Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν και δεν θα το έκανα γιατι δεν με ενδιαφέρει , προφανώς και δεν έχει ουσία κάτι τέτοιο σε κάποιον που ειναι σαν ανάποδο γαμώτο ε ,δηλαδή κάποιος άσχημος που θα πάει να το κάνει θα ειναι απλά ενας άσχημος με γαλάζια μάτια ή αν είναι ο άλλος χοντρός για παράδειγμα (που ειναι μεγάλο μέρος του πληθυσμού) είναι το κερασάκι στην τούρτα , μιας κ το τελευταίο του μέλημα ειναι η εμφάνιση του αφου την παραμελεί παρέα με την υγεία του 

βέβαια όλοι αυτοί οι παρατημένοι αναφέρονται σε οτιδήποτε αφορά την εμφάνιση σαν ματαιοδοξία (αφου όλοι θα πεθάνουμε , ας ζούμε σαν πεθαμένοι απο τώρα :D) κόμπλεξ , ψυχολογικά προβλήματα , δηλαδή έχουν φτάσει να αποκαλούν πρόβλημα οτιδήποτε καλύτερο απο αυτούς, τους ομορφότερους και ποιο υγιής ανθρώπους γιατι η ύπαρξη του τους προβάλει το δικό τους πρόβλημα και νιώθουν άσχημα , μέχρι και μίσος προς αυτούς. Σαν μια γριά που βλέπεται στο δρόμο , που ξέρει οτι πλησιάζει ο θάνατος , οτι το σώμα της έχει σαπίσει και δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό , τότε δίπλα της περνάει μια κοπελίτσα με ωραίο σωματάκι κ όμορφη γενικά , δείτε πως την κοιτάζει , με μίσος ;)

Ουσιαστικά κομπλεξικοί και ψυχολογικά άρρωστοι ειναι αυτοί οι άνθρωποι , οι παρατημένοι , που προσπαθούν να μειώσουν οποιοδήποτε άλλο κάνει κάτι στην ζωή του και δεν έχει αφεθεί στην μιζέρια όπως οι ίδιοι.

Βέβαια κ αυτό λίγο με ενδιαφέρει μιας και δεν ανήκω σε καμία ομάδα , ούτε προσέχω τις λεπτομέρειες στην εμφάνιση ούτε είμαι παρατημένος , γράφω τον κόσμο και την κοινωνία , τις μόδες και τα πρέπει και κάνω οτι γουστάρω , αυτό θα έπρεπε να κάνει ο καθένας , ότι γουστάρει. Θέλεις μπλε μάτι ? θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασία κ να τα σκάσεις? με γεια σου με χαρά σου 

καλό ειναι να υπάρχει η τεχνολογία να κάνουμε τα πάντα , μέσα απο κάτι που δεν μας ειναι χρήσιμο μπορεί μελλοντικά να ανακαλυφθεί κάτι που θα σώσει την ζωή μας.

so .. stop bitching , aint fun anymore 

• Like 1
Δημοσ.

Κάντε ιδική κατηγορια στις αγγελίες στο ινσομνια...κατηγορία ματια...έλα φιλέ ανταλλαζεις γαλάζια με μαύρα..έχω εγγύηση απο Καλιφόρνια....

• Like 3
Δημοσ.

Με 5.000 ευρώ βάζω racing φρένα στο αμάξι, όχι, ευχαριστώ αν κι από την άλλη, αν είχα λεφτά, θα το έκανα, όχι ο,τι με χαλάνε τα μάτια μου, μια χαρά είναι τα μελί/γκρι/ δεν ξέρω κι γω τι άλλο μα τα μπλε είναι άλλο πράμα.

Δημοσ.

Μαντεψε τι θα γινει εαν η πλειονοτητα του πληθυσμου εχει γαλαζια ματια. Το μαυρα/καφε/οτιδηποτε θα ειναι τα "ξεχωριστα".

οι περισσοτεροι συγγενεις μου εχουν γαλάζια ή πράσινα ή γαλαζοπρασινα ματια. Εγω εχω καστανα 

:D

#special_little_snowflake_confirmed 

edit

δεν υπαρχουν μαύρα ματια αλλα extremely dark brown

Δημοσ.

Τεχνολογικά δεν είναι άσχημο αλλά σε ουσία απέχει πιστεύω απο κάτι σημαντικό.Επιχειρηματικά βέβαια θα κλασουνε φράγκα οι τύποι...

• Like 1
Δημοσ.

Αν έχουν ψυχολογικά προβλήματα οι εγχειρήσεις δεν προκειται να τα λυσουν.Ισως προσωρινα να απαλυνουν τον "πόνο" τους αλλά μετά θα είναι χειρότερα τα πράγματα γι αυτους.

Ψυχολογοι και αηδιες φαση;Βαλε δυο ρακες να τα πουμε να τα βρουμε;

Μετά τα χείλια, τον κwλο, το στήθος, τους γλουτούς τα μαλλιά πάνε και τα μάτια. Θα βλέπεις φωτογραφίες της κοπελιάς σου σε νεαρότερη ηλικία και θα προσπαθείς να καταλάβεις ποιά στο διάολο είναι αυτή που βλέπεις.

Αμα τα εχει αλλαξει ολα αυτα,μην την πιασεις γκομενα.Κατι δε παει καλα.Η ειναι σοβαρη πορνοσταρ.Οποτε πιασ'την.

ωχ ευτυχώς τα κανει γαλάζια και οχι πρασινα και θα εχουμε εμείς με τα πρασινα ματια μια απόσταση απο την "μαζα"

Θα βρουνε και το τροπο να αποχρωματιζουν μερικως το ανωτερο στρωμα της ιριδας,και θα πετυχουν και το πρασινο.

Με 5.000 ευρώ βάζω racing φρένα στο αμάξι, όχι, ευχαριστώ αν κι από την άλλη, αν είχα λεφτά, θα το έκανα, όχι ο,τι με χαλάνε τα μάτια μου, μια χαρά είναι τα μελί/γκρι/ δεν ξέρω κι γω τι άλλο μα τα μπλε είναι άλλο πράμα.

newego_LARGE_t_761_12788592_type11554.jp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...