funbreaker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 και ομως παιδες, ο κοσμος τσιμπαει και πολυ μαλιστα. πριν λιγο καιρο ημουν Σιγκαπουρη και τα συγκεκριμενα pads φευγανε κουτες (ειχε διαφορες μαρκες, ολα το ιδιο ομως, και καλα "τραβανε" τις τοξινες μεσω του πελματος). ντοπιοι και ξενοι αγοραζαν δεκα-δεκα. και γενικα ολα αυτου του ειδους τα σκευασματα πουλανε πολυ Ασια μερια. τι να πεις Εμένα οι γονείς μου τσίμπησαν γιατί είναι μεγάλοι και έχουν αρθριτικά προβλήματα. Κάποιος που έχει πρόβλημα ψάχνει ελπίδα οπουδήποτε και είναι εύκολο να παρασυρθεί. Εδώ είναι και ο ρόλος του κράτους που πρέπει να προστατεύει τους πολίτες από τέτοιους απατεώνες.
MT60RS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Εαν έβλεπαν αυτό το ντοκυμανταίρ όλες οι γυναίκες, θα υπήρχε κυριολεκτικά κατάρευση ολόκληρης της βιομηχανίας τέτοιων σκευασμάτων.Χτίζουν πάνω στη ματαιοδοξία του κοσμάκη. οι κακοι ειναι αυτοι που "ξεμπαζωνουν" το οικοπεδο και βαζουν τα θεμελια
black_field Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ο πατέρας μου. Κλασσικό θύμα. Ήθελε να περνιέται και για έξυπνος. Είχε πάρει τη συσκευή όζοντος που διαφήμιζε ο Φικιώρης και δεν έπινε ούτε γουλιά νερό που δεν είχε μπει στο όζον. Το διαφήμιζε και σε όλους τους γνωστούς και φίλους (όχι, δεν έπαιρνε ποσοστά). Προσπάθησε να πείσει την αδερφή του που ζει στην Αμερική να το αγοράσει από Ελλάδα αφού στην Αμερική δεν το είχαν προς μεγάλη του κατάπληξη (στην Αμερική έχουν απαγορευθεί αυτές οι συσκευές επειδή θεωρούνται απάτη ). Ό,τι να'ναι. Κακά τα ψέμματα παιδιά, αν δε χρησιμοποιείς το ίντερνετ να ψάχνεις και να διασταυρώνεις πληροφορίες ζεις στο Μεσαίωνα. Αυτό έχω καταλάβει. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Την συσκευή με το όζον την είχε αγοράσει ο θείος μου και μας την διαφήμιζε και εμας. Μια φορά δοκίμασα τέτοιο νερό αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η γεύση του. Ήταν σαν να έπινα νερό με ελαιόλαδο και υπολείμματα σκουριασμένου σίδερου μέσα..... 1
Porg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Αν κάποιος φτάνει στο σημείο να ψάξει πληροφορίες στο ιντερνετ για τον αν ένα βραχιολάκι σε κάνει ακροβάτη στο big apple και το κολλαγόνο θεραπεύει απο ακμή μέχρι καρκίνο λυπάμαι αλλά δεν είναι και τόσο έξυπνος όσο νομίζει 1
funbreaker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Κοίτα που καμιά φορά ο Porg λέει και σωστά πράματα 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αν κάποιος φτάνει στο σημείο να διαδίδει χωρίς να έχει ψάξει πληροφορίες στο ιντερνετ για τον αν ένα βραχιολάκι σε κάνει ακροβάτη στο big apple και το κολλαγόνο θεραπεύει απο ακμή μέχρι καρκίνο λυπάμαι αλλά δεν είναι και τόσο έξυπνος όσο νομίζει fixed
deesnider Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μία ερώτηση: Διαλύεται καλά μέσα στην φραπελιά ή θα σβωλιάσει; Διαλύεται, αρκεί να έχεις στάξει μέσα μια-δυο σταγόνες κολλαγόνο, αλλιώς παπάργια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα