zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 πρέπει να είσαι από τους τυχερούς γιατί σε εμένα όποτε έχω ζητήσει απόδειξη αμέσως αρχίζουν τσαμπουκά ενω σε έναν γνωστό μου που πήρε τηλέφωνο να ζητήσει την απόδειξη τηλεφωνικώς, απείλησαν τη σωματική του ακεραιότητα. Τον έχεις δει τον Maus; Δεν του κάνεις κι εύκολα τσαμπουκά ούτε τον απειλείς.... 2
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μην λες τετοια zio θα μας περασουν για τραμπουκους Ειρηνιστες ειμαστε , οταν εχεις δικιο εισαι ο πιο δυνατος ανθρωπος στον κοσμο δεν μπορει να σε πειραξει κανεις .. 2
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 μην λες τετοια zio θα μας περασουν για τραμπουκους Για την εμφάνιση μίλησα, ότι θα το σκεφτεί ο άλλος αν τον παίρνει. Χωρίς να κάνεις κάτι εσύ 1
Backpacker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Η λύση για την Ελλάδα είναι καμία χρηματική συναλλαγή με μετρητά πάνω από 50 ευρώ. Χρεωστική κάρτα όλοι και το ΦΠΑ κατευθείαν από τις τραπεζες στο κράτος. 4
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Η λύση για την Ελλάδα είναι καμία χρηματική συναλλαγή με μετρητά πάνω από 50 ευρώ. Χρεωστική κάρτα όλοι και το ΦΠΑ κατευθείαν από τις τραπεζες στο κράτος. Καλή λύση αλλά δύσκολο να εφαρμοστεί εδώ...
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μην λες τετοια zio θα μας περασουν για τραμπουκους Ειρηνιστες ειμαστε , οταν εχεις δικιο εισαι ο πιο δυνατος ανθρωπος στον κοσμο δεν μπορει να σε πειραξει κανεις .. σε ποια χωρα?
Adon1s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εμένα πάλι με πειράζει όταν έρχονται οι υδραυλικοί να σου αλλάξουν μια βρύση Π.χ και να σου ζητάνε 20-30 μόνο για την εργασία.. Παροχή Υπηρεσιών , λέγεται . edit Με κάλυψαν 1
sargio01 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εδώ είχαμε φτάσει σε σημείο υδραυλικοί, "πλακάδες", μπογιατζήδες και λοιπά μαστόρια, να βγάζουν πολύ παραπάνω χρήματα απο αποφοίτους ΑΕΙ, δικηγόρους, καθηγητές, δασκάλους, ιατρούς, οικονομολόγους. Φυσικά όλα μαύρα, και φυσικά "αν σ αρέσει αλλιώς βρές αλλού". Είναι οι λογική που μας έφερε εδώ που μας έφερε. Και δυστυχώς, οι ασθενέστεροι οικονομικά υπέκυψαν και γίναν μέρος του προβλήματος. Εντάξει, μην λες πράγματα που δεν στέκουν και κυρίως δεν ξέρεις... Θα σου φέρω ένα παράδειγμα για να μην με παρεξηγήσεις για το ύφος: Πες οτι καλείς ελαιοχρωματιστή για να σου βάψει μια πόρτα(μόνο χρώμα, τίποτ' άλλο.). Σου λέει τελική τιμή μαζί με υλικά και ΦΠΑ 59.60€. Έσύ τί θα πείς; (πρόσεξε, έχω βάλει 25(!!) ευρώ μεροκάματο) Υ.Γ. Ο χρόνος που θα δουλέψει, είναι max 30' τη μέρα Μετά την απάντησή σου (όποια κι αν είναι) θα σου κάνω ανάλυση του κόστους...
efo355 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ποτέ δε ξέρεις τι ρόλο βαράνε οι πελάτες σου. Μπορεί να ήταν άνεργοι ή πολύ φτωχοί και να προσπαθούν να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι. Αν σε κάνουν να νοιώθεις άσχημα ή στραβώνουν μη δίνεις σημασία. Έχεις κάθε δικαίωμα να αρνηθείς. Για μένα χειρότερη περίπτωση είναι οι μαγαζάτορες που δε δίνουν απόδειξη προς όφελος τους και οικονομικά τουλάχιστον φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Προσωπικά αν βλέπω ένα μαγαζί να είναι συνεχώς άδειο και αγοράσω κάτι δεν θα απαιτήσω απόδειξη. Άλλη κατηγορία είναι αυτοί που δεν κόβουν απόδειξη επειδή το ζήτησε ο πελάτης και πάλι το κάνουν προς όφελος τους γιατί είναι μούφα η "έκπτωση" που κάνουν. Εχεις σκεφτεί πως κρατιέται ένα μαγαζί που είναι συνεχώς άδειο αλλα δεν κλείνει; Εχεις σκεφτεί ότι μπορεί να είναι βιτρίνα;
Ntinaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μην λες τετοια zio θα μας περασουν για τραμπουκους Ειρηνιστες ειμαστε , οταν εχεις δικιο εισαι ο πιο δυνατος ανθρωπος στον κοσμο δεν μπορει να σε πειραξει κανεις .. WRONG 1
MT60RS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Εχεις σκεφτεί πως κρατιέται ένα μαγαζί που είναι συνεχώς άδειο αλλα δεν κλείνει; Εχεις σκεφτεί ότι μπορεί να είναι βιτρίνα; στις βιτρινες παντα κοβουν αποδειξη
taksidiotis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 δυστυχως υπαρχουν και οι γυφτοι.......που θα παζαρεψουν μεχρι τελους...ειδικα αυτο με την αποδειξη,γελοιο. κι εδω μεσα εχω παρακολουθησει οτι εχουμε καμποσους παντως...
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Παιδιά τελευταία έχει παραγίνει το κακό με αυτούς... Στο μαγαζί που δουλεύω σκάει ο ένας μετά τον άλλο, και οι περισσότεροι μου λένε αυτήν την ατάκα. Και όταν τους λέω όχι, μου φέρονται και σαν σκουπίδι και με κάνουν να νιώθω και ενοχές. Με ποιο δικαίωμα μετά κράζουν την κυβέρνηση ότι δε λειτουργεί σωστά το φορολογικό σύστημα; Δηλαδή πραγματικά, δεν υπάρχει σωτηρία. Πες τους εσύ είναι παράνομο να μην κόψω απόδειξη οπότε απόδειξη θα κοπεί έτσι κι αλλιώς, και ας σου κλάσουν μετά. Οι πελάτες αυτοί είναι ο κλασσικός έλληνας που μόλις δει μετά να αυξάνονται οι φόροι θα γκρινιάζει θα κλαίγεται και θα βρίζει την κυβέρνηση.
kage Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) δεν λες τιποτα , λες ευχαριστω και φευγεις σαν κυριος , πας στην αστυνομια κανεις καταγγελια και πηγαινει περιπολικο επιτοπου στο μαγαζι του και τον παιρνουν σηκωτο αυτοφωρο ! φευγει παιρνω τηλ τον ιδιοκτητη του καταστηματος που μου τον εστειλε και του λεω σε 5 λεπτα ερχεται περιπολιικο να σε παρει αυτοφωρο λαμογιο στο εκλεισα το μπουρδελακι σου απατεωνα κατα 99% δεν παιζει αυτο που λες.αυτο γινεται αν συλληφθει την ωρα που γινεται...ετσι οπως τα λες μαλλον ο φιλος σου ο εισαγγελεας θα γραφε κατι υπερ σου... εγω παντως θα προτεινα να μην δεινετε στοιχεια+διευθυνση ιδιαιτερα σε τετοιες περιπτωσεις αν δεν εχετε 'πλατες'.. ------------- εδω ο κοσμος εχει φτασει να μην εχει ρευμα να χρωσταει παντου να κοβει τα φαρμακα γιατι δεν βγαινει και συζηταμε ακομη αν το θεμα ειναι ποιος θα βγαζε περισσοτερα αν υπηρχαν λεφτα; Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2015 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα