Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Tα παπάργια μας θα δούμε δυτική- ΒΔ Ευρώπη, πολλή συννεφιά. Κρίμα κι είχαν χαρεί τα παιδιά το πρωί. Ειδικά ο μικρός δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως ακριβώς θα κρυφτεί ο ήλιος. Μου έκανε 47 ερωτήσεις παραλλαγή της ίδιας. Στο τέλος του είπα θα σου πει η δασκάλα σου γιατί άρχισα να νιώθω σαν τον Louis CK.

Φάνηκε ρε συ, εγώ την είδα.

Όταν έφευγαν τα κοντινότερα στη Γη σύννεφα βέβαια, γιατί ψάχναμε πού ήταν ο ήλιος...

Η ανώτερη συννεφιά βοήθησε στο να την βλέπουμε, για μια στιγμή που φύγαν όλα δεν μπορούσες να κοιτάξεις κατάματα.

Η κατώτερη συννεφιά έκανε τη ζημιά, στην έκρυβε και όταν ξαναεμφανιζόταν την έβλεπες να έχει αλλάξει μέγεθος.

Δημοσ.

Εγώ ούτε που την κατάλαβα και ας ήμουν εκείνη την ώρα έξω.Να ρωτήσω όμως γίνεται να σου δημιουργηθεί πρόβλημα αν την κοιτάς κατάματα την ώρα που γίνεται ή και κάτω να κοιτάς πάλι θα 'χεις θέματα;

Δημοσ.

Εγώ ούτε που την κατάλαβα και ας ήμουν εκείνη την ώρα έξω.Να ρωτήσω όμως γίνεται να σου δημιουργηθεί πρόβλημα αν την κοιτάς κατάματα την ώρα που γίνεται ή και κάτω να κοιτάς πάλι θα 'χεις θέματα;

Αν κοιτάς κάτω βάλε αντηλιακό στο σβέρκο κι είσαι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω  αν κοιτάς κάτω  θα 'χεις θέματα;

Επειδή είναι κρίμα τον 21ο αιώνα να υπάρχουν τέτοιες ανησυχίες, να σου εξηγήσω ότι είναι απλά το φεγγάρι που περνάει μπροστά από τον ήλιο και κρύβει το φως. Δεν έχεις θέματα, όπως δεν έχεις θέματα, όταν ένα σύννεφο κρύβει τον ήλιο.

Δημοσ.

Επειδή είναι κρίμα τον 21ο αιώνα να υπάρχουν τέτοιες ανησυχίες, να σου εξηγήσω ότι είναι απλά το φεγγάρι που περνάει μπροστά από τον ήλιο και κρύβει το φως. Δεν έχεις θέματα, όπως δεν έχεις θέματα, όταν ένα σύννεφο κρύβει τον ήλιο.

Ξέρω γω μωρέ,όλοι λένε μην κοιτάτε και μην κοιτάτε και στο τέλος ανησύχησα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...