Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα περισσοτερα συγχρονα παιδικα ειναι με σκοτωμους αποκεφαλισμους δαιμονες κλπ

Τωρα γιατι αυτα θεωρουνται καταλληλα για παιδια και ενα εργο με γυμνο ακαταλληλο δεν το εχω καταλαβει

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

κατα καιρούς άκουγα οτι το "σούβλισμα" ήταν βιασμός... στέκει κάτι τέτοιο η με τρολαρανε ?

Αυτές τις φήμες τις διέδωσε ο Ομέρ Βρυώνης για να περηφανεύεται για το εργαλείο του, φάση "σούβλα την έχω μανάρι, έλα να κάνουμε Πάσχα"

Δημοσ.

εγώ λέω να απαγορεύσουμε και και το τραγούδι "ήταν ένα μικρό καράβι" γιατί παραπέμπει τα παιδάκια στο να φάνε κάποιον απο την παρέα τους...

Επίσης το "δε περνάς κυρά μαρία" προτρέπει σε "παράνομη παρακράτηση"

και το "Η μικρή Ελένη κάθεται και κλαίει" είναι σαφές ότι προτρέπει σε emo-καταστάσεις όσα κοριτσακια πέφτουν θύμα bullying από τις φιλανάδες τους

Η μικρή Ελένη κάθεται και κλαίει
Γιατί δεν την παίζουνε οι φιλενάδες της.
Σήκω επάνω τα μάτια κλείσε,
Τον ηλιο κοίτα κι αποχαιρέτησε
  • Like 5
Δημοσ.

εγώ λέω να απαγορεύσουμε και και το τραγούδι "ήταν ένα μικρό καράβι" γιατί παραπέμπει τα παιδάκια στο να φάνε κάποιον απο την παρέα τους...

Εντάξει εσύ μπορεί να τη βρίσκεις και με τα βιντεάκια των τζιχαντιστών...δικαίωμά σου. Το να κάνουμε χλεύη είναι εύκολο.

Εκτός από αυτό θα εκτιμούσα και καμιά κατεύθυνση από κάποιον

Δημοσ.

Τα περισσοτερα συγχρονα παιδικα ειναι με σκοτωμους αποκεφαλισμους δαιμονες κλπ

Τωρα γιατι αυτα θεωρουνται καταλληλα για παιδια και ενα εργο με γυμνο ακαταλληλο δεν το εχω καταλαβει

Αυτό το έχει πει κι ο Στηβεν Φραη  οτι έχει να κάνει με πράξεις αγάπης και αναπαραγωγής, γεννητικά όργανα κλπ είναι συνήθως βρισιά, χυδαιότητα, στόχος λογοκρισίας κλπ ενώ λέξεις όπως σκοτώνω, φόνος, αποκεφαλίζω, μαχαιρώνω δεν θεωρούνται καν χυδαίες.

Εκτός από αυτό θα εκτιμούσα και καμιά κατεύθυνση από κάποιον

Γιατί δεν αρχίζεις με το να βγάλεις τον Διάκο από τα σχολεία;

Περισσότερο κακό κάνει, η πρώτη εικόνα που έχουν για τους Τούρκους τα παιδιά  καθορίζει μια ολόκληρη θέση για την  εξωτερική πολιτική σε ολόκληρη την ζωή τους να πούμε.

• Like 2
Δημοσ.

Δε θέλω ρε παιδιά να το αφήσω έτσι.Δε γουστάρω να βλέπω το στραβό και να μένω απαθής...Τουλάχιστο να προσπαθήσω. Υπάρχει κάποιος που να ελέγχει τι εκδίδεται (σας βλέπω που γελάτε όλοι και λέτε μα που ζει αυτός ο βλάκας...) ;

Μήπως θα αλλάξεις και όλη την μυθολογία της Αγγλίας;;;; It's a legend!

Αν είναι χώσε καταγγελία και για την δική μας Οδύσσεια. Μην επιτρέψουμε να διαβάσουν τα παιδιά για παλούκια χωμένα στο μάτι του κύκλωπα! κλπ κλπ κλπ

Δημοσ.

την τελευταία φορά που κοίταξα πάντως τα παιδάκια δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα παραμύθια ( μπορεί και να κάνω λάθος ) αλλά σε gaming άθλια cartoons και σε ποιο άθλια tv..

- μαμά μαμά, πάω να παίξω gta και manhunt !!!

- καλά Κωστάκη, πάρε το μπουφάν σου !!!

Δημοσ.

Αν και καταλαβαίνω την αγανάκτηση του TS, πέρα από την πλάκα των τελευταίων πόστ, δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά πρέπει να «ωραιοποιούμε» τον κόσμο στα παιδιά μας...

Ντάξει, δεν λέω να τους μαθαίνουμε τα σουβλίσματα και τους αποκεφαλισμούς από τα 7, αλλά μου φαίνεται οι περισσότεροι ως γονείς (σίγουρα και εγώ στο μέλλον) νοιώθουμε την ανάγκη να τα «προστατέψουμε» από τις φρίκες της ζωής και της ανθρωπότητας. Μήπως έτσι κάνουμε μεγαλύτερο κακό;

Δημοσ.

Αν είναι χώσε καταγγελία και για την δική μας Οδύσσεια. Μην επιτρέψουμε να διαβάσουν τα παιδιά για παλούκια χωμένα στο μάτι του κύκλωπα! κλπ κλπ κλπ

Καλή ιδέα!

Δημοσ.

Αν και καταλαβαίνω την αγανάκτηση του TS, πέρα από την πλάκα των τελευταίων πόστ, δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά πρέπει να «ωραιοποιούμε» τον κόσμο στα παιδιά μας...

Ντάξει, δεν λέω να τους μαθαίνουμε τα σουβλίσματα και τους αποκεφαλισμούς από τα 7, αλλά μου φαίνεται οι περισσότεροι ως γονείς (σίγουρα και εγώ στο μέλλον) νοιώθουμε την ανάγκη να τα «προστατέψουμε» από τις φρίκες της ζωής και της ανθρωπότητας. Μήπως έτσι κάνουμε μεγαλύτερο κακό;

Σαν γονιός θέλεις να κάνεις τον κόσμο καλύτερο για τα παιδιά σου. Αρχίζεις λέγοντας ψέματα, με την ελπίδα πως μέχρι να μεγαλώσουν θα τα έχεις καταφέρει.

Δημοσ.

Ναι.

• Like 2
Δημοσ.

Κάθε πράμα στον καιρό του...Και σχέσεις θα κάνουνε αλλά δεν τους δείχνουμε  τσόντες στο Δημοτικό.

Δημοσ.

Κάθε πράμα στον καιρό του...Και σχέσεις θα κάνουνε αλλά δεν τους δείχνουμε  τσόντες στο Δημοτικό.

Όπου τσόντες βασικά βάλε σεξουαλική αγωγή. Το οποίο για εμένα είναι μεγάλο λάθος. Να ένα κλασσικό παράδειγμα «φούσκας» στα οποία τα κλείνουμε, και που συνήθως γυρίζει μπούμεραγκ με το που μπουν στην εφηβεία.

Για τους κακόμοιρους τους δράκους ούτε λέξη ε?

Εγώ μικρός πάντως τον Γιάγκο τον θαύμαζα  :ph34r:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...