Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 η μαμα μου κανει φαγητα για σουμο τηγανιτα κεφτεδακια με 3λιτρα λαδι το ενα πατατες τιγανιτες οποτε προτιμω να μενω νυστικος εεε σε 1 - 2 μερες θα το συνιθισω σαν αποτοξινωση θα ειναι τι ειναι τουτο παλι εγω μονο προπανολη εχω ακουσει
xristos97 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 15 κιλα μεχρι το καλοκαιρι λιγο δύσκολο αλλα και να μπορεις να το κανεις δεν θα στο προτεινα. υπαρχει περιπτωση να σακουλιάσει το δέρμα σου. 1
DoctorasZivangkos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 15 κιλα μεχρι το καλοκαιρι λιγο δύσκολο αλλα και να μπορεις να το κανεις δεν θα στο προτεινα. υπαρχει περιπτωση να σακουλιάσει το δέρμα σου. εεε και τοτε ποσο καιρο να μου παρει 1 χρονο?
Gtr34 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Σου είπα και παραπάνω, να επισκεφτείς διατροφολόγο!!!Μόνο αυτός μπορεί να σε κατευθύνει σωστά. 1
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 εεε και τοτε ποσο καιρο να μου παρει 1 χρονο? Δηλαδη εσυ τι θες ρε μεγαλε, να τα χασεις ετσι απλα τα κιλα και σε συντομο χρονικο διαστημα ?
DoctorasZivangkos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Σου είπα και παραπάνω, να επισκεφτείς διατροφολόγο!!!Μόνο αυτός μπορεί να σε κατευθύνει σωστά. ποσο θα μου κοστισει? εχει επισκεφτει κανεις ? ειχε αποτελεσμα η τσαμπα τα τσεπωσε?
xristos97 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 αυτο δεν το ξερω εγω...αυτο το ξερεις μονο εσυ γιατι αμα δεν εισαι σταθερος στον στοχο σου μπορει να σου παρει και δυο χρονια. επισης γιατι να κανεις αποχη απο το φαϊ για 1-2 μερες οπως λες; δεν χρειαζεται πιστευω
DoctorasZivangkos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δηλαδη εσυ τι θες ρε μεγαλε, να τα χασεις ετσι απλα τα κιλα και σε συντομο χρονικο διαστημα ? 15 κιλα ειναι δεν εινα 50 που ειναι το παραλογο αυτο δεν το ξερω εγω...αυτο το ξερεις μονο εσυ γιατι αμα δεν εισαι σταθερος στον στοχο σου μπορει να σου παρει και δυο χρονια. επισης γιατι να κανεις αποχη απο το φαϊ για 1-2 μερες οπως λες; δεν χρειαζεται πιστευω δεν ξερω στο mtv βλεπω χανουν 30 κιλα σε 3 μηνες και ζηλευω θελω να χασω και εγω κιλα να ειμαι slim
Unabomber Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 15 κιλα ειναι δεν εινα 50 που ειναι το παραλογο δεν ξερω στο mtv βλεπω χανουν 30 κιλα σε 3 μηνες και ζηλευω θελω να χασω και εγω κιλα να ειμαι slim Tα 50 πιο ευκολα τα χανεις..... 3
xristos97 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 μιας και που δεν ξερεις και πολλα απ'τι φαινεται περι χασιμο βαρους καλο θα ηταν να πας σε διατροφολογο οπως λενε και παραπανω να ξεμπλεκεις μια και καλη και στην πορεια πιστευω θα μαθεις αρκετα πραγματα σχετικα με τη διατροφη. υπαρχει και το γοογλε ουτως η αλλως 1
Gtr34 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 ποσο θα μου κοστισει? εχει επισκεφτει κανεις ? ειχε αποτελεσμα η τσαμπα τα τσεπωσε? Ναι έχω επισκεφτεί και είδα αποτέλεσμα. 15-30 ευρώ περίπου κυμαίνονται οι τιμές, για κάθε επίσκεψη.
DoctorasZivangkos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 στο google βρηκα μερικα πραγματα βρηκα μια διαιτα με 3 τοστ την ημερα και κατι τετοια δν μου φαινοντε και πολυ εγκειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα