Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι 19 χρονων 1.80 105 κιλα και θα ηθελα να χασω 15 κιλα πειτε μου καποιον τροπο εσεις πως τα χασατε? αν αδυνατισω θα πρεπει να παρω καινουργια ρουχα γιατι προσφατα πηρα κατι καινουργια και θα ειναι μ...ια να μην μου κανουν σε λιγο καιρο

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Παρασκευη ειναι λογικο! αν αδυνατισεις και το προβλημα σου ειναι τα ρουχα τοτε στην πραγματικοτητα δεν ειναι τα ρουχα σου!!

θα παρεις καινουρια!

• Like 1
Δημοσ.

Παρασκευη ειναι λογικο! αν αδυνατισεις και το προβλημα σου ειναι τα ρουχα τοτε στην πραγματικοτητα δεν ειναι τα ρουχα σου!!

θα παρεις καινουρια!

πως θα χασω βαρος ομως

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι 19 χρονων 1.80 105 κιλα και θα ηθελα να χασω 15 κιλα πειτε μου καποιον τροπο εσεις πως τα χασατε? αν αδυνατισω θα πρεπει να παρω καινουργια ρουχα γιατι προσφατα πηρα κατι καινουργια και θα ειναι μ...ια να μην μου κανουν σε λιγο καιρο

Ξεκίνα περπάτημα 10 χλμ την μέρα, χωρίς να τρως παραπάνω, όσο και τώρα.

2 ώρες είναι, βρες ένα καφέ 5 χλμ μακρυά, πας με τα πόδια, πίνεις καφέ, γυρνάς με τα πόδια.

Γύρω στα 3 κιλά τον μήνα μόνο από αυτό θα χάσεις. Το καλοκαίρι θα είσαι στο σκοπό σου.

Δημοσ.

Ξεκίνα περπάτημα 10 χλμ την μέρα, χωρίς να τρως παραπάνω, όσο και τώρα.

2 ώρες είναι, βρες ένα καφέ 5 χλμ μακρυά, πας με τα πόδια, πίνεις καφέ, γυρνάς με τα πόδια.

Γύρω στα 3 κιλά τον μήνα μόνο από αυτό θα χάσεις. Το καλοκαίρι θα είσαι στο σκοπό σου.

εγω θελω να το συνδιασω με διατροφη για να ειμαι τον ιουλιο μοντελακι γιατι γνωρισα μια κοπελα στις γνωριμιες.γρ και θα ερθει αθηνα τοτε οποτε θελω να ειμαι μαναρακι

• Like 1
Δημοσ.

Να συμβουλευτείς διατροφολόγο, με την υγεία μας δεν παίζουμε.Τα ρούχα, ειδικά τα παντελόνια στενεύουν. Για τ αλλά δεν ξέρω.

Δημοσ.

Να συμβουλευτείς διατροφολόγο, με την υγεία μας δεν παίζουμε.Τα ρούχα, ειδικά τα παντελόνια στενεύουν. Για τ αλλά δεν ξέρω.

σε τι μπορει να επηρεασει η σκληρη διαιτα τον οργανισμο ? μπορει να εχω επιπτωσεις?

Δημοσ.

τρώγε το φαγητό της μαμας σου και κάνε αυτό που σε είπε παραπάνω 10 χλμ περπάτημα

η μαμα μου κανει φαγητα για σουμο τηγανιτα κεφτεδακια με 3λιτρα λαδι το ενα πατατες τιγανιτες οποτε προτιμω να μενω νυστικος εεε σε 1 - 2 μερες θα το συνιθισω σαν αποτοξινωση θα ειναι

Δοκιμασε βιτριολι!

τι ειναι τουτο παλι εγω μονο προπανολη εχω ακουσει

• Like 1
Δημοσ.

Και βέβαια μπορεί να έχεις αρνητικές επιπτώσεις.

δηλαδη ειναι καλυτερο να τρωω μονο λιπαρα η να μην τρωω καθολου δεν μπορω να ζησω μια βδομαδα με νερο και λεμονι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...