nicoc89 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 παιδια η μανα μου εκανε μουσακα και για παραδειγματισμο πεταξα το κομματι που μου εβαλε στα σκουπιδια και της λεω φτανει πια θελεις να με κανεις μπιλια και εφυγα και πηγα να φαω καλαμακια στο μοναστηρακι ρε οι μανάδες έτσι κάνουν , εγώ είχα πετάξει τότε πιάτο με φαγητό στον τοίχο και της λέω ARE U CRAZY ? και μου λέει θα σε ρώταγα το ίδιο , μάζεψε τα τώρα μη βρεθείς να κοιμάσαι στο δρόμο και τα μάζεψα αλλα δεν τα έφαγα πήγα κ έφαγα ενα μήλο και την άλλη μέρα ξύπνησα όπως είμαι στο avatar κάνε αυτό που θες και μη δίνεις σημασία !! φάει τα καλαμάκια και γίνε καλαμάκι (στυλάκι ) αφου ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ !!! 3
g_alkis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Διάλογος του τρολ με τον νικοκ. Αξία ανεκτίμητη. 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Μην τρως ψωμί! Βγάλτω απο την διατροφή σου, εγω αυτό έχω κάνει εδω και κατι μήνες και ειμαι ζωντανός ολα καλά, εχω χάσει και κιλά αν και τρώω πολύ κρέας! Εχει πρωτεΐνες. Μονο ψωμί δεν τρώω. Btw μην τρως και βραδινό αν θες να χασεις κιλά Sent from my iPad using Insomnia
johnbond Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Εντάξει έχει κάποια λογική.. Υποτίθεται οτι αν δεν τρως βραδυνό τρως ενα γεύμα λιγότερο,άρα λιγότερες θερμίδες!
Gtr34 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δεν έχει λογική.Με το να παραλείπεις γεύματα δεν χάνεις λίπος, μακροπρόθεσμα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Εντάξει έχει κάποια λογική.. Υποτίθεται οτι αν δεν τρως βραδυνό τρως ενα γεύμα λιγότερο,άρα λιγότερες θερμίδες! αν τρως στα αλλα γευματα παραπανω θερμιδες και που θα φας ενα λιγοτερο δεν εχει νοημα. η λογικη ειναι εχω 2000 θερμιδες να φαω? θελω 5 γευματα ? θα φαω 600+200+600+200+400 με λιγα λογια δεν τρως λιγοτερα γευματα αλλα τα μοιραζεις στη μερα (τα νουμερα τυχαια) 1
Mirkas7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Λοιπον μαστορα για να χασεις κιλα πρεπει να ασχοληθεις κυριως με την αεροβια ασκηση(τρεξιμο,ποδηλατο,σκοινακι,HIIT),τα γευματα σου πρεπει να ειναι μικρα και πολλα(μακρια απο ζυμαρικα,ψωμια,γενικα απο επεξεργασμενους υδατανθρακες,τροφιμα με πολλα λιπαρα,μπορεις να πεις στην μητερα σου να ελλατωσει τα τηγανιτα γιατι ειναι φουλ στα λιπαρα) και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το βραδυ δεν θα τρως πολυ αργα και ο,τι τρως θα ειναι με λιγες θερμιδες και ελαχιστα λιπαρα.Εαν αντεξεις ενα 4μηνο πιστευω θα χεις χασει 15 κιλα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Λοιπον μαστορα για να χασεις κιλα πρεπει να ασχοληθεις κυριως με την αεροβια ασκηση(τρεξιμο,ποδηλατο,σκοινακι,HIIT),τα γευματα σου πρεπει να ειναι μικρα και πολλα(μακρια απο ζυμαρικα,ψωμια,γενικα απο επεξεργασμενους υδατανθρακες,τροφιμα με πολλα λιπαρα,μπορεις να πεις στην μητερα σου να ελλατωσει τα τηγανιτα γιατι ειναι φουλ στα λιπαρα) και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το βραδυ δεν θα τρως πολυ αργα και ο,τι τρως θα ειναι με λιγες θερμιδες και ελαχιστα λιπαρα.Εαν αντεξεις ενα 4μηνο πιστευω θα χεις χασει 15 κιλα. λαθος το ασχολεισαι κυριως με το αεροβιο. το σωστο ειναι βαρη και αεροβιο. αν θες να κανεις σωστη δουλεια με μακροχρονια αποτελεσματα
Unabomber Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Guys, Guys..... dont panic........ Να δουμε τι θα πει και ο ενδιαφερομενος ........ :devil: :X
Mirkas7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 λαθος το ασχολεισαι κυριως με το αεροβιο. το σωστο ειναι βαρη και αεροβιο. αν θες να κανεις σωστη δουλεια με μακροχρονια αποτελεσματα το σωστο για να χτισει και μυς βεβαια ειναι και τα βαρη απλα το παλικαρι ενδιαφερεται να χασει κιλα,τωρα αν θελει να σφιξει η αεροβια δεν του αρκει.
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μιρκα Όταν βάζεις μυς έχεις περισσότερες καύσεις Μέσα στη διάρκεια της μέρας οπότε συμβάλει στο να χάσεις βάρος πιο γρήγορα
DoctorasZivangkos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 ευχαριστω για τις συμβουλες σημερα αρχισα να τρωω μονο κρεας αλλα νομιζω οτι χρειαζομαι ενα γουρουνοπουλο την μερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα