαμώτο, όλες οι εταιρίες κάνουν τα παιχνίδια τους dealy; Ε ρε ένας θείος που σας χρειάζεται.
scooterlord Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ...συμμετέχοντας στο Project Cars από την αρχή και έχοντας παίξει το Assetto Corsa, αυτό που έχω να πω είναι το εξής. Το Assetto το μαθαίνεις και... το παίζεις. Τυφλοσούρτης, τόσο γκάζι εδώ, τόσο φρένο εδώ, το τάδε αμάξι κάνει αυτό, το άλλο κάνει το άλλο. Αυτή είναι και η κυριότερη διαφορά στο Project Cars. Είναι απρόβλεπτο. Τελείως. Οι συνθήκες αλλάζουν συνεχώς. Με την τεχνολογία του ελαστικού κάνανε θαύματα. Βέβαια για μένα, στα γραφικά δεν πιάνεται το Driveclub - καμιά σχέση βέβαια, αλλά σχολιάζω για κάποιον παραπάνω που μιλάει για το PCars σαν να είναι το pinnacle - ΔΕΝ είναι, είναι το Driveclub.
BRAXOS Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Επειδή και εγω είμαι απο τους πρωτους υποστηριχτες του pcars και εχω και το ac λεω οτι μονο στα γραφικα ειναι καλύτερο. Δεν ειναι simulator το pcars. Το τελευταιο update εκανε θαυματα στο ac. Φυσικά το ιδιο εύχομαι και ελπίζω για το pcars
Panagiotis32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Όπως και να 'χει, θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων ένα άρτιο παιχνίδι με καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, παρά ένας ημιτελής τίτλος που θα κυκλοφορούσε στην ώρα του, αλλά θα έχει "αδικήσει τον εαυτό του". Δυστυχώς έχουμε δει τέτοια παραδείγματα κάμποσα εσχάτως. +100000000000 Πολλοί βιάζονται χωρίς λόγο λες και δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια να παίξεις μέχρι να βγεί αυτό που περιμένεις. Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω λογική.
21century Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Καταπληκτικό παιχνίδι με όλο και περισσότερες πίστες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα