Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια η μανα μου εκανε μουσακα και για παραδειγματισμο πεταξα το κομματι που μου εβαλε στα σκουπιδια και της λεω φτανει πια θελεις να με κανεις μπιλια και εφυγα και πηγα να φαω καλαμακια στο μοναστηρακι

ρε οι μανάδες έτσι κάνουν , εγώ είχα πετάξει τότε πιάτο με φαγητό στον τοίχο και της λέω ARE U CRAZY ? και μου λέει θα σε ρώταγα το ίδιο , μάζεψε τα τώρα μη βρεθείς να κοιμάσαι στο δρόμο 

και τα μάζεψα αλλα δεν τα έφαγα 

πήγα κ έφαγα ενα μήλο και την άλλη μέρα ξύπνησα όπως είμαι στο avatar 

κάνε αυτό που θες και μη δίνεις σημασία !! φάει τα καλαμάκια και γίνε καλαμάκι (στυλάκι ) αφου ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ !!!

• Like 3
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην τρως ψωμί! Βγάλτω απο την διατροφή σου, εγω αυτό έχω κάνει εδω και κατι μήνες και ειμαι ζωντανός ολα καλά, εχω χάσει και κιλά αν και τρώω πολύ κρέας! Εχει πρωτεΐνες. Μονο ψωμί δεν τρώω. Btw μην τρως και βραδινό αν θες να χασεις κιλά

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

yd4-not-this-shit-again.jpg

Εντάξει έχει κάποια λογική..

Υποτίθεται οτι αν δεν τρως βραδυνό τρως ενα γεύμα λιγότερο,άρα λιγότερες θερμίδες! ;)

• Moderators
Δημοσ.

Εντάξει έχει κάποια λογική..

Υποτίθεται οτι αν δεν τρως βραδυνό τρως ενα γεύμα λιγότερο,άρα λιγότερες θερμίδες! ;)

αν τρως στα αλλα γευματα παραπανω θερμιδες και που θα φας ενα λιγοτερο δεν εχει νοημα. 

η λογικη ειναι εχω 2000 θερμιδες να φαω? θελω 5 γευματα ? θα φαω 600+200+600+200+400

με λιγα λογια δεν τρως λιγοτερα γευματα αλλα τα μοιραζεις στη μερα (τα νουμερα τυχαια)

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον μαστορα για να χασεις κιλα πρεπει να ασχοληθεις κυριως με την αεροβια ασκηση(τρεξιμο,ποδηλατο,σκοινακι,HIIT),τα γευματα σου πρεπει να ειναι μικρα και πολλα(μακρια απο ζυμαρικα,ψωμια,γενικα απο επεξεργασμενους υδατανθρακες,τροφιμα με πολλα λιπαρα,μπορεις να πεις στην μητερα σου να ελλατωσει τα τηγανιτα γιατι ειναι φουλ στα λιπαρα) και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το βραδυ δεν θα τρως πολυ αργα και ο,τι τρως θα ειναι με λιγες θερμιδες και ελαχιστα λιπαρα.Εαν αντεξεις ενα 4μηνο πιστευω θα χεις χασει 15 κιλα.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον μαστορα για να χασεις κιλα πρεπει να ασχοληθεις κυριως με την αεροβια ασκηση(τρεξιμο,ποδηλατο,σκοινακι,HIIT),τα γευματα σου πρεπει να ειναι μικρα και πολλα(μακρια απο ζυμαρικα,ψωμια,γενικα απο επεξεργασμενους υδατανθρακες,τροφιμα με πολλα λιπαρα,μπορεις να πεις στην μητερα σου να ελλατωσει τα τηγανιτα γιατι ειναι φουλ στα λιπαρα) και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το βραδυ δεν θα τρως πολυ αργα και ο,τι τρως θα ειναι με λιγες θερμιδες και ελαχιστα λιπαρα.Εαν αντεξεις ενα 4μηνο πιστευω θα χεις χασει 15 κιλα.

λαθος το ασχολεισαι κυριως με το αεροβιο. το σωστο ειναι βαρη και αεροβιο. αν θες να κανεις σωστη δουλεια με μακροχρονια αποτελεσματα

Δημοσ.

λαθος το ασχολεισαι κυριως με το αεροβιο. το σωστο ειναι βαρη και αεροβιο. αν θες να κανεις σωστη δουλεια με μακροχρονια αποτελεσματα

το σωστο για να χτισει και μυς βεβαια ειναι και τα βαρη απλα το παλικαρι ενδιαφερεται να χασει κιλα,τωρα αν θελει να σφιξει η αεροβια δεν του αρκει.

• Moderators
Δημοσ.

Μιρκα Όταν βάζεις μυς έχεις περισσότερες καύσεις Μέσα στη διάρκεια της μέρας οπότε συμβάλει στο να χάσεις βάρος πιο γρήγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...