Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έβαζες τσιμπιδάκια και βεντούζες στο μάτι σου;

Ειναι ειδικα για αυτο ρε δεν ακουμπανε το ματι αλλα το φακο, επισης βαζω τα δακτυλα μου που ειναι το ιδιο αν οχι χειροτερο.

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια εδω και 2 μερες στο αριστερο ματι νιωθω ξυρασια οχι στο ματι αλλα τριγυρω στο δερμα, το δακρυ μπορει να ξερανει το δερμα ?

• Like 1
Δημοσ.

Εχω  γύρω στο 4.00 μυωπία.Τώρα πάω στα 27 και ανεβαίνει απο 12 χρονων 0.15 βαθμούς το χρόνο.

Για γυαλιά οι φακοί nikon είναι καλοί;Επίσης τι να προσέξω; 

Δημοσ.

Εχω  γύρω στο 4.00 μυωπία.Τώρα πάω στα 27 και ανεβαίνει απο 12 χρονων 0.15 βαθμούς το χρόνο.

Για γυαλιά οι φακοί nikon είναι καλοί;Επίσης τι να προσέξω; 

Δεν το πολυ κατεχω απο τα λιγα που ξερω αυτοι που πουλανε πολυ ειναι hoya k tokoi

Δημοσ.

Το ΙΚΑ σίγουρα δικαιολογεί 100ε κάθε 4 χρόνια για γυαλιά.

Νομίζω οτι αν είσαι στον ΟΑΕΔ μπορείς να έχεις ιατροφαρμακευτική κάλυψη του ΙΚΑ, οπότε και να μπορείς να πάρεις το επίδομα.

Ρώτα μια στον ΟΑΕΔ τι παίζει. Νομίζω παίρνεις κανονικά βιβλιάριο ΙΚΑ αν είσαι άνεργος.

Δημοσ.

Το ΙΚΑ σίγουρα δικαιολογεί 100ε κάθε 4 χρόνια για γυαλιά.

Νομίζω οτι αν είσαι στον ΟΑΕΔ μπορείς να έχεις ιατροφαρμακευτική κάλυψη του ΙΚΑ, οπότε και να μπορείς να πάρεις το επίδομα.

Ρώτα μια στον ΟΑΕΔ τι παίζει. Νομίζω παίρνεις κανονικά βιβλιάριο ΙΚΑ αν είσαι άνεργος.

ΟΑΕΔ ειναι μεχρι τα 29-30 μετα εισαι προνοια η οποια και να βγαλεις βιβλιαριο δεν καλυπτει το κοστος γυαλιων 

Δημοσ.

προνοια δημοσίου?δε καλύπτει?που το ακουσες?

οι ιδιοι το ειπαν αλλα και τα οπτικα που ρωτησα, η προνοια ΑΝ σε δεχθει γιατι δεν δεχετε τους παντες τοτε καλυπτει μονο φαρμακα απο φαρμακειο σε νοσοκομια, και εξοδα μεσα σε νοσοκομια δημοσια δηλαδη εισαγωγη κλπ κλπ για γυαλια και τετοια δεν καλυπτει μονο αν τα εχεις πραγματικα αναγκη δηλαδη αν εχεις αναπηρια 67 και πανω.

Μου επεσε ο φακος σε μια μη καθαρη επιφανια (καθρεφτης), το επλυνα με το υγρο και τον εβαλα μεσα στο κουτακι με υγρο . Σε ποση ωρα ειναι παλι ασφαλης να μπει στο ματι ? Για οσους ξερουν ειναι υδρογελης και το υγρο ειναι το skyvision

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον μετα απο ερευνα νομιζω θα καταληξω στα grand optical τι λετε ?

Ξέρεις τι φακούς έχουν; 

Εγω θέλω να φτιάξω γυαλιά αλλά θυμάμαι πως με τα παλαιά είχα μεγάλο πρόβλημα δε μπορούσα να τα συνηθίσω κάθε μέρα με παυσίπονα και ζαλάδα/κουραση. Με αυτά που έχω τώρα είμαι οκ αλλά θέλουν αλλαγή. Σκεφτομαι φακούς hoya δεν είναι πολύ ακριβοι. 

Πως να βρω σωστό οπτικό ; 

Δημοσ.

Ξέρεις τι φακούς έχουν; 

Εγω θέλω να φτιάξω γυαλιά αλλά θυμάμαι πως με τα παλαιά είχα μεγάλο πρόβλημα δε μπορούσα να τα συνηθίσω κάθε μέρα με παυσίπονα και ζαλάδα/κουραση. Με αυτά που έχω τώρα είμαι οκ αλλά θέλουν αλλαγή. Σκεφτομαι φακούς hoya δεν είναι πολύ ακριβοι. 

Πως να βρω σωστό οπτικό ; 

Οχι δεν ξερω τελικα πηγα αλλου σε εναν στο νεο κοσμο επεμενε μια θεια μου .

Ειναι δυσκολο να βρεις σωστο οπτικο ψακτο αρκετα , ακουσα για ενα καλο στο κεντρο της Αθηνας στην Σανταροζα.

Δημοσ.

Ειχα πάει για γυαλιά ηλίου να βάλω μυωπίας σε ένα πολύ γνωστό στο κέντρο αλλά ήταν επιεικώς για το π*. Δεν είχε κόψει καν τους φακούς καλά με αποτέλεσμα να έχει κενό ο μεταλικός σκελετός στον ένα φακό. Αλλά φαίνεται πως δεν είναι καν ίδιο κομένος με τον άλλο.

Δημοσ.

Ειχα πάει για γυαλιά ηλίου να βάλω μυωπίας σε ένα πολύ γνωστό στο κέντρο αλλά ήταν επιεικώς για το π*. Δεν είχε κόψει καν τους φακούς καλά με αποτέλεσμα να έχει κενό ο μεταλικός σκελετός στον ένα φακό. Αλλά φαίνεται πως δεν είναι καν ίδιο κομένος με τον άλλο.

Οι πολυ γνωστη πολλες φορες ειναι μουφα την εχω παθει και εγω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...