ZAFIRIOSNT Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εντάξει εσύ μπορεί να τη βρίσκεις και με τα βιντεάκια των τζιχαντιστών... μπα.. μου αρέσουν τα happy tree friends.. α να σου δώσω και μια κατεύθυνση... ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. 1
sefosmaria Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Γι' αυτό πριν κάνουν σχέσεις αρχίζουν τις πίπες στο γυμνάσιο Μη λέμε αερολογίες...Έχω παιδιά στο Γυμνάσιο όπως και πολλοί από τον κύκλο μου και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.Δε συνάντησα γονιό που να του έδειξα το βιβλίο και να αισθάνθηκε άνετα και χαλαρά.Μήπως αυτοί που το θεωρούν φυσιολογικό εδώ μέσα δεν έχουν παιδιά;
frenzy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μη λέμε αερολογίες...Έχω παιδιά στο Γυμνάσιο όπως και πολλοί από τον κύκλο μου και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Ε, μην περιμένεις και να έρθει να σου πει "Μπαμπά/Μαμά ξέρεις τι έφαγα σήμερα;" 13
leftermann Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 σιχαμένε... έχουμε και κορίτσια, στα διάλα, σιχαμένε... 4
sefosmaria Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ε, μην περιμένεις και να έρθει να σου πει "Μπαμπά/Μαμά ξέρεις τι έφαγα σήμερα;" Φυσικά και όχι.Θα σου πει όμως για το άλλο παιδί...
*nenya* Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μη λέμε αερολογίες...Έχω παιδιά στο Γυμνάσιο όπως και πολλοί από τον κύκλο μου και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο.Δε συνάντησα γονιό που να του έδειξα το βιβλίο και να αισθάνθηκε άνετα και χαλαρά.Μήπως αυτοί που το θεωρούν φυσιολογικό εδώ μέσα δεν έχουν παιδιά; Μήπως αυτοί που το θεωρούν φυσιολογικό εδώ μέσα είναι εκπαιδευτικοί; Μήπως αυτοί που το θεωρούν φυσιολογικό εδώ μέσα έχουν βαπτιστήρια, ανίψια κλπ. και τους έχουν ήδη διαβάσει μυθολογία από διάφορες χώρες; Μήπως αυτοί που το θεωρούν φυσιολογικό εδώ μέσα έχουν οι ίδιοι διαβάσει μυθολογία απ'όταν ήταν παιδιά [και guess what, μεγάλωσαν χωρίς να γίνουν σχιζοφρενείς δολοφόνοι] ; Μήπως αυτοί που το θεωρούν φυσιολογικό εδώ μέσα ξέρουν ότι με το να βάζουμε τα παιδιά σε ένα γυάλινο κουτί δεν θα τα βοηθήσει τελικά; Α και sefosmaria, btw, εδώ και κάμποσα χρόνια ακούω τα παιδιά του Γυμνασίου [και όχι μόνο] να συζητάνε στο διάλειμμα για πίπες κλπ. Το ότι δεν τα κάναμε εμείς αυτά όταν είμασταν στην ηλικία τους δεν σημαίνει ότι η τωρινή νέα γενιά δεν τα κάνει. 3
akpe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 sefosmaria αυτό που σου λέμε, εγώ τουλάχιστον, είναι απλά ότι ανησυχείς υπερβολικά. Πράγμα που καταλαβαίνω από τα ανίψια μου, φαντάζομαι και στα παιδιά μου τις ίδιες σκέψεις θα κάνω. Αλλά στο κάτω κάτω δεν είχαμε, δεν έχουμε, και κακά τα ψέματα δεν θα έχουμε ποτέ τον έλεγχο στο τι εκτίθονται τα παιδιά μας. Στο χέρι μας ως γονείς είναι το πως θα τα εκλαμβάνουν αυτά. Και η οποιαδήποτε προσπάθεια να τους αποκρύψουμε την πραγματικότητα συνήθως λειτουργεί αρνητικά.
frenzy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 σιχαμένε... έχουμε και κορίτσια, στα διάλα, σιχαμένε... Εγώ φίλε το πήρα απόφαση με αυτά που ακούω, σε 1-2 χρόνια δεν θα της δίνω να πιει από το ποτήρι μου πάντως, θα σιχαίνομαι. Φυσικά και όχι.Θα σου πει όμως για το άλλο παιδί... 6% πριν τα 13, 20% στα 15 διαβάζω για Αμερική, Ευρώπη είμαστε 1-2 χρόνια αργότερα.
thomasG4 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Και εμείς που μεγαλώσαμε διαβάζοντας σε αυτές τις ηλικίες ανατριχίλες που έγραφαν για ακέφαλα φαντάσματα και άλλα τέτοια ωραία, νομίζω μια χαρά βγήκαμε. 2
sefosmaria Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μήπως αυτοί που το θεωρούν φυσιολογικό εδώ μέσα είναι εκπαιδευτικοί; Μήπως αυτοί που το θεωρούν φυσιολογικό εδώ μέσα έχουν βαπτιστήρια, ανήψια κλπ. και τους έχουν ήδη διαβάσει μυθολογία από διάφορες χώρες; Μήπως αυτοί που το θεωρούν φυσιολογικό εδώ μέσα έχουν οι ίδιοι διαβάσει μυθολογία απ'όταν ήταν παιδιά [και guess what, μεγάλωσαν χωρίς να γίνουν σχιζοφρενείς δολοφόνοι] ; Μήπως αυτοί που το θεωρούν φυσιολογικό εδώ μέσα ξέρουν ότι με το να βάζουμε τα παιδιά σε ένα γυάλινο κουτί δεν θα τα βοηθήσει τελικά; Α και sefosmaria, btw, εδώ και κάμποσα χρόνια ακούω τα παιδιά του Γυμνασίου [και όχι μόνο] να συζητάνε στο διάλειμμα για πίπες κλπ. Το ότι δεν τα κάναμε εμείς αυτά όταν είμασταν στην ηλικία τους δεν σημαίνει ότι η τωρινή νέα γενιά δεν τα κάνει. Κάθε άποψη είναι σεβαστή.Όμως αν είσαι εκπαιδευτικός τότε ,σύμφωνα με την άποψή μου, ευτυχώς που δε σκέφτονται όλοι οι εκπαιδευτικοί έτσι.Αν εσύ το βρίσκεις φυσιολογικό δεν μπορώ να το αλλάξω.Όμως δε ζητάω ψυχολογική υποστήριξη.Ρωτάω αν ξέρει κανείς κάποιον φορέα να απευθυνθώ. Και ο κάθε γονιός λειτουργεί σύμφωνα με τα βιώματά του και την προσωπικότητά του.Μακάρι να υπήρχε συνταγή να την εφαρμόσω για να γίνω ο τέλειος πατέρας.Προς το παρόν θέλω να ασχοληθώ με αυτό.
akpe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Εγώ φίλε το πήρα απόφαση με αυτά που ακούω, σε 1-2 χρόνια δεν θα της δίνω να πιει από το ποτήρι μου πάντως, θα σιχαίνομαι. 6% πριν τα 13, 20% στα 15 διαβάζω για Αμερική, Ευρώπη είμαστε 1-2 χρόνια αργότερα. Αργότερα; Χα Και εμείς που μεγαλώσαμε διαβάζοντας σε αυτές τις ηλικίες ανατριχίλες που έγραφαν για ακέφαλα φαντάσματα και άλλα τέτοια ωραία, νομίζω μια χαρά βγήκαμε. ΠΟΣΑ. ΧΡΟΝΙΑ. ΠΙΣΩ. ΓΑΜΩ. Ρωτάω αν ξέρει κανείς κάποιον φορέα να απευθυνθώ. [...] Προς το παρόν θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Μιας και δε μιλάμε για ένα μεμονωμένο έργο (βιβλίο, ταινία, κ.λπ.) αλλά για κάτι κοινωνικά αποδεκτό όπως ένα παραμύθι, δύσκολο το βλέπω να μπορείς να κάνεις κάτι. Ίσως ένας δικηγόρος να μπορεί να σε κατευθύνει καλύτερα.
sefosmaria Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πηνελόπη Δελτα έχεις διαβάσει ποτέ; Πιθανώς αλλά δε θυμάμαι...
agrio.imeros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Οι στίχοι από κάτι παιδικά τραγουδάκια π.χ. σαν το Ένα Λεπτό Κρεμμύδι με τρομάζουν περισσότερο ...-Της δίνουμε ένα πρίγκιπα με το σπαθί στο χέριΤης δίνουμε ένα πρίγκιπα με το σπαθί στο χέρι-Αυτόν τονε θέλουμε και τον παρακαλούμεΑυτόν τονε θέλουμε και τον παρακαλούμε-Ας πάρει τα προικιά της και τα χρυσαφικά τηςνα πάει στη πεθερά της με όλα τα καλά της.Τα καημένα τα παιδάκια τι ακούν ... τι ακούγαμε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα