Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ξερω οτι τα πραματα στο στρατο δεν ειναι παντου τα ιδια..

Εγω εβρο εσκαβα καθε μερα, καποιος ετρωγε φυλακη καθε μερα για λογους τυπου "αγυαλιστος", καθε μερα πορειες, σκοπιες κανονικες και οχι "να θα κατσω λιγο εδω γιατι βαριεμαι"

τον τελευταιο μηνα της θητειας πηρα μεταθεση στην θεσσαλονικη και ο στρατος ηταν κατασκηνωση

σκοπια πυλης με psp ο αλλος και εμεις ουτε τσιγαρο!

αλλαγη σκοπιας με πιτζαμες...

τι να λεμε..  στρατο εχουν κανει μονο οσοι πηγαν παραμεθοριο..  "απο ολα τα ατομα που γνωριζω μονο 2 πηγαμε αλλου.. ολοι οι αλλοι στην πολη τους.. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε αφου με το περασμα του χρονου καταργουνται τα καψονια οσοι πηγαινουν στον Στρατο δεν θα γινονται αντρες. :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Ε αφου με το περασμα του χρονου καταργουνται τα καψονια οσοι πηγαινουν στον Στρατο δεν θα γινονται αντρες. :lol:

Αφου ο στρατος εχει γινει κατασκηνωση, μηπως θελουν να μας κανουν πουστηδες εκει μεσα; Α παπαπαπα δεν παταω εγω εκει

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά ο λογος είναι ένας άλλαξε η ποιότητα των αξιωματικων. Όταν με τους αξιωματικούς εχεις την ίδια ηλικία κ ξέρει οτι είσαι απλα περαστικός δεν βρίσκει λογο να ερθει σε ρίξει μαζί σου .....γενικά πλεον οι αξιωματικοί δεν πάνε μια τους ΕΠΟΠ ( τουλάχιστον αυτό βιωσα εγώ)

Δημοσ.

Εχτές μιλούσα με τον ξάδερφό μου που είναι στην Θήβα. Με τους φαντάρους δεν παίχτηκε σκηνικό με καψόνι. Το μόνο που μου είπε είναι οτι κάτι παίζει με γυναίκες ΕΠΟΠ που τρώνε καντήλια από κάποιες ανώτερες.

Εν το μεταξύ μου είπε για διαφόρους βαλτούς εκεί που ουσιαστικά είναι ρουφιάνοι. Ποιο συγκεκριμένα στα μέρη που είναι φαντάροι μαζί με λοχαγούς και αξιωματικούς π.χ όταν τρώνε ή αλλού, υπάρχουν κάποιοι στρατιώτες που λένε μαλακίες για να δουνε αντιδράσεις. Π.χ έρχεται ένας στρατιώτης που βρισκόταν κοντά σε λοχίες και λοχαγούς και λέει κάπως δυνατά για να το ακούσουν οι άλλοι φαντάροι "στρατός το μεγαλύτερο χάσιμο χρόνου που υπάρχει στην ζωή σου" επίσης μιλάνε έντονα για πολιτική και κόμματα. Αυτοί κοιτάνε μετά πως θα αντιδράσεις ή αν θα πας να τους μιλήσεις να συμφωνήσεις μαζί τους ή να διαφωνήσεις και μετά τα ξερνάνε όλα στους ανωτέρους τους που μερικοί είναι και κοντά τους. Υπάρχει ένα δωμάτιο με γραφεία και όλο το ξέρασμα πρέπει να γίνεται εκεί. Τελικά σε κάθε στρατόπεδο θα υπάρχει σύστημα ρουφιάνων.

Δημοσ.

Εχουν παψει οι παλιοι ταχα να χωνουν τους νεους και να τους κανουν μαλακιες..

Ολα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο, δεν ειναι ο στρατος κατι το φοβερο, οκ αν εχεις επιλογη να μην πας μην πας, αλλα αν πρεπει να πας πρεπει να το.δεις σαν κατι διαφορετικο χωρις να παρεις τιποτα τις μετρητοις εκει μεσα.

Απλα εμπειρια ειναι οπου σου δειχνει ενα μικρο.δειγμα για το τι υπαρχει εκει εξω...

Δημοσ.

ο καθένας λέει αυτά που έζησε ή του είπαν , αλλα όπως καταλαβαίνουμε όλοι μπορεί να ρωτήσεις 100 άτομα και τα 99 να ήταν βύσματα ή τυχεροί και να μην είδαν καν κάτι που άλλοι το τρώνε στη μάπα , οπότε με επιφύλαξη θα πω πως υπάρχουν σπάνια εως ποτέ. 

Μόνο μια φορά μας έκανε καψόνι ενας κεφτές αρχιλοχίας στη Λήμνο επειδή τον είχαν κλειδώσει στο γραφείο του ΑΥΔΜ και δεν τον άφηναν να βγει , εγώ κανα δύο φορές μόνο του πήρα τη σόμπα του γιατι κρύωνα και το έκανε θέμα, αλλα επειδή έσκουζε πήγαινα κ άραζα στο κρεβάτι του ΑΥΔΜ όταν πήγαινε να τσεκάρει κάτι έξω για να μη μου τα πρήζει . Μετά ήρθαν κάτι 

ε μια μέρα είπε να το παίξει ιστορία και πήγε και πήρε ενα φορτηγό με μπάζα και αντί να το παρκάρει δίπλα εκεί που θα τα ξεφορτώναμε το πάρκαρε 20 μέτρα ποιο πέρα, χωρίς λόγο και δεν δεχόταν να το πάει εκεί που έπρεπε. Είπαμε να του κάνουμε τη χάρη γιατι έκανε λες κ είχε πάθει αμοκ , φώναζε εγώ είμαι ο ανώτερος δε θα με πεθάνετε εσεις και λέμε άντε ας τα ξεφορτώσουμε μη πάθει κανα εγκεφαλικό , γιατρό δεν είχαμε στο στρατόπεδο 

Δημοσ.

Όποιος δέν έχει βιώσει "ΠΕΛΕΚΥΣ ΙΙ", ευγενική χορηγία/καψόνι του Ταξίαρχου στον 2ο λόχο του 298ΜΚ/ΤΕ...καλύτερα να σιωπά.

Δημοσ.

Εχουν παψει οι παλιοι ταχα να χωνουν τους νεους και να τους κανουν μαλακιες..

Ολα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο, δεν ειναι ο στρατος κατι το φοβερο, οκ αν εχεις επιλογη να μην πας μην πας, αλλα αν πρεπει να πας πρεπει να το.δεις σαν κατι διαφορετικο χωρις να παρεις τιποτα τις μετρητοις εκει μεσα.

Απλα εμπειρια ειναι οπου σου δειχνει ενα μικρο.δειγμα για το τι υπαρχει εκει εξω...

εχεις επιλογη, και την λενε "διαδικασια Ι5", αλλα δεν την προωθουν πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...