Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια!

Εδω και καιρο εχουν περασει απο το χερι μου αρκετα ρολόγια tommy, diesel , oozoo αλλα ολα ήταν σσιλικόνης, δεν ειχα ποτε μπρασελετ και ειπα να κοιταξω για την αγορα ενός!

Εχω ψαξει αρκετα και εχω βρει αυτο: http://www.casio-intl.com/in/en/wat/watch_detail/EF-558D-1AV/

Εχετε καμία γνωμη για αυτη την μάρκα ;;

Δημοσ.

Πολύ καλά ρολόγια τα CASIO και ειδικά τα EDIFICE. Έχω αντίστοιχο μοντέλο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είχα ένα πολύ ωραίο casio, αναλογικό με χρονογράφο, είχε και μικρή οθονίτσα ψηφιακή...δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβό θυμάμαι αλλά ήταν πολύ ωραίο! Δεν μπορώ να το βρω πουθενά, ούτε φωτογραφία του...

Δημοσ.

Έχω ένα αναλογικό μπρασελε των 30ε και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, φαντάζομαι οι πιο ακριβές σειρές θα είναι ακόμα καλύτερες.

Δημοσ.

Είχα ένα πολύ ωραίο casio, αναλογικό με χρονογράφο, είχε και μικρή οθονίτσα ψηφιακή...δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβό θυμάμαι αλλά ήταν πολύ ωραίο! Δεν μπορώ να το βρω πουθενά, ούτε φωτογραφία του...

Για δες σε εικόνες casio analog and digital μπας και το πετύχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ωραιο ρολοι φιλε μου ελπιζω να το παρεις και να το χαρεις.

Casio ειναι η μονη μαρκα που μου αρεσει και εχω παρει 3 ρολογια που ολα δουλευουν ακομα αψογα,την συνιστω και εγω.

Δημοσ.

Κατά 99% ήταν αυτό! :) Αν το πετύχω πουθενά θα το ξαναπάρω!

tic4-1325-1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ που είδα αυτό και ούτε Ελλάδα έρχεται, ούτε τίποτα τί να κάνω..  :P

http://www.casio.com/products/archive/Watches/EDIFICE/EQWM1100CG-1/

Ωραίο! Πως και δεν έρχεται Ελλάδα; Από amazon ή από εξωτερικό γενικά;

Εντωμεταξύ, πόσα μοντέλα μπορεί να έχει βγάλει; Μιλάμε για εκατοντάδες!

Δημοσ.

Άστα, πολλά μοντέλα.

Από άμαζον λογικά έρχεται, αλλά το βλέπω σε αμερικάνικο άμαζον και σε ένα δυο ακόμα αμερικάνικά καταστήματα. Και στο ebay που είδα από Αμερική το βρήκα μόνο. Ίσως δεν κυκλοφόρισε Ευρώπη, τί να πω. Θα το ψάξω πιο καλά.

Δημοσ.

Άστα, πολλά μοντέλα.

Από άμαζον λογικά έρχεται, αλλά το βλέπω σε αμερικάνικο άμαζον και σε ένα δυο ακόμα αμερικάνικά καταστήματα. Και στο ebay που είδα από Αμερική το βρήκα μόνο. Ίσως δεν κυκλοφόρισε Ευρώπη, τί να πω. Θα το ψάξω πιο καλά.

Αν είναι νορμάλ η τιμή και δεν έχει θέμα με τελωνεία κλπ χτύπα το από κει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...