fotodv7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Ποια είναι η καλύτερη σας αγορά από ebay-amazon με 3-4 ευρώ; Εγώ προσωπικά αγόρασα ένα ψηφιακό ρολόι χεριού με 1.20€ τον περασμένο Μάιο και ακόμα μου κρατάει συντροφιά στο γυμναστήριο και στο τρέξιμο. Έχω αυτή τη στιγμή διαθέσιμα 3.60 στο Paypal και τρώγομαι να τα σπαταλήσω σε κάποιο μπιχλιμπίδι. (Μέχρι στιγμής έχω αγοράσει ρολόγια, (περίεργες) θήκες κινητού, αναπτήρες ηλεκτροσόκ )
moutsa Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Προιχτες αγορασα ενα καταπληκτικο αξεσουαρ. Υπαρχουν και αλλες επιλογες στην κατηγορια. http://www.ebay.com/itm/Mini-Camcorder-DVR-Car-Key-Chain-Video-Recorder-Spy-Covert-Hidden-Pinhole-Camera-/231505331540?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e6cb0554
salonika91 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πειτε τπτ...γιατι και εμενα με τρωει να κανω μια αγορα με 3-4 ευρω! Ποιο ρολοι?
Hulk7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 <p>Ποια είναι η καλύτερη σας αγορά από ebay-amazon με 3-4 ευρώ; <br><br> Εγώ προσωπικά αγόρασα ένα ψηφιακό ρολόι χεριού με 1.20€ τον περασμένο Μάιο και ακόμα μου κρατάει συντροφιά στο γυμναστήριο και στο τρέξιμο.</p> <p> </p> <p>Έχω αυτή τη στιγμή διαθέσιμα 3.60 στο Paypal και τρώγομαι να τα σπαταλήσω σε κάποιο μπιχλιμπίδι. <br><br> (Μέχρι στιγμής έχω αγοράσει ρολόγια, (περίεργες) θήκες κινητού, αναπτήρες ηλεκτροσόκ )</p> Ποιο πηρες ;
kabouras Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Βασικα δεν ειναι αναγκη να δεις στο εβαυ για τετοια. Μπες σ ενα οποιοδηποτε κινεζικο σιτε πολυκαταστημα και με αυτα τα λεφτα θα αγορασεις δυο τρια μπιχλιμπιδακια. Εγω σε αυτη την κατηγορια τιμης νομιζω το καλυτερο ειναι ενας αναπτηρας φλογοβολο
leftermann Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 αυτό εδώ, πέρυσι το καλοκαίρι. Σωτηρία. Τόσο γαμάτο που έχω ήδη παραλάβει άλλα 2 για το ερχόμενο καλοκαίρι
leftermann Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 κάνει φοβερή δουλειά. Έσω όχι, θα βρωμάει. Έξω μόνο.
d_gkal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 μυριζει πολυ? στο μπαλκονι αν το βαλω θα κανει δουλεια?
leftermann Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Σε ανοιχτό χώρο μυρίζει μόνο αν πάς και βάλεις την μύτη σου από πάνω. Όσο περνάν οι μέρες όμως και μαζεύονται μύγες μέσα, αρχίζει και βρωμάει, οπότε κάθε 10-15 μέρες θέλει άδειασμα/καθάρισμα. Γενικά, αφού βάλεις στην σακούλα λίγο νερό και κάτι που να σαπίζει και να τραβάει μύγες (εγώ έβαζα 1-2 σαρδέλες) το κρεμάς μερικά μέτρα μακρυά από εκεί που κάθεσαι και σε σημείο που να το χτυπάει ο ήλιος. Οπότε φαντάζομαι πως αν το κρεμάσεις καναδυο μέτρα έξω από την μπαλκονόπορτα, ναι, θα κάνει δουλειά.
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μια θήκη σιλικόνης για το k770i. Μετά από 7 χρόνια είναι και τα δύο μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα