giorgosbretos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω ακριβώς οτι λέει ο τίτλος. Αγορά 11-3 κινητου τηλεφώνου το βράδυ μπαίνει για φόρτιση δεν ξανάνοιξε ποτέ το επιστρέφω πίσω ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ μου λένε δεν γίνεται ξαναπαίρνω το ίδιο τρεχωντας εγώ να πάρω τη συσκευή απο πειραιά καλλιθέα. Την επομένη παλί το ίδιο με την ίδια συσκευη πάω πίσω απαιτώντας τα λεφτά μου πίσω (ανταυτου μου προτινουν άλλη συσκευή) τούς λέω θέλω τα χρήματα μου πίσω και μου αρχίζουν τα παράπονα δεν γίνεται και λοιπά. Με το που τούς λέω οτι βάσει νομού το δικαιούμαι άρχισαν δικαιολογιες τυπου θα πρέπει να στείλω αίτημα στο λογιστηριο και τα λοιπά. Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο? Υποτίθεται αύριο θα έχουν την απάντηση απο το λογιστιριο. (Συγνώμη για την μη ύπαρξη σημειων στιξης είμαι απο tablet)
Zein Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 περιμενε να δεις τι θα σου πουνε επειδη μπορει να ειναι οντως γραφειοκρατικο το θεμα. Η συμπεριφορα τους παντως ειναι απαραδεκτη οπως και να εχει. Η δικαιολογια του "επιστροφες δεν δινονται" ειναι απλα για να σε ψαρωσουν μιας και συμφωνα με τον νομο εχεις καθε δικαιωμα να επιστρεψεις το προιον (εφοσων δεν το εχεις χρησιμοποιησει) μεσα σε 7-14 μερες ακομα και αμα αποφασισες πως πχ δε σου αρεσε το χρωμα του, εφοσων παλι ειναι σε κατασταση που μπορει να επαναπωληθει. Στην περιπτωση σου που ειναι χαλασμενο, εχεις ακομα παραπανω δικαιο. στην τριτη φορα που δε σου επιστρεφουν τα χρηματα σου πισω, αναφερεις το ονομα του μαγαζιου εδω 1
dacourt Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω ακριβώς οτι λέει ο τίτλος. Αγορά 11-3 κινητου τηλεφώνου το βράδυ μπαίνει για φόρτιση δεν ξανάνοιξε ποτέ το επιστρέφω πίσω ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ μου λένε δεν γίνεται ξαναπαίρνω το ίδιο τρεχωντας εγώ να πάρω τη συσκευή απο πειραιά καλλιθέα. Την επομένη παλί το ίδιο με την ίδια συσκευη πάω πίσω απαιτώντας τα λεφτά μου πίσω (ανταυτου μου προτινουν άλλη συσκευή) τούς λέω θέλω τα χρήματα μου πίσω και μου αρχίζουν τα παράπονα δεν γίνεται και λοιπά. Με το που τούς λέω οτι βάσει νομού το δικαιούμαι άρχισαν δικαιολογιες τυπου θα πρέπει να στείλω αίτημα στο λογιστηριο και τα λοιπά. Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο? Υποτίθεται αύριο θα έχουν την απάντηση απο το λογιστιριο. (Συγνώμη για την μη ύπαρξη σημειων στιξης είμαι απο tablet) Eίχα παλιά μια ανάλογη εμπειρία με ένα λαπτοπ από την Toshiba και έγινε ακριβώς το ίδιο.. αλλά πήγα την επομένη στα κεντρικά, πέρασε μια μέρα(ούτε καν 24 ώρες) και με πήραν για να πάω να παραλάβω ένα άλλο(το ίδιο μοντέλο). δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.. να πας και να ζητήσεις καινούργιο, δεν είναι δική σου ευθύνη.
Dare-Devil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω ακριβώς οτι λέει ο τίτλος. Αγορά 11-3 κινητου τηλεφώνου το βράδυ μπαίνει για φόρτιση δεν ξανάνοιξε ποτέ το επιστρέφω πίσω ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ μου λένε δεν γίνεται ξαναπαίρνω το ίδιο τρεχωντας εγώ να πάρω τη συσκευή απο πειραιά καλλιθέα. Την επομένη παλί το ίδιο με την ίδια συσκευη πάω πίσω απαιτώντας τα λεφτά μου πίσω (ανταυτου μου προτινουν άλλη συσκευή) τούς λέω θέλω τα χρήματα μου πίσω και μου αρχίζουν τα παράπονα δεν γίνεται και λοιπά. Με το που τούς λέω οτι βάσει νομού το δικαιούμαι άρχισαν δικαιολογιες τυπου θα πρέπει να στείλω αίτημα στο λογιστηριο και τα λοιπά. Τι μπορώ να κάνω σε περίπτωση που συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο? Υποτίθεται αύριο θα έχουν την απάντηση απο το λογιστιριο. (Συγνώμη για την μη ύπαρξη σημειων στιξης είμαι απο tablet) Μπορεί όντως να υπάρχει γραφειοκρατικό πρόβλημα για επιστροφή χρημάτων και να θέλουν τον χρόνο τους. Σε κάθε πρίπτωση το ότι απαίτησες τα λεφτά σου πίσω είναι ΝΟΜΙΜΟ δικαίωμα σου. Αμα συνεχίσουν τις παπαντζες πες τους ξεκάθαρα ότι θα κινηθείς νομικά και θα προβείς σε μήνυση στην γραμματεία προστασίας καταναλωτή και καν το !
giorgosbretos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Και σήμερα νερά μου καναν πήγα και μου λένε δεν το έχουν ξανακούσει για επιστροφή χρηματων και οτι θα με ενημερωσουν στο τέλος της ημέρας,το μαγαζί είναι ο OTE στον Πειραιά.
Getta Robo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Και σήμερα νερά μου καναν πήγα και μου λένε δεν το έχουν ξανακούσει για επιστροφή χρηματων και οτι θα με ενημερωσουν στο τέλος της ημέρας,το μαγαζί είναι ο OTE στον Πειραιά. Αν συνεχισουν το ιδιο (παρανομο) βιολι κανε καταγγελια του περιστατικου εδω: http://www.efpolis.gr/ 1
AntiCambeR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πιστευω πως με καταγγελια θα συμμορφωθουν,μην το αφησεις ετσι. Στην Ελλαδα ταλαιπωρουμαστε για τα αυτονοητα.
~mxls~ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 .... μου λένε δεν το έχουν ξανακούσει για επιστροφή χρηματων ... Εδώ έπρεπε να γελάσεις μπροστά τους. Επιμένεις ότι θες τα λεφτά σου πίσω. Παίρνεις τα λεφτά σου πίσω 100%.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Βασικα αν ο TS τους απειλουσε απο την αρχη οτι θα κανει καταγγελια ισως να αλλαζαν υφακι πριν την κανει.
haris_216 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μπορεί όντως να υπάρχει γραφειοκρατικό πρόβλημα για επιστροφή χρημάτων και να θέλουν τον χρόνο τους. Σε κάθε πρίπτωση το ότι απαίτησες τα λεφτά σου πίσω είναι ΝΟΜΙΜΟ δικαίωμα σου. Αμα συνεχίσουν τις παπαντζες πες τους ξεκάθαρα ότι θα κινηθείς νομικά και θα προβείς σε μήνυση στην γραμματεία προστασίας καταναλωτή και καν το ! Σίγουρα μπορεί. Όπως επίσης σίγουρα τους έχει ξανασυμβεί και θα έπρεπε να το είχαν λύσει το "γραφειοκρατικό τους πρόβλημα". Και μπορεί να θέλουν τον "χρόνο τους" αλλά στην πράξη ροκανίζουν τον χρόνο του πελάτη. (ως πολλά χρόνια εργαζόμενος στην πώληση μπορώ να "δω" και τις δύο πλευρές. καταστήματος/πωλητή/λογιστηρίου vs πελάτη)
giorgosbretos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τελικά τα πήρα αφού πρώτα είχα πάει 5 φορές και μου απαντούσαν με υφακι θα σας "καλέσουμε" εμείς ε την τελευταία φορά εκτυπωσα το νόμο που λέει ρητά τι δικαιούμαι και φώναξα και λίγο παραπάνω. Το αστείο που άκουσα βέβαια ήταν το "κατ'εξαιρεση" επιστροφή χρημάτων άκου εκεί για την ιστορία το μοντελο ήταν το zte blade a450 άπλα μακρυά. Υ.Γ ο υπάλληλος το έλεγε ΖΝΤΕ ΜΠΛΑΝΤΕ ακριβώς όπως το έγραψα,απο εκεί κατάλαβα τι τζιμανια είναι. 1
haris_216 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τελικά τα πήρα αφού πρώτα είχα πάει 5 φορές και μου απαντούσαν με υφακι θα σας "καλέσουμε" εμείς ε την τελευταία φορά εκτυπωσα το νόμο που λέει ρητά τι δικαιούμαι και φώναξα και λίγο παραπάνω. Το αστείο που άκουσα βέβαια ήταν το "κατ'εξαιρεση" επιστροφή χρημάτων άκου εκεί για την ιστορία το μοντελο ήταν το zte blade a450 άπλα μακρυά. Υ.Γ ο υπάλληλος το έλεγε ΖΝΤΕ ΜΠΛΑΝΤΕ ακριβώς όπως το έγραψα,απο εκεί κατάλαβα τι τζιμανια είναι. O "καλός" ο πωλητής/μαγαζάτορας "πρέπει" να έχει την τελευταία κουβέντα. Έχουμε κι έναν εγωϊσμό
lambroszekis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τελικά τα πήρα αφού πρώτα είχα πάει 5 φορές και μου απαντούσαν με υφακι θα σας "καλέσουμε" εμείς ε την τελευταία φορά εκτυπωσα το νόμο που λέει ρητά τι δικαιούμαι και φώναξα και λίγο παραπάνω. Το αστείο που άκουσα βέβαια ήταν το "κατ'εξαιρεση" επιστροφή χρημάτων άκου εκεί για την ιστορία το μοντελο ήταν το zte blade a450 άπλα μακρυά. Υ.Γ ο υπάλληλος το έλεγε ΖΝΤΕ ΜΠΛΑΝΤΕ ακριβώς όπως το έγραψα,απο εκεί κατάλαβα τι τζιμανια είναι. Οτι επρεπε να χες κανει απο την πρωτη φορα, αλλιως ο Αιλυνας δεν καταλαβαινει!!1
someone- Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 εγω πάντως καινούρια τηλεόραση που πήρα Σάββατο από κωτσοβολο είχε παίξει 3 ώρες και κάηκε! Δευτέρα την φόρτωσα πηγα και αιπαιτησα τα λεφτά μου όπως και έγινε Χωρίς πολλά πολλά. βέβαια απ ότι κατάλαβα δε το πήρες από γνωστό κατάστημα πάλι καλα πήρες πίσω γιατι με δε βγάζεις άκρη με δαυτους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα