Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να περάσω κάποια καλώδια κάτω από την πόρτα δωματίου. Είτε σε μορφή σωλήνα είτε το ένα δίπλα από το άλλο στο πάτωμα.

1_Trexoysa_Katastash.jpg

2_Me_to_gama_2.jpg

image.jpg

Το κενό από το πάτωμα μέχρι την πόρτα δεν απέχει αρκετά ώστε να περάσουν τα κλαώδια από εκεί και ειδικά το DVI.

Με τι άλλο εργαλείο ή τρόπο μπορώ να φάω το ελάχιστο από την κάτω γωνία της πόρτας;
Τροχό δεν έχω.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Λίμα, χοντρή αν θες να τελειώνεις γρήγορα, ψιλή αν θες να προσέξεις την πόρτα

Δημοσ.

Καλυτερα απο τοιχο ωστε αμα τα αφαιρέσεις καποια στιγμη να μπορεις να κλεισεις την τρύπα. Αλλοιώς καταστρέφεις την πορτα.

Δημοσ.

Τρύπα στον τοίχο. Τις κάσες και τα πατώματα δεν τα πειράζουμε εκτός αν ειναι σοβαρή ανάγκη. 

Δημοσ.

Τοίχο τρύπα όπως σου είπαν και κοίτα μην το φας το σοβατεπί, δεν φταίει σε τίποτε. Επίσης βάλε καμιά λάμπα εκεί μέσα θα πέσεις και σκοτωθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Τρύπα στο τοίχο και όχι στόκους και βλάκείες ... κάτι που να μπορείς να βγάλεις/βάλεις ενα καλώδιο

Δημοσ.

Το κακό όσον αφορά τον τοίχο είναι ότι το διπλανό είναι τουαλέτα με πλακάκι, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να την ακουμπήσω.

Η πόρτα από ξύλο, παλιά 25 ετών, για αλλαγή στο μέλλον οπότε προτιμότερο να την μοντάρω.

Με την σέγα του Lidl που έχω θα μπορούσα να κόψω τρίγωνο ή να φάω το κάτω μέρος της πόρτας;

frozex έχεις κανένα link για την λίμα να δω τι να ζητήσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...