Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πας σε διατροφολογο δεν το σκεφτεσαι ε ?

Kαθε οργανισμος δεν χανει το ιδιο ευκολα κιλα με καποιον αλλον......

Επισης, πριν ξεκινησεις διατροφη, κανε και καμια εξεταση αιματος πρωτα......

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να πας σε διατροφολογο δεν το σκεφτεσαι ε ?

Kαθε οργανισμος δεν χανει το ιδιο ευκολα κιλα με καποιον αλλον......

Επισης, πριν ξεκινησεις διατροφη, κανε και καμια εξεταση αιματος πρωτα......

οταν βρω λευτα θα παω θα δω αν εχει αποτελεσμα το προγραμμα αυτο αλλιως θα σταματησω

Δημοσ.

οταν βρω λευτα θα παω θα δω αν εχει αποτελεσμα το προγραμμα αυτο αλλιως θα σταματησω

Για να έχει όμως αποτέλεσμα θέλει να το ακολουθείς κατά γράμμα και τουλάχιστον τρεις μήνες εφαρμογής.

Δημοσ.

Στο 0.001% που μιλάει σοβαρά, είπα να γράψω. Άλλωστε τις απαντήσεις στο thread τις βλέπουν πολλοί που είναι σε ανάλογη θέση. Ας πάρουν και καμία σοβαρή απάντηση, όχι μόνο τρολάρισμα.

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά γιατί απαντάτε ακόμα??? Stop feeding the troll :P

Γιατί κάνει μια προσπάθεια και στερείτε πράγματα! Με αβγά και λουκάνικα την έβγαλε το πρωί!

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι τα λεφτά το πρόβλημα εμείς είμαστε εδώ..Και όποιος άλλος θέλει ας μου στείλει πμ. :mrgreen:

Δημοσ.

παιδια η μανα μου εκανε μουσακα και για παραδειγματισμο πεταξα το κομματι που μου εβαλε στα σκουπιδια και της λεω φτανει πια θελεις να με κανεις μπιλια και εφυγα και πηγα να φαω καλαμακια στο μοναστηρακι

• Like 1
Δημοσ.

Χά!

Μπράβο, της έδειξες. Να μάθει!

Σίγουρα δεν θέλει να τα βρεις με την κοπελιά για να σε κρατήσει για τον εαυτό της.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια η μανα μου εκανε μουσακα και για παραδειγματισμο πεταξα το κομματι που μου εβαλε στα σκουπιδια και της λεω φτανει πια θελεις να με κανεις μπιλια και εφυγα και πηγα να φαω καλαμακια στο μοναστηρακι

The-Rock-Aplauso-ConversaCult.gif

applause-gif-3.gif

Δημοσ.

καλα ξηγηθηκες τυπε

Δημοσ.

Χά!

Μπράβο, της έδειξες. Να μάθει!

Σίγουρα δεν θέλει να τα βρεις με την κοπελιά για να σε κρατήσει για τον εαυτό της.

λες φιλε? ρε μπας? αν το καλοσκεφτω καθε μερα κουρασανακια βουτυρα σοκολατες μπιφτεκια ρε σαν να εχεις δικιο θα παρακολουθησω τις κινησεις της ενω ταταυτοχρονα θα κανω διαιτα

Τζατζικι πηρες ή σκετα τα καλαμακια? πιτα?

σκετα χωρις τιποτα ουτε νερο μου εχουν κατσει λιγο στο λαιμο να δεις που θα με γλωσοφαγιε η μανα μου

• Like 2
Δημοσ.

λες φιλε? ρε μπας? αν το καλοσκεφτω καθε μερα κουρασανακια βουτυρα σοκολατες μπιφτεκια ρε σαν να εχεις δικιο θα παρακολουθησω τις κινησεις της ενω ταταυτοχρονα θα κανω διαιτα

Αφού το λες και μόνος σου, τι κι αν λέω εγώ.

Κι αν μπορείς να μετακομίσεις κιόλας, σε άλλη πόλη αν γίνεται θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο τον αγώνα σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...