question mark Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα. Θέλω ένα πρόγραμμα (είτε δωρεάν είτε με πληρωμή) που να μπορώ να ταξινομήσω τις ταινίες μου. Να του δίνω το link (πχ www.imdb.com/moviea) κι εκείνο να κατεβάζει και να αποθηκεύει τις πληροφορίες. Επίσης αν γίνεται να μπορώ να του εισάγω και γω κάποιες πληροφορίες για ταινίες που δεν υπάρχουν πληροφορίες σε sites. Και να μου δίνει backup αρχείο ώστε σε περίπτωση format να μη χρειάζεται να τα ξανακάνω όλα απ την αρχή.
jim_p Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το xbmc/kodi, μονο που ειναι και player ταυτοχρονα (και πολλα αλλα). Του λες σε ποιο φακελο εχεις τις ταινιες σου του λες να τραβηξει τις πληροφοριες απο το imdb ή απο το themoviedb ή οτι αλλο εχει και τραβαει τα παντα απο εκει (εξωφυλλα, πλοκη, ηθοποιους, βαθμολογια κλπ). Απαραιτητη προϋποθεση βεβαια ειναι οι ταινιες σου να εχουν το σωστο ονομα, πχ αν αντι για "Interstellar" βαλεις "Diastrikos" προφανως δεν θα βρει τιποτα. Επισης εχει επιλογες για import και export της library που θα κανεις. Αλλα, δεν μπορεις να προσθεσεις δικες σου πληροφοριες...
CMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Έχω πετύχει πολλές φορές στο giveaway of the day το movilizer αλλά δεν το έχω δοκιμάζει ποτέ.
micos000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ant Movie Catalog ==> Δωρεάν και καλό. MyMovies ==> Όχι δωρεάν (για πάνω από 50 τίτλους) και επίσης καλό. Movie Colector ==> Όχι δωρεάν, δεν το έχω δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα