HamerZ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Θέλω να περάσω κάποια καλώδια κάτω από την πόρτα δωματίου. Είτε σε μορφή σωλήνα είτε το ένα δίπλα από το άλλο στο πάτωμα. Το κενό από το πάτωμα μέχρι την πόρτα δεν απέχει αρκετά ώστε να περάσουν τα κλαώδια από εκεί και ειδικά το DVI.Με τι άλλο εργαλείο ή τρόπο μπορώ να φάω το ελάχιστο από την κάτω γωνία της πόρτας;Τροχό δεν έχω.Ευχαριστώ.
kostasxin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 φίλε εάν υπάρχει μία σέγα ηλεκτρική ή ένα πριόνι χειρός σημαδεύεις βγάζεις τη πόρτα και κόβεις.
frozex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Λίμα, χοντρή αν θες να τελειώνεις γρήγορα, ψιλή αν θες να προσέξεις την πόρτα
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δεν φθανουν τα καλωδια μεχρι τον τοιχο ? Για να κανεις μια τρυπα και να την στοκαρεις.
lary7 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλυτερα απο τοιχο ωστε αμα τα αφαιρέσεις καποια στιγμη να μπορεις να κλεισεις την τρύπα. Αλλοιώς καταστρέφεις την πορτα.
arc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Τρύπα στον τοίχο. Τις κάσες και τα πατώματα δεν τα πειράζουμε εκτός αν ειναι σοβαρή ανάγκη.
frenzy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Τοίχο τρύπα όπως σου είπαν και κοίτα μην το φας το σοβατεπί, δεν φταίει σε τίποτε. Επίσης βάλε καμιά λάμπα εκεί μέσα θα πέσεις και σκοτωθείς. 1
DrLo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Τρύπα στο τοίχο και όχι στόκους και βλάκείες ... κάτι που να μπορείς να βγάλεις/βάλεις ενα καλώδιο
HamerZ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Το κακό όσον αφορά τον τοίχο είναι ότι το διπλανό είναι τουαλέτα με πλακάκι, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να την ακουμπήσω. Η πόρτα από ξύλο, παλιά 25 ετών, για αλλαγή στο μέλλον οπότε προτιμότερο να την μοντάρω. Με την σέγα του Lidl που έχω θα μπορούσα να κόψω τρίγωνο ή να φάω το κάτω μέρος της πόρτας; frozex έχεις κανένα link για την λίμα να δω τι να ζητήσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα