darkome Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Καλημέρα σε όλους Θέλω να παραγγείλω αυτό το επιτραπέζιο από το Amazon.de για τον μικρο http://www.amazon.de/Battleground-Crossbows-Catapults-Starter-Expansions/dp/B00PU4JJ8A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426159215&sr=8-1&keywords=Battleground%3A+Crossbows+and+Catapults#productDetails αλλά επειδή είναι η πρώτη μου φορά και δεν έχω ιδέα από Γερμανικά θα ήθελα εάν κάποιος καταλαβαίνει να με βοηθήσει.Θέλω να ξέρω εάν ο πωλητής είναι αξιόπιστος και εάν η παραγγελία περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια και δεν είναι απλά άδεια κουτιά.Επίσης δεν μπορώ να βγάλω άκρη εάν ο πωλητής στέλνει σε Ελλάδα και εάν έχει έξτρα έξοδα αποστολής.Και τελευταίο αν η Amazon.de σε εξασφαλίζει σε περιπτώσει απάτης από τον πωλητή αν δεν λάβεις την παραγγελία η αυτό που ελαβες δεν είναι αυτό που παρήγγειλες. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δεν στέλνει Ελλάδα φίλε μου, πρέπει να το βρεις από αλλού!
darkome Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την γρήγορη απάντηση σου φίλε μου.......με βοήθησες απίστευτα...... 1
makfil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μπορείς να το αγοράσεις από το ιταλικό, με άμεση διαθεσιμότητα, με τα ίδια χρήματα και μεταφορικά 7,20, δηλαδή σύνολο 136,20 1
darkome Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 είσαι θεός makfil.......πως γίνεται όμως ο ίδιος πωλητής να μη στέλνει σε Ελλάδα από Amazon.de και στέλνει από Amazon.it??? Και κάτι τελευταίο......όπως την είδες την αγγελία σου φαίνεται αξιόπιστη????να την προχωρήσω?? Σε υπέρ ευχαριστώ για την βοήθεια.
makfil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αγοράζεις μέσω Amazon, με ότι αυτό σημαίνει (εγγύηση, επιστροφή χρημάτων κλπ).
bep1995 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Να σας ρωτήσω κάτι παιδιά, για να παραγγείλω από ξένο σιτε (amazon, ebay κτλπ) -βασικά ήθελα από το γερμανικό amazon να πάρω κάτι- , τα στοιχεία μου τα γράφω στα ελληνικά η στα αγγλικά-greeklish, πχ το Ιωάννης θα το γράψω Ioannis, John ή κάτι άλλο ;; αν είναι στα ελληνικά υπάρχει θέμα ;; Ευχαριστώ !!
eddie1996 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Να σας ρωτήσω κάτι παιδιά, για να παραγγείλω από ξένο σιτε (amazon, ebay κτλπ) -βασικά ήθελα από το γερμανικό amazon να πάρω κάτι- , τα στοιχεία μου τα γράφω στα ελληνικά η στα αγγλικά-greeklish, πχ το Ιωάννης θα το γράψω Ioannis, John ή κάτι άλλο ;; αν είναι στα ελληνικά υπάρχει θέμα ;; Ευχαριστώ !! Εάν έχεις κάνει αγορά στο παρελθόν από οποιοδήποτε άμαζον τότε κάνεις login με τα στοιχεία σου και είσαι εντάξει. Εάν όχι κάνε πρώτα στο αγγλικό για να μπορείς να καταλάβεις το τι σου ζητάνε και μετά κάνε την αγορά από το γερμανικό άμαζον. Το πιο σωστό είναι όπως στο γράφει η ταυτότητα σου στα αγγλικά για να είσαι πλήρως καλυμμένος. Ελληνικά στα ξένα sites δεν γράφουμε ποτέ.
bep1995 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Έχει πολύ καιρό που έχω κάνει λογαριασμό στο amazon (συγκεκριμένα στο αμερικάνικο) αλλά χωρίς να έχω κάνει ποτέ αγορά στο παρελθόν, απλός δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να γράψω τα στοιχεία μου στα ελληνικά η στα αγγλικά, πχ την διεύθυνση την γράφω με αγγλικούς χαρακτήρες έτσι δεν λες και εσύ ;;
eddie1996 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Πάντα στα αγγλικά. +1 και από εμένα αλλά το όνομα και επώνυμο όπως στα γράφει η ταυτότητα στα αγγλικά όμως.
bep1995 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 +1 και από εμένα αλλά το όνομα και επώνυμο όπως στα γράφει η ταυτότητα στα αγγλικά όμως. Με κεφαλαία ;; Παίζει αυτό ρόλο ;;
zio10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εγώ τα γράφω όλα κεφαλαία και greeklish, δεν έχει χαθεί ποτέ τίποτα!
krom291 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Το Ιωαννης να το γραψεις Ioannis και οχι John... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα