georgev19892013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγες μέρες έφτιαξα το δικό μου μπλογκ με τίτλο stories, music and thoughts όπου εκεί γράφω τις σκέψεις για διάφορα θέματα. Σήμερα αποφάσισα να γράψω για το bullying και την τραγική δολοφονία ( γιατί για εμένα για δολοφονία πρόκειται) του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Περίμενα σκοπίμως να περάσουν κάποιες μέρες για να δω όσο πιο πολύ μπορώ αντικειμενικά και ψύχραιμα το θέμα. Σκέφτηκα λοιπόν να προωθήσω από εδώ αυτό το κείμενο. Ξέρω πως τα περισσότερα από όσα γράφω σε αυτό το κείμενο τα έχετε σκεφτεί και εσείς αλλά είπα πως όσο πιο πολύ τα συζητάμε, τόσο το καλύτερο. Αυτά!!! https://storiesmusicandthoughts.wordpress.com/2015/03/20/lets-talk-about-bullying/
dacourt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μας αρέσει να προσβάλουμε τους άλλους.. γιατί είμαστε μικροί σαν άνθρωποι, με ατού το χυδαίο λεξιλόγιο και με χυδαίες συμπεριφορές, δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο άλλος, το εγώ μας και τα θέλω μας, να ικανοποιήσουμε και από κει παν κι άλλοι. Ένας λαός με απίστευτα κόμπλεξ.. ένας λαός χυδαίος σε όλες του τις εκφάνσεις, δεν μπορεί να περιμένει τίποτα καλύτερο. Δόξα το θεό που υπάρχει και το fb και μπορεί ο καθένας από μας που πιστεύει ακόμα ότι είμαστε ο περιούσιος λαός, να διαπιστώσει την κατάντια και την ηθική κατάρρευση αυτού του σκουπιδαριού που κατοικεί σε αυτή τη λωρίδα γης. Μην περιμένετε τίποτα όσο η ποιότητας της παιδείας που παίρνουν τα παιδιά από τα σπίτια τους είναι επιπέδου φαβέλας της Βραζιλίας ή Καμόρας της Ιταλίας... αν μου βρεις έστω και έναν που δεν έχει μπει στο πειρασμό να βρίσει κάποιον ή να ειρωνευτεί κάποιον που βλέπει μπροστά του, απλά επειδή δεν του αρέσει το παρουσιαστικό του... θα του πω μπράβο και θα του ζητήσω συγνώμη για ότι έγραψα... αλλά δεν θα βρεις. Λαός κατώτερος των περιστάσεων, γι αυτό και έχει καταρρεύσει και ηθικά και οικονομικά.. το εγώ και τα θέλω να εκτελέσει κατά γράμμα και εσύ και εγώ να πάμε να ............ μπιμπ! Εγώ πέραν της οικογενείας μου, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ούτε για το θεό τον ίδιο...! 1
georgev19892013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Έχεις δίκιο σε όλα αυτά που είπες!Μακάρι να μην είχες αλλά έχεις. Τα πράγματα είναι σε μια πολύ άθλια κατάσταση.Υπάρχει σαπίλα σχεδόν παντού, γιατί δεν ενδιαφερόμαστε ο ένας για τον άλλο (και όχι μόνο αυτό αλλά δεν τον σεβόμαστε κιόλας). Κάνουμε τα πάντα για να τον/ την μεισουμε γιατί πολύ απλά αυτό μας δίνει την προσωρινή ικανοποίηση ότι είμαστε "σημαντικοί". Έχουμε λάβει λάθος "παιδεία", και άρα η αλλαγή πρέπει να γίνει από την ίδια την οικογένεια και το σχολείο και μετά όλα τα άλλα!!!!Δεν απελπίζομαι όμως!!!Βλέπω γύρω μου ανθρπους ( όχι πολλούς αλλά υπάρχουν) που πραγματικά θέλουν να κάνουν την αλλαγη και το παλεύουν όσο περισσότερο μπορούν!!!!Για αυτό συνεχίζω και έχω μια ελπίδα......(δεν ξέρω βέβαια για πόσο αλλά την έχω.....)
georgev19892013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα στο τρίτο κατά σειρά καινούριο θέμα του blog μου αποφάσισα να μοιραστώ τις σκέψεις μου για την ελληνική τηλεόραση του 2015 και για το κατά πόσο έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει. Feel free to make any comments!Enjoy and share it if you want! Cheers! https://storiesmusicandthoughts.wordpress.com/2015/03/27/%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB/
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Γενικότερα τα πράγματα είναι κατευθυνόμενα. Και στην τηλεόραση και στο internet και παντού. Αν η τηλεόραση είχε κάνει κάποιο αφιέρωμα στο bullying , στις επιπτώσεις που έχει στο θύμα η ακόμα και στον θύτη ίσως ο Βαγγέλης και ο κάθε Βαγγέλης ζούσε ακόμα.Η τηλεόραση προάγει τον υπερκαταναλωτισμό και τα θέματα που πουλάνε. Βέβαια το ίδιο κάνουν και όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά site για να κρατάνε τον κόσμο προσυλωμένο σε ένα θέμα και να τον αποτρέπουν να ψάξει τα πράγματα με λίγο διαφορετικό τρόπο. Γενικά το ιντερνετ είναι γεμάτο σαβούρα και άτομα που το μόνο που σκέφτονται είναι το χρήμα και τίποτα άλλο. Για αυτό και βλέπεις καθημερινά κάτι ιστοσελίδες του κώλου οι οποίες και καλά κάνουν ενημέρωση να ακολουθούνται από εκατοντάδες χιλιάδες άτομα άσχετα αν μπαίνοντας στην σελίδα σου λέει να περιμένεις ένα λεπτό αν δεν έχεις κάνει like στην αντιστοιχη στο facebook και να πρεπει να κάνεις κοινοποίηση για να δεις ένα άρθρο της σελίδας. Και όμως αυτοί επιβιώνουν Υπάρχει πολλοί βρώμα, πολύ σαπίλα και δυστυχώς τα άτομα τα οποία προσπαθούν με τον σταυρό στο χέρι να κάνουν κάτι απογοητεύονται καθημερινά και δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται και τόσο για προσπάθειες που αξίζουν. Η μόνη λύση είναι να μαζευτουν 10-20 άτομα και να φτιάξουν ένα τηλεοπτικό κανάλι το οποίο θα προάγει την αλληλεγγύη , τις καλές προσπάθειες και τις καινοτόμες ιδέες. Ίσως έτσι ξυπνήσει ο κόσμος και αποφασίσει να αλλάξει τις καθημερινές συνήθειες του και την επανάσταση από τον καναπέ. Αλλά ίσως να μην αφήσουν ποτέ τετοιες προσπάθεις να προβληθούν από τους τηλεοπτικούς δέκτες... 2
georgev19892013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Έχεις απόλυτο δίκιο Μανώλη. Στις μέρες μας σχεδόν τα πάντα είναι "κατευθυνόμενα" για ευνόητους λόγους. Σίγουρα αν η τηλεόραση είχε ασχοληθεί από πριν με το bullying τα πράγματα θα είχαν μια διαφορετική τροπή και όπως όλα δείχνουν ο Βαγγέλης θα ζούσε. Απλά σαν χώρα ασχολούμαστε μονάχα όταν έχει γίνει το κακό και δεν κάνουμε τίποτα για να το αποτρέψουμε. Σίγουρα στο ιντερνετ υπάρχει μεγάλη σαβούρα αλλά τουλάχιστον υπάρχει και μεγαλύτερη πληθώρα επιλογών και από εκεί και πέρα μένει να επιλέξεις με τα σωστά πάντα κριτήρια. Όσον αφορά αυτό που λες για τα σάητ που για να δεις το άρθρο τους πρέπει να κάνεις like και τα σχετικά, δυστυχώς είναι πάρα πολλά έχεις δίκιο. Είναι τρελό!Επιβιώνουν όπως λες γιατί πολύ απλά εμείς τους το επιτρέπουμε. Κακά τα ψέματα έχουμε τεράστια ευθύνη.Όπως έγραψα και στο άρθρο όσο τους επιβραβεύουμε ( είτε είναι κανάλια είτε ιστοσελίδες) την ίδια σαπίλα θα συνεχίσουν να σερβίρουν. Το φταίξιμο είναι δικό μας. Ωρες ώρες με πιάνει και εμένα μια απελπισία όπως λες αλλά βλέπω ότι υπάρχουν ( έστω και λίγα, αλλά υπάρχουν) άτομα που νοιάζονται και προσπαθούν για το καλύτερο και έτσι από αυτούς παίρνω δύναμη και λέω πως "υπάρχει ελπίδα και δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμη".Τέλος, νομίζω πως η λέξη "αλληλεγγύη" που χρησιμοποίησες είναι το κλειδί της υπόθεσης. Αντί να στρεφόμαστε ο ένας κατά του άλλου πρέπει να ενωθούμε για το κοινό καλό. Αυτή είναι η λύση!Αρκετά κατασπαράξαμε ο ένας τον άλλον!Ώρα να το πάρουμε αλλιώς και έτσι να τους αναγκάσουμε από μόνοι μας να προβάλλουν αυτές τις κινήσεις στην tv. Ποιος ξέρει;
defacer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Σήμερα αποφάσισα να γράψω για το bullying και την τραγική δολοφονία ( γιατί για εμένα για δολοφονία πρόκειται) του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Περίμενα σκοπίμως να περάσουν κάποιες μέρες για να δω όσο πιο πολύ μπορώ αντικειμενικά και ψύχραιμα το θέμα. Τελικά έπιασε τόπο η αναμονή;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Νταξει το καταλαβαμε το κονσεπτ του θρεντ, κλασικο και χιλιοπαιγμενο. 3-4 ποστ σε καθε σελιδα με λινκ στο ιδιο site. Να περασει ο επομενος που κυνηγαει επισκεψιμοτητα στο σαιτ του με spam, για ολους εχει ο Θεος.
georgev19892013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Defacer μπα θα έλεγα πως όχι δεν έπιασε γιατί τελικά σε τέτοια θέματα δεν χωράει ψυχραιμία, οργή μόνο. Αλλά βέβαια τι συζητάμε , σε λίγες μέρες θα ξεχαστεί και αυτό το θέμα και όλα αυτά τα βαρύγδουπα λόγια-υποσχέσεις που ακούσαμε ( το ίδιο εξάλλου γίνεται και με διάφορα σκάνδαλα πολιτικά κατά καιρούς γίνονται στη χώρα μας). Στην αρχή θυμώνουμε και μετά "οκ, δεν βαριέσαι"....Έχουμε δυστυχώς επιλεκτική μνήμη. Midi_ Miliz, eSATA επειδή και εμένα πραγματικά με ενοχλούν τα spam για αυτό είπα να δημιουργήσω αυτό το θέμα με ξεκάθαρο τίτλο από το να πηγαίνω σε κάθε θέμα που υπάρχει στο insomnia και να κάνω copy paste το link του άρθρου μου. Με λίγα λόγια δημιούργησα αυτό το θέμα για να διαβάζει όποιος θέλει τα κείμενα μου ( που ίσως του φαίνονται ενδιαφέροντα) και όποιος δεν θέλει να τα προσπερνάει. Όσον αφορά τα views, ναι φυσικά και υπάρχουν αλλά πιστέψτε με δεν πληρώνομαι καθόλου και ούτε φυσικά πρόκειται όπως καταλαβαίνετε να πληρωθώ από κάποιο χορηγό πχ ή διαφημιστική εταιρεία. Το κάνω επειδή απλά μου αρέσει. Πάντως αν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα ( και ορκίζομαι πως δεν το λέω ειρωνικά) μπορώ να διαγράψω το θέμα και όλα καλά.
georgev19892013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Τα γενέθλια είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για να κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου αλλά και να βάλεις καινούριο στόχους. Kαι μιας και την εβδομάδα που μας πέρασε είχα και γενέθλια και γιορτή, είπα το νέο μου κείμενο να αφορά όλα εκείνα τα συναισθήματα που μας πιάνουν σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.Enjoy, like, share it and enjoy life as much as possible!! https://storiesmusicandthoughts.wordpress.com/2015/04/26/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%AD%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B6%CF%89%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%82/
georgev19892013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Σήμερα στο νέο μου post σκέφτηκα να γράψω για όλα εκείνα τα "μεγάλα και σπουδαία" λόγια που κατά καιρούς μας έχουν πει και που φυσικά δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα. Γιατί πολλές φορές είναι πιο βολικό να πεις ένα ψέμα από το να πράξεις κάτι.!I hope you'll enjoy it!! https://storiesmusicandthoughts.wordpress.com/2015/05/30/%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%B1/
georgev19892013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μιας και τα τελευταία χρόνια, όλοι μας έχουμε δει τις ζωές μας να αλλάζουν ριζικά, είπα να γράψω ένα κείμενο για εκείνο το περίεργο πράγμα που λέγεται ζωή, με όλα εκείνα τα όμορφα και τα λιγότερο όμορφα στοιχεία της!!! Feel free to make any comment and enjoy life as much as possible! https://storiesmusicandthoughts.wordpress.com/2015/06/16/life/
Backpacker Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα μπλογκς ρε παιδια στην κατηγορία ιντερνετ. Δεν γινεται να ανοιγει ο καθενας δικο του τοπικ για το καθε μπλογκ! Σιγα μην ανοιγουμε και τοπικ για το κάθε στάτους που γράφουμε στο φουμπού ή το τουίτερ! 1
Unabomber Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για τα μπλογκς ρε παιδια στην κατηγορία ιντερνετ. Δεν γινεται να ανοιγει ο καθενας δικο του τοπικ για το καθε μπλογκ! Σιγα μην ανοιγουμε και τοπικ για το κάθε στάτους που γράφουμε στο φουμπού ή το τουίτερ! Kαι πως θα το κανουνε διασημο το blog τους τα παιδια, κυριε backpacker…… Μετρημενα ειναι εξαλλου τα blogs, δεν ειναι και παρα πολλα…..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα