Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος. Τις μέρες που λείπω αυτός μπαίνει κανονικά μέσα στο σπίτι και δεν ξέρω τι κάνει. Άφησα ένα σημείωμα μέσα στο σπίτι που νοικιάζω ότι αν ξαναμπεί θα έχουμε τρεχάματα. Μόλις γύρισα σπίτι είχε και το θράσος να αφήσει και απάντηση "Σιγά ρε Άγγελε που θα έχουμε και τρεχάματα".

Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση, που να απευθυνθώ; Αν πάω να του μιλήσω δεν νομίζω πως θα μείνω ήρεμος.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αστυνομία με το σημείωμα, δικηγόρο, ασφαλιστικά μέτρα, σανίδα με καρφιά στο πάτωμα μπροστά στην πόρτα.

• Like 15
Δημοσ.

Γατοκόριτσο, αν μπορούσα να αλλάξω κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας θα το είχα κάνει ήδη από την μέρα που μπήκα. (δεν ξέρω καν αν γίνεται). Θα πάω στο αστυνομικό τμήμα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ο,τι ειπε ο frenzy+αλλαγη κλειδαριας οπως ειπε και το γατοκοριτσο, ξεκινωντας αμεσα απο την αλλαγη και στην αστυνομια με το σημειωμα

Δημοσ.

Αστυνομία με το σημείωμα, δικηγόρο, ασφαλιστικά μέτρα, σανίδα με καρφιά στο πάτωμα μπροστά στην πόρτα.

d1d7775cc8389d17eb63180acaed194b.jpg

Γατοκόριτσο, αν μπορούσα να αλλάξω κλειδαριά σε πόρτα ασφαλείας θα το είχα κάνει ήδη από την μέρα που μπήκα. (δεν ξέρω καν αν γίνεται). Θα πάω στο αστυνομικό τμήμα. Ευχαριστώ.

μιλησε σε καποιο κλειδαρα φυσικα και γινεται.

• Like 2
Δημοσ.

d1d7775cc8389d17eb63180acaed194b.jpg

Σε συνδυασμό με κατεβασμένα ρολά και γενικό, δεν γλυτώνει. Άσε και μια σύριγγα με αντιτετανικό στην πόρτα με σελοτεηπ να την κάνει φεύγοντας. Τι είναι αυτοί οι τσομπάνηδες ρε...

Δημοσ.

Βάλε και μια καμερούλα για οταν λειπεις να τον πιασεις επ αυτοφόρω. Για ποιο λόγο μπαίνει καταρχάς?Αν δεν βγαίνουν καπνοί ή νερά από το σπίτι ενώ λείπεις δεν υπάρχει καμία άλλη ανεκτή αιτιολογία.

• Like 3
Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος. Τις μέρες που λείπω αυτός μπαίνει κανονικά μέσα στο σπίτι και δεν ξέρω τι κάνει. Άφησα ένα σημείωμα μέσα στο σπίτι που νοικιάζω ότι αν ξαναμπεί θα έχουμε τρεχάματα. Μόλις γύρισα σπίτι είχε και το θράσος να αφήσει και απάντηση "Σιγά ρε Άγγελε που θα έχουμε και τρεχάματα".

Τι μπορώ να κάνω σε αυτήν την περίπτωση, που να απευθυνθώ; Αν πάω να του μιλήσω δεν νομίζω πως θα μείνω ήρεμος.

Να αλλάξεις την κλειδαριά.. και να μην του δώσεις κλειδί, δεν έχει κανένα δικαίωμα να μπαίνει μέσα στο σπίτι σου.

• Like 1
Δημοσ.

σε ποια πολη αυτο?

δε τον ρωτησες γιατι μπαινει?

Καβάλα.

Βάλε και μια καμερούλα για οταν λειπεις να τον πιασεις επ αυτοφόρω. Για ποιο λόγο μπαίνει καταρχάς?Αν δεν βγαίνουν καπνοί ή νερά από το σπίτι ενώ λείπεις δεν υπάρχει καμία άλλη ανεκτή αιτιολογία.

Δεν ξέρω τον λόγο και δεν με νοιάζει κιόλας αυτή τι στιγμή. Ούτε νερά ούτε καπνοί βγαίνανε από πουθενά.

Δημοσ.

Γίνεται να αλλάξεις σε ασφαλείας.. δεν έχεις πρόβλημα, απλά είναι ακριβές.

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως βλεπει και καμια ταινια οταν ερχεται? Μαγειρευει? Τι τσομπανη ιδιοκτητη εχεις.... 

Ξερεις τι να κανεις φυγε απο το σπιτι να σε καταλαβει και γυρνα με την αστυνομια..... Μπορει να του ανηκει ο χωρος αλλα απαγορευεται ρητα να μπαινει οποτε γουσταρει μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα, σε τρολλαρει κιολας...

Οπως ειπαν, εαν δεν υπαρχει εκτακτη αναγκη, φωτια , πλυμμυρα κλπ... δε γινεται να μπει, το σπιτι ειναι "δικο σου" .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...