Unabomber Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Να πας σε διατροφολογο δεν το σκεφτεσαι ε ? Kαθε οργανισμος δεν χανει το ιδιο ευκολα κιλα με καποιον αλλον...... Επισης, πριν ξεκινησεις διατροφη, κανε και καμια εξεταση αιματος πρωτα......
DoctorasZivangkos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Να πας σε διατροφολογο δεν το σκεφτεσαι ε ? Kαθε οργανισμος δεν χανει το ιδιο ευκολα κιλα με καποιον αλλον...... Επισης, πριν ξεκινησεις διατροφη, κανε και καμια εξεταση αιματος πρωτα...... οταν βρω λευτα θα παω θα δω αν εχει αποτελεσμα το προγραμμα αυτο αλλιως θα σταματησω
thomasG4 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 οταν βρω λευτα θα παω θα δω αν εχει αποτελεσμα το προγραμμα αυτο αλλιως θα σταματησω Για να έχει όμως αποτέλεσμα θέλει να το ακολουθείς κατά γράμμα και τουλάχιστον τρεις μήνες εφαρμογής.
dimitris21gr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Συγνώμη αλλά γιατί απαντάτε ακόμα??? Stop feeding the troll
thomasG4 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Στο 0.001% που μιλάει σοβαρά, είπα να γράψω. Άλλωστε τις απαντήσεις στο thread τις βλέπουν πολλοί που είναι σε ανάλογη θέση. Ας πάρουν και καμία σοβαρή απάντηση, όχι μόνο τρολάρισμα.
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Συγνώμη αλλά γιατί απαντάτε ακόμα??? Stop feeding the troll Γιατί κάνει μια προσπάθεια και στερείτε πράγματα! Με αβγά και λουκάνικα την έβγαλε το πρωί! 1
johnbond Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 οταν βρω λευτα θα παω θα δω αν εχει αποτελεσμα το προγραμμα αυτο αλλιως θα σταματησω Αν ειναι τα λεφτά το πρόβλημα εμείς είμαστε εδώ..Και όποιος άλλος θέλει ας μου στείλει πμ.
CrazyManiac Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ελπίζω απλώς να τρολλάρει και να μην εννοεί αυτά που γράφει...
DoctorasZivangkos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 παιδια η μανα μου εκανε μουσακα και για παραδειγματισμο πεταξα το κομματι που μου εβαλε στα σκουπιδια και της λεω φτανει πια θελεις να με κανεις μπιλια και εφυγα και πηγα να φαω καλαμακια στο μοναστηρακι 1
Pankar95 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Χά! Μπράβο, της έδειξες. Να μάθει! Σίγουρα δεν θέλει να τα βρεις με την κοπελιά για να σε κρατήσει για τον εαυτό της. 1
Unabomber Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 παιδια η μανα μου εκανε μουσακα και για παραδειγματισμο πεταξα το κομματι που μου εβαλε στα σκουπιδια και της λεω φτανει πια θελεις να με κανεις μπιλια και εφυγα και πηγα να φαω καλαμακια στο μοναστηρακι
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 παιδια η μανα μου εκανε μουσακα και για παραδειγματισμο πεταξα το κομματι που μου εβαλε στα σκουπιδια και της λεω φτανει πια θελεις να με κανεις μπιλια και εφυγα και πηγα να φαω καλαμακια στο μοναστηρακι καλα ξηγηθηκες τυπε
DoctorasZivangkos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Χά! Μπράβο, της έδειξες. Να μάθει! Σίγουρα δεν θέλει να τα βρεις με την κοπελιά για να σε κρατήσει για τον εαυτό της. λες φιλε? ρε μπας? αν το καλοσκεφτω καθε μερα κουρασανακια βουτυρα σοκολατες μπιφτεκια ρε σαν να εχεις δικιο θα παρακολουθησω τις κινησεις της ενω ταταυτοχρονα θα κανω διαιτα Τζατζικι πηρες ή σκετα τα καλαμακια? πιτα? σκετα χωρις τιποτα ουτε νερο μου εχουν κατσει λιγο στο λαιμο να δεις που θα με γλωσοφαγιε η μανα μου 2
Pankar95 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 λες φιλε? ρε μπας? αν το καλοσκεφτω καθε μερα κουρασανακια βουτυρα σοκολατες μπιφτεκια ρε σαν να εχεις δικιο θα παρακολουθησω τις κινησεις της ενω ταταυτοχρονα θα κανω διαιτα Αφού το λες και μόνος σου, τι κι αν λέω εγώ. Κι αν μπορείς να μετακομίσεις κιόλας, σε άλλη πόλη αν γίνεται θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον αγώνα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα