forgotten Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 γερμανικο καταστημα μου εστειλε ενα αντικειμενο (ssd) παραλαβα το κουτι αδειο και αμεσως επικοινωνησα μαζι τους μετα απο 7 μερες μου απαντησαν οτι πρεπει να τους παρω ταχυδρομικη βεβαιωση οτι το κουτι ηταν αδειο ,κατι το οποιο το ταχυδρομειο δεν δινει επειδη περασαν αρκετες μερες και δεν ανοιχθηκε μπροστα τους. ανοιξα case στο paypal γιατι το καταστημα αρνειται την επιστροφη χρηματων ή του αντικειμενου και το paypal ζηταει αστυνομικη βεβαιωση οτι παραλαβα αδειο κουτι,η αστυνομια λεει οτι δεν μπορει να δωσει κατι τετοιο γιατι δεν υπαρχει βεβαιωση ταχυδρομειου και φαυλος κυκλος ,εστειλα email στο paypal και περιμενω απαντηση ,τι μπορω να κανω αλλο?
parlapipas25 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 πιαστο το αβγο και κουρεφτο.πες τους οτι θα το πας νομικα μπας και..
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Και το όνομα του καταστήματος γιατί δεν το αναφέρεις για να το γνωρίζουμε να μην το εμπιστευόμαστε; 1
forgotten Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 computeruniverse.net το καταστημα,στο παρελθον αγορασα πολλες φορες απο κει χωρις κανενα προβλημα και πραγματα αξιας αλλα τωρα ποτε ξανα.
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Το ενδεχόμενο να το σούφρωσε κάποιος στη διαδρομή παίζει; Φαίνεται παραβιασμένη η συσκευασία; Δε μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν να στείλανε άδειο κουτί από κατάστημα... Και βασικά από το βάρος δε θα καταλαβαινε καποιος οτι ειναι αδειο; Θα το ρίσκαρε το κατάστημα αυτό; 1
forgotten Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Το ενδεχόμενο να το σούφρωσε κάποιος στη διαδρομή παίζει; Φαίνεται παραβιασμένη η συσκευασία; Δε μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν να στείλανε άδειο κουτί από κατάστημα... Και βασικά από το βάρος δε θα καταλαβαινε καποιος οτι ειναι αδειο; Θα το ρίσκαρε το κατάστημα αυτό; ναι παιζει γιατι απο κατω ειναι κολλημενο με κολλητικη ταινια , το βαρος αμελητεα διαφορα και για το πακετο οπως το στειλανε δεν υπαρχει μετρηση και ουτε ποτε ειχα προβλημα για να το ανοιξω μπροστα στον υπαλληλο . ειχε συμβει παρομοια υποθεση στο παρελθον απο ebay και δικαιωθηκα γιατι ο πωλητης το ξαναβαλε για πωληση 20 μερες μετα .ωστοσο θεωρω ανηθικο ακομα και αν το στειλε το καταστημα να προσπαθει να γλιτωσει το ποσο φορτωνοντας με εμενα με την ζημια καθως αγορασα απο κει αντικειμενα περι τα 1000 ευρω
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τα ελτα θα την κανανε τη μαλακια και η αλήθεια είναι πως εφόσον είσαι κι εσύ έμπειστος αγοραστής για εκείνους δε θα επρεπε να εχεις τετοια αντιμετώπιση από το μαγαζί. Καλή επιτυχία όπως και να χει, δυστυχως δεν εχω κατι να προτείνω απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί μίλησες για κατάστημα για αυτό πόσταρα κιόλας.
forgotten Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τα ελτα θα την κανανε τη μαλακια και η αλήθεια είναι πως εφόσον είσαι κι εσύ έμπειστος αγοραστής για εκείνους δε θα επρεπε να εχεις τετοια αντιμετώπιση από το μαγαζί. Καλή επιτυχία όπως και να χει, δυστυχως δεν εχω κατι να προτείνω απλά μου φάνηκε περίεργο γιατί μίλησες για κατάστημα για αυτό πόσταρα κιόλας. ειμαι κυπρο τα κυπριακα ταχυδρομεια δεν νομιζω γιατι εχω αριστες σχεσεις με αυτους καθοτι στηνω υπολογιστες για γνωστους και φιλους και ειμαι καθε 15 μερες εκει , εμενα με ξενισε η αντιμετωπιση τους μετα απο 2 χρονια συνεργασιας και με την πρωτη στραβη προτιμουν να με χασουν απο πελατη παρα να επιλυσουν το θεμα ,ιδιαιτερα οταν καθυστερησαν να μου απαντησουν μου φανταζουν ως απλα επιτηδες για να μην μπορω να κανω τπτ
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 αα σορρυ δεν ηξερα ότι είσαι Κύπρο δεν το είχα προσέξει στο location σου Αμα ήσουν Ελλάδα δε θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο από τα ΕΛΤΑ πάντως. Κάπως θα πρέπει εξάλλου να προωθήσουν και την ασφάλιση των δεμάτων που κανένας δεν πληρώνει προφανώς.
gpgalanis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δύσκολα τα πράγματα. Αν υπήρχε βεβαίωση βάρους τότε θα μπορούσες να δεις αν το έστειλαν άδειο. Αν κατάλαβα καλά το παρέλαβες από το ταχυδρομείο, σωστά; Δεν κατάλαβες ότι ήταν άδειο μόλις το πηρες;
forgotten Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δύσκολα τα πράγματα. Αν υπήρχε βεβαίωση βάρους τότε θα μπορούσες να δεις αν το έστειλαν άδειο. Αν κατάλαβα καλά το παρέλαβες από το ταχυδρομείο, σωστά; Δεν κατάλαβες ότι ήταν άδειο μόλις το πηρες; οχι το κουτι ηταν γεματο απο χαρτια προστατευτικα πως θες να καταλαβω την διαφορα βαρους? δεχομαι οτι ισως εστειλαν κατι ,δεν αποδεχομαι ομως οτι προσπαθουν να με φορτωσουν μονο εμενα με το κοστος.
johnbond Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Άμα πας και μπλέκεις με γερμανούς καλά να πάθεις... 1
forgotten Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Άμα πας και μπλέκεις με γερμανούς καλά να πάθεις... λυπαμαι αλλα δεν βλεπω πολιτικες προεκτασεις στο θεμα η τιμη του ηταν ποιο κατω απο την τιμη κυπρου,καθαρα για αυτο αγορασα και πριν και τωρα ,το θεμα ειναι οτι εν τελει μου κοστισε τεραστιο ποσο για αερα και εξ αυτου δεν προκειται να ξαναγορασω απο το καταστημα ανεξαρτητου πορισματος. 1
johnbond Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 λυπαμαι αλλα δεν βλεπω πολιτικες προεκτασεις στο θεμα η τιμη του ηταν ποιο κατω απο την τιμη κυπρου,καθαρα για αυτο αγορασα και πριν και τωρα ,το θεμα ειναι οτι εν τελει μου κοστισε τεραστιο ποσο για αερα και εξ αυτου δεν προκειται να ξαναγορασω απο το καταστημα ανεξαρτητου πορισματος. Δε μιλάω για πολιτική..Μιλάω για τη νοοτροπία των γερμανών..Εμείς είμαστε οι μάγκες και όλοι οι άλλοι είστε κατώτεροι. Δε νομίζω πχ να είχες τέτοια αντιμετώπιση απο αγγλικό κατάστημα. 2
arxaggelos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Τα ΕΛΤΑ δίνουν τέτοια βεβαίωση αν ανοίξεις κάτι μπροστά τους και είναι άδειο; Πρώτη φορά το ακούω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα