stelios18120 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αν δεν τα κολλήσεις καλά θα στάζουν να ξέρεις και δεν είναι και ευκολο για εναν αρχάριο να το κανει.πρεπει να εχεις λίγο πείρα ώστε να κολλήσεις καλά τα pvc. Καλη τύχη και υπομονή! 1
ZELDA Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 παιδιά υπάρχει καμινέτο και map gaz ,ψυκτικός εχω τελειώσει αλλα με υδραυλική δεν νιώθω , απλα ειδα τον υδραυλικό που κολλούσε πρασινες pvc στο λεβητοστάσιο με ενα ειδικό εργαλείο που εβαζες την σωληνα και εκανε και γαμώ τις κολλήσεις.. πείρα σε κολλήσεις εχω με χαλκοκόλληση και χαλκοσωλήνα δεν νομιζω να με δυσκολευσει το pvc αν όντως έχει βάλει pvc στα νερά και οχι την ίδια πράσινη που εβαλε στο λεβητοστάσιο.. γνωρίζει κανείς τι διατομή βάζουν στα νερά και τι σωλήνα ? Edit : να το εργαλείο http://www.toolhouse.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=ilvm_fly2_blue.tpl&product_id=4893&category_id=60&option=com_virtuemart&Itemid=67 αλλα πολλά λεφτά για μια κόλληση ρε γαμώτο άλλα ωραίο εργαλείο!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Για να μην παιδεύεσαι τα πλακάκια δεν βγαίνουν χωρίς νσ σπάσουν
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πάντως εγώ δεν βλέπω πρόβλημα...καταλαβαίνω πως αν μας καρφωθεί κάτι στο μυαλό θέλουμε να το κάνουμε αλλά περίμενε λίγες μέρες μήπως σου περάσει ο ενθουσιασμός. Θα γλιτώσεις κόπο, χρόνο και χρήμα! 2
ZELDA Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πάντως εγώ δεν βλέπω πρόβλημα...καταλαβαίνω πως αν μας καρφωθεί κάτι στο μυαλό θέλουμε να το κάνουμε αλλά περίμενε λίγες μέρες μήπως σου περάσει ο ενθουσιασμός. Θα γλιτώσεις κόπο, χρόνο και χρήμα! κορυφαία απάντηση.. και επειδή δεν σηκώθηκα καλά ... Λυπάμαι πραγματικά που έχει καταντήσει έτσι το Insomnia πέρα από ανόητα trolls και τύπους που δεν κανουν τον κόπο ουτε να διαβάσουν το θέμα πριν απαντήσουν για να σπάσουν πλάκα ή να ανεβάσουν τον αριθμό των ποστ τους δεν υπάρχει κανένας ανθρωπος περα απο 3-4 που απάντησαν στο πρόβλημα και τους ευχαριστώ .. οι αλλοι συνεχίστε την τρολιά σας μονο αυτό ξερετε να κάνετε .. αν δεν έχετε να πείτε καποια λύση απλά μην γ@ματε τα ποστ.. καλημέρα σας .
mary Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 φιλε χαλαρωσε λιγο. 1ον ειναι γνωστο πως δε μετρανε τα ποστ στο μπλαμπλα 2ον περα απο το αυτιστικο του θεματος, δεν υπαρχει κανενας λογος να μπεις σε ολη αυτη τη διαδικασια 3ον αυτο ακριβως σου ειπε και ο ζιο. Ουτε ασχημα μιλησε, ουτε πλακα εκανε, ουτε τρολαρε (αν ξες και τι σημαινει) 2
tekas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Υπάρχει τρόπος να βγει το πρώτο πλακάκι πλακάκι αλλά το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι αυτό που περιμένεις διότι ενδέχεται να σπάσει το πρώτο πλακάκι.Ξύσε τον αρμό περιμετρικά από το πλακάκι όσο ποιο βαθιά μπορείς με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, έπειτα πάρε κάποιο καλεμάκι https://www.google.gr/search?q=kalemi&sa=X&biw=1280&bih=933&tbm=isch&imgil=Gq1wBhF8ejgA7M%253A%253BwB97TFgSlL92_M%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.powerstore.gr%25252Fdefault.asp%25253Fpid%2525253D18%25252526man%2525253D11%25252526cat%2525253D44%25252526itmid%2525253D1106&source=iu&pf=m&fir=Gq1wBhF8ejgA7M%253A%252CwB97TFgSlL92_M%252C_&usg=__7qRQ3BuDTcQqTONMwPX63ub8XQ0%3D&ved=0CEMQyjc&ei=vPIHVez9M4W6UafUg_AB#imgrc=Gq1wBhF8ejgA7M%253A%3BwB97TFgSlL92_M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.powerstore.gr%252Ffiles%252FMAKITA%252FAccessories%252Fsds-max%252520kalemi.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.powerstore.gr%252Fdefault.asp%253Fpid%253D18%2526man%253D11%2526cat%253D44%2526itmid%253D1106%3B700%3B500σαν αυτό εδώ. Έπειτα με μεγάλη προσοχή βγάλε και τα υπόλοιπα.
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 και επειδή δεν σηκώθηκα καλά ... Λυπάμαι πραγματικά που έχει καταντήσει έτσι το Insomnia πέρα από ανόητα trolls και τύπους που δεν κανουν τον κόπο ουτε να διαβάσουν το θέμα πριν απαντήσουν για να σπάσουν πλάκα ή να ανεβάσουν τον αριθμό των ποστ τους δεν υπάρχει κανένας ανθρωπος περα απο 3-4 που απάντησαν στο πρόβλημα και τους ευχαριστώ .. οι αλλοι συνεχίστε την τρολιά σας μονο αυτό ξερετε να κάνετε .. αν δεν έχετε να πείτε καποια λύση απλά μην γ@ματε τα ποστ.. καλημέρα σας . Φίλε μου όταν ανοίγεις ένα δημόσιο θέμα στην ουσία ζητάς την άποψη όσων το διαβάζουν. Είναι λογικό να μην συμφωνείς με όλες τις απόψεις, κρατάς αυτές που θεωρείς χρήσιμες και πετάς τις υπόλοιπες....Η δικιά μου απάντηση δεν είχε ούτε ίχνος ειρωνείας, πλάκας ή τρολαρίσματος. Είναι η δική μου οπτική στο θέμα και την έγραψα καθαρά για να βοηθήσω κάνοντας σε να το δεις λίγο αλλιώς και να σκεφτείς αν αξίζει όλη αυτή η φασαρία Δεν έχω καμιά ιδιαίτερη κάψα να ανεβάσω τον αριθμό των ποστ μου (άσε που δεν μετράνε όπως είπε η mary) απλά συμμετέχω επειδή μου αρέσει το φόρουμ. Καλή συνέχεια και συγνώμη και πάλι για την παρεξήγηση, δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση ειλικρινά
DrLo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Προσωπικά δε θα έσπαγα τα πλακάκια εκτός για κάτι τέτοιο. Αν στην βαράει στο OCD σου κάνε καμιά τσακπινο-αλλαγή στος σωλήνες (πχ αντι να είναι στραβος ο σωλήνας της αποχετευσης βάλε δύο γωνίες (μία προς τα αριστερά και μία πίσω) ή "κρύψε τις βάνες με κάποιο τρόπο. how to brake a tile without damaging the nearby ones
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Φιλε μου θα χρησιμοποιησεις 1 μικρο τροχο με δισκο για μπετον. Θα κοψεις τους αρμους στα πλακακια που θες να ξηλωσεις. Μετα με 1 σφυρι θα το κομματιασεις χωρις να εχεις φοβο να επεκταθει η ζημια στα διπλανα. Ο αρμος και η κολλα κατω απο τα πλακακια αν κοπουν μην φοβασαι .
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλα τωρα φταεις και συ, οταν τα βαζανε που ησουν, παλι θα πεις οτι τους πληρωσα πρωτα. Δεν παιρνουμε οποιον να ναι να μας κανει την δουλεια, ρωταμε πρωτα, αν ειναι δυνατον βλεπουμε τις δουλειες που εχουν κανει.. Να ρωτησω κατω απο το νιπτηρα δεν θα βαλεις κολωνα;; επιπλο;
ZELDA Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Φίλε μου όταν ανοίγεις ένα δημόσιο θέμα στην ουσία ζητάς την άποψη όσων το διαβάζουν. Είναι λογικό να μην συμφωνείς με όλες τις απόψεις, κρατάς αυτές που θεωρείς χρήσιμες και πετάς τις υπόλοιπες....Η δικιά μου απάντηση δεν είχε ούτε ίχνος ειρωνείας, πλάκας ή τρολαρίσματος. Είναι η δική μου οπτική στο θέμα και την έγραψα καθαρά για να βοηθήσω κάνοντας σε να το δεις λίγο αλλιώς και να σκεφτείς αν αξίζει όλη αυτή η φασαρία Δεν έχω καμιά ιδιαίτερη κάψα να ανεβάσω τον αριθμό των ποστ μου (άσε που δεν μετράνε όπως είπε η mary) απλά συμμετέχω επειδή μου αρέσει το φόρουμ. Καλή συνέχεια και συγνώμη και πάλι για την παρεξήγηση, δεν είχα καμιά τέτοια πρόθεση ειλικρινά Φιλε μου εχω βαρεθεί πραγματικά τα άτομα που τρολλάρουν και σπανε πλάκα σε διαφορες συζητίσεις νομίζωντας οτι κάνουν και κάτι εξυπνο η ουσιωδες άσχετα απο το αν ειναι η δεν είναι αυτιστικός ο τίτλος , επίσεις αν ψάξεις και στο φόρουμ θα δεις οτι ανήκω και στο φάσμα του αυτισμού οπώτε δικαιολογούμε και επίσεις δεν παρεξηγίθηκα με την απάντηση σου προφανώς . Καλα τωρα φταεις και συ, οταν τα βαζανε που ησουν, παλι θα πεις οτι τους πληρωσα πρωτα.Δεν παιρνουμε οποιον να ναι να μας κανει την δουλεια, ρωταμε πρωτα, αν ειναι δυνατον βλεπουμε τις δουλειες που εχουν κανει..Να ρωτησω κατω απο το νιπτηρα δεν θα βαλεις κολωνα;; επιπλο; προφανως στην δουλεια μου ήμουνα αλοίμονο αν καθόμουνα πάνω απο το κεφάλι του κάθε μαστορα μεχρι να γίνει το σπίτι ,επίσεις αν ήξερα οτι θα μου βάλει σιφόνι στραβό και βανες οπως νανε και στραβό νιπτήρα θα είχα πάρει αλλον μάστορα! Κολόνα και επιπλο δεν θα βάλω οχι αν ήταν να βάλω θα εβαζα μια πλαστική αποχετευση . Υ.Π ευχαριστώ σε όσους απάντησαν 1
zio10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις Σε καταλαβαίνω φίλε, όπως σου είπα δεν ήταν τέτοιο το ποστ μου και χαίρομαι που δεν το παρεξήγησες τελικά Καλή επιτυχία στο εγχείρημα!
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το ποστ που εχεις κάνει με αριθμο 21 εχει πρόβλημα με τα Quote και πρεπει να το διορθώσεις και επειδή δεν σηκώθηκα καλά ... Λυπάμαι πραγματικά που έχει καταντήσει έτσι το Insomnia πέρα από ανόητα trolls και τύπους που δεν κανουν τον κόπο ουτε να διαβάσουν το θέμα πριν απαντήσουν για να σπάσουν πλάκα ή να ανεβάσουν τον αριθμό των ποστ τους δεν υπάρχει κανένας ανθρωπος περα απο 3-4 που απάντησαν στο πρόβλημα και τους ευχαριστώ .. οι αλλοι συνεχίστε την τρολιά σας μονο αυτό ξερετε να κάνετε .. αν δεν έχετε να πείτε καποια λύση απλά μην γ@ματε τα ποστ.. καλημέρα σας . http://www.insomnia.gr/topic/563091-πως-θα-ξυλώσω-μερικά-πλακάκια-μπάνιου/?p=53874275 Εγω δεν έδωσα ποτε την απάντηση "κορυφαία απάντηση.." σε κανέναν απο τους συμφορήτες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα